Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 19:29:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част (Прочетена 117389 пъти)
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
«
Отговор #30 -:
януари 20, 2013, 22:21:31 »
Благодаря! възможно е да има една две свободни дати.....обикновенно са заети всички съботи, но пък мисля че там правят отстъпки при неделни сватби.......а едва ли вече и неделите ще са заети
Активен
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
«
Отговор #31 -:
януари 21, 2013, 10:35:51 »
Temira-Wedding за дж се спряхме на Жоро и Елица, срещнах се с тях и много ми допаднаха и няколко души, които са биле на техни сватби също ни ги препоръчаха
Надявам се да останем доволни!
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #32 -:
януари 21, 2013, 11:21:25 »
megan_n, със сигурност ще стане страхотен купон!
Активен
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
«
Отговор #33 -:
януари 21, 2013, 12:27:08 »
И аз така мисля
Активен
tanyataneva
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #34 -:
януари 21, 2013, 21:44:40 »
Здравейте отново на всички.Скоро не съм се включвала във форума,но малко бяхме оставили на заден план организацията покрай празниците и в последната седмица се активизирахме:)
И такааа-ето с какво мога да се похваля за момента- имаме си ресторант, DJ, запазен час за граждаския ритуал,както и за църковния,утре ще ходим да занесем капаро на фотографа.
Ресторантът ще е Империя- четох разни негативни мнения из форума за него от гледна точка на това,че имало големи колони,нямало видимост към дансинга,някъде видях мнения,че било много кичозно.На нас много ни допадна,вписва се идеално с концепцията на сватбата ти,както цветово,така и като обзавеждане.
Сватбата ще е в червено и златисто,ретро стил,така че аз съм много доволна.Отношението от страна на управителката беше много добро,както и самите условия,куверти и т.н.
DJ ще са Ели и Жоро,четох страшно добри неща за тях из нета,оказа се,че са познати на годеника ми,както и на една моя съученичка,видяхме се днес и страшно много ги харесахме-големи сладури:)
Фотограф ще е Димитър Узунов-препоръча ми го приятелка,на сватбата на брат й е бил той,даде ми да гледам снимки и видео и ми харесаха.Ходихме в събота и до студиото,говорихме лично с него.Много земен и готин човек,хареса ни отношението му,ходихме разбира се и на други места,но на някои говорят с такова самочувствие сякаш са най-добрите,аз не обичам такива хора.
В скоро време ще гледаме да купим халките и да си изберем покани,а останалите неща ще са по-нататък.Но важното е,че всички основни хора свързани със сватбата са намерени:))
Ааа забравих да кажа-сватбата ще е на 6 септември,първо бяхме избрали друга дата,но се наложи да я променим,а 6 много ми хареса-символиката на празника,а и като цяло-почивен ден.Годеникът се съгласи и така:))))) Започва да ме обзема голямо вълнение,макар и да има толкова време.
Имам един въпрос,надявам се някоя от вас да може да ми помогне.Понеже искаме сватбата да е в ретро стил,си мислех да наемем и ретро автомобил под наем,обаче си нямам никаква идея как вървят цените.Имате ли някакви координати на хора,които да дават ретро коли под наем из нашия регион и евентуално цените какви са?
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #35 -:
януари 22, 2013, 08:46:21 »
tanyataneva браво, справили сте се перфектно и то за толкова кратко време.
В интерес на истината аз съм чела и много позитивни мнения за Империя и най-вече за управителката. Нашата сватба ще е в лилаво и екрю и не ни устройва интериора там.
До колкото знам Империя преди даваха лимузината им за 1 час безплатно като наемеш ресторанта, ако не се лъжа и след това може да доплатиш за останалото време.
Ако не ви устройва провери по rent a car в Стара Загора, със сигурност някоя от фирмите ще има ретро автомобили. Не съм чувала такава такава, която работи основно с такива. Порових из интернет и открих само това:
http://www.business.bg/f-7038/retro-cars-retro-avtomobili.html
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #36 -:
януари 22, 2013, 10:24:11 »
tanyataneva, ние предлагаме този ретро Мерцедес, който е на цеели 60 години. Цената му е 300лв за цялото време в рамките на града, с шофьор разбира се.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=228509950508809&set=a.220031854689952.74894.204321579594313&type=3&theater
Активен
maiastefanova
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #37 -:
януари 26, 2013, 12:28:45 »
Здравейте на всички минали и предстоящи булки! През последните дни ви чета доста упорито, тъй като и на нас ни предстои сватба, но едва през октомври. Засега си имаме само кумове! Разглеждаме ресторанти, които пък ни се оказаха голям проблем! Сватбата ни ще е около 160 човека и освен Верея, Мериан и Парк хотел май няма други в града. Засега се срещнахме с управителят на Верея, някой може ли да сподели мнение за ресторанта за сватби на които са били там... Ще ви бъда много благодарна
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #38 -:
януари 26, 2013, 12:40:37 »
maiastefanova, добре дошли във форума, надявам се да сме достатъчно полезни със съветите си и идеите си.
Относно ресторанти друг по-голям е ресторанта на Тера груп, както и на станцията на Марица изток на Ст.Мин.Бани. А колкото до Верея трябва да ползвате и двете зали. А в Тера груп, Марица изток, Мериан палас и Парк хотела всички гости ще са заедно в една зала, което си е предимство. А и незная дали ви казаха във Верея, че сватбите приключват в 00.30ч без допълнителни уговорки и без заплащане за допълнително време.
«
Последна редакция: януари 26, 2013, 12:42:23 от Temira-Wedding
»
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #39 -:
януари 26, 2013, 14:06:41 »
maria__, пощата ви е пълна, и немога да отговоря на съобщението.
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #40 -:
януари 28, 2013, 09:57:24 »
Как сте момичета, върви ли подготовката
Аз днес мисля да гледам за торти, така че ще има да точа лиги цял ден пред монитора
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #41 -:
януари 28, 2013, 10:23:14 »
maria__, пощата ви е пълна, и немога да отговоря на съобщението. Вие като нов потребител имате право на много малък капацитет съобщения, изтрийте ги и ще получите отговор.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #42 -:
януари 28, 2013, 11:09:06 »
Цитат на: illane в януари 28, 2013, 09:57:24
Как сте момичета, върви ли подготовката
Аз днес мисля да гледам за торти, така че ще има да точа лиги цял ден пред монитора
А насочила ли си се къде ще гледаш? Аз в Стара Загора знам за Маг Рио, Перла, а имаше преди едно малко магазинче до полицията, там също мисля, че правиха торти, но не знам как се казва и дали още съществува. За Маг Рио съм чела много хубави неща, ние ходихме и до магазинчето им преди няколко месеца, но на място нямат пасти, за да опиташ.
От сестра ми разбрах, че февруари отново ще има сватбено изложението в мола, но не разбрах кога
Активен
tanyataneva
Любопитен
«
Отговор #43 -:
януари 28, 2013, 11:22:39 »
Dark_ButterFly,
сватбеното изложение в мола ще е от 15 до 18 февруари. Съвсем скоро ще е,задължително ще се посети:))
А иначе за тортите- ние ходихме до тази малката сладкарничка,която е в уличката до полицията.Ходихме да поръчаме една тортичка за кумовете,че в събота им ходихме на гости официално да ги поканим.Уличихме собственичката вътре,каза,че парчето торта излиза 1.45, като може какъвто модел на торта си избереш да направят.Много често си взимаме от там торти за рожденни дни и какви ли не поводи,така че най-вероятно ние от там ще я поръчваме тортата.Вкусни са,не са и скъпи.
Активен
tanyataneva
Любопитен
«
Отговор #44 -:
януари 28, 2013, 11:29:16 »
Момичета,вие на кой фотограф се спряхте?Ние капарирахме Димитър Узунов от фото Узунови,допадна ми много като отношение,а и бюджета ни за сватбата не е безкраен,така че тарифата му е приемлива.Но като си записваше кой ритуал от колко часа е малко сякаш не му стана приятно,че сме оставили толкова време между църквата и подписването...Църковният ни брак е в 1.30,а изнесеният ритуал е в ресторанта в 17.30.Наистина доста време оставихме,но с идеята да си направим спокойно снимки с гостите,после фотосесия с кумовете и шаферките и индивидуална на нас с младоженеца...
Останах с впечатление сякаш той по-набързо прави снимките-за 30-40 минути,а аз определено искам да имаме хубава фотосесия,имам доста идеи за нея.
Чували ли сте отзиви за Димитър Узунов,със сигурност е добър фотограф и определено е много готин човек,ама нали все пак всеки си има стил на работа.Много се притесних,че ще претупа фотосесията.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре