Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:25:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117384 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #15 -: януари 16, 2013, 22:02:36 »

Момичета дайте идеи за добри дж и водещ моля ви и кординати.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 16, 2013, 23:59:21 »

megan_n точно в стара загора не знам. Моите родители живеят в Раднево и там има едно малко магазинче точно до пазарчето. 60лв за грам злато го взехме, но ние ги поръчахме още септември. Ние минахме през Раковски, разгледахме всички модели и си избрахме. Там цената на халките е в зависимост от модела. На нашите ни казаха 75. От там открих модела в онлайн магазина им и с таблета отидохме в магазинчето, поръчахме ги и за 2 седмици пристигнаха.

За dj и водещ ние избрахме Йовко и Веско, гледала съм техни сватби и наистина са големи професионалисти. Гледала съм и сватби и на Ели и dj Жоро - също много добри. Те имат и сайт http://dj-joro-eli.com/, можеш да разгледаш.
Това мога да кажа от мои наблюдения smile
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #17 -: януари 17, 2013, 09:16:26 »

Браво, много добра цена!

Megan_n аз мога да ти препоръчам да погледнеш и нашият диджей - Джими Върбанов. Родителите на мъжа изключително много харесват работата му и отделно тук във форума само хубави неща съм чела за него. Много лъчезарен човек ми се видя като се срещнахме, пък и много идеи предложи.

Момичета аз се опитвам да намеря някаква къща, която да наема за 2 дни преди и на сватбата. Идеята ми е понеже не съм от Стара Загора, от там да ме вземат. Най-вече ми се иска да е някоя къщичка в етно стил, с градинка, но тъй като не успях да намеря нищо подобно, вече и на други варианти съм склонна. Някоя от вас да е знае за нещо такова?
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: януари 17, 2013, 09:52:03 »

megan_n, добри водещи са Ники Колев, Джими Върбанов, Веско и Йовко, Ели и Жоро, Ганка Добрева, Ваня Лозанова, за контакти ако се интересувате пишете на лични...

illane, имахме булка която си беше наела къща в с.Малка Верея, точно такъв стил, защото тя беше от Бургас. Друг вариант е хотел. Също така сме правили извеждане на булка от Метоха, това се намира в двора на църква Свети Димитър, но там се наема само за самото извеждане тоест за няколко чака, за него може да се обърнете към Историческия музей.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #19 -: януари 17, 2013, 10:37:48 »

Благодаря ви за предложенията на някои от тях съм званяла и са заети, но ще опитам с другите smile
illane в Стара Загора ли искаш да е къщата?
Dark_ButterFly наистина много добра цена, пред два месеца златото в Стара Загора беше 62 лв. грама, но явно сега се е вдигнало.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 17, 2013, 10:40:45 »

И аз да се изкажа тук smile
Моята сватба няма да е в Стара Загора, но съм от града.
За DJ мога смело да подкрепя Ники Колев. Преди 2 години бях на сватба на моя много близка приятелка в Хотел Сити и той беше DJ - направи страхотен купон. Съобрази се със всички изисквания на младоженците, но не само - усети самата аудитория и нямаше човек, който да не танцува. Имаше и шеги и вицове, но не досадни и пошли. Беше умерен в коментарите. Отделно беше DJ и на абитуриентския ми бал /колкото и отдавна да беше smile/. Пак направи супер купон и всички бяха много доволни. И на двете събития нямаше чалга или поне беше много малко и не правеше дразнещо впечатление.
За Джими Върбанов също мога да дам положителен отзив. Беше DJ на сватбата на друга моя приятелка, тогава бях и кума. Пак беше много забавно. Има адекватна реакция на момента, ако нещо не е по предварителен план.
Но честно да си кажа повече ми хареса сватбата с DJ Ники Колев smile
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 17, 2013, 22:39:03 »

Dark_ButterFly наистина много добра цена, пред два месеца златото в Стара Загора беше 62 лв. грама, но явно сега се е вдигнало.
Така е, ние затова избързахме да ги купим. А сега се очаква още да се повишават цените заради предстоящите балове.
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #22 -: януари 18, 2013, 10:24:54 »

megan_n предпочитам да е в града, за да ми е по-лесно с фризьора и гримьра в деня, но ако не мога да намеря и в околните села ще свърши работа.
Temira-Wedding много благодаря за идеята, задължително ще отида до това село при следващото си посещение в Стара Загора.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 18, 2013, 10:37:05 »

illane, аз лично не съм чувала някой да дава къща под наем, но ако не намериш, може да наемеш апартамент под наем - т.нар. кратък наем за 1 или 2 нощувки. Пак ще ти свърши работа smile
Аз съм от Стара Загора, в момента живея в София, а сватбата ни ще е на трето място и за сега така съм планувала и аз - да наема апартамент, където да отседна за 2 дена и от там ще е извеждането. Хем ще е по-широко от хотелска стая и ще мога да си разположа целия багаж, а и да се съберем повече хора в дена на сватбата.
Успех с търсенето на къща smile
Активен
teddy_music
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #24 -: януари 19, 2013, 12:21:48 »

megan_n, да дам и аз своето мнение по въпроса ти за DJ.
Моите препоръки са за DJ Иво Чуков и Жеко. Големи веселяци са, в същото време и професионалисти, спазват си докрай предварителните уговорки. Съобразяват се и с мнението на младоженците и с това на гостите. Била съм на 3 или 4 сватби с тях. Препоръчвам ги с две ръце. Ако искаш координати, мога да ти ги напиша в лични съобщения.  good
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 19, 2013, 23:10:29 »

Здравейте,
аз днес ходих на сватбеното изложението в Шератон. Знаете, че с почти всичко сме готови, но ми беше интересно да разгледам какво предлагат. Не е много голямо. Там почти нищо не можеш да разбереш, защото всички ти предлагат някакви неща, бутат ти брошури и визитки в ръцете. Моето момче нямаше търпение да си тръгне biggrin, но издържа стоически. Когато се прибрахме разгледах всички визитки и ми направи впечатление 1, защото беше по-различна. Учител по танци предлага да направи първи сватбен танц, предполагам и да ни научи на него smile, пише цена по подразбиране. Та ние може й да й пишем да видим какво предлага. Има предложения за уроци по народни танци.
Пиша ви, защото знам, че има няколко булки, които живеят в София и ако искате може да го посетите. Утре също ще е отворено от 10 до 17 часа smile
Активен
maria__
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #26 -: януари 20, 2013, 19:36:31 »

Здравейте и от мен, бъдещи булки! На мен ми предстои сватба през септември, но от написаното във форума разбирам, че съм доста назад с организацията  huhhuh.gif На нас много ни се иска сватба на открито или поне ритуалът да е на открито. В момента не сме в града и ще се радвам да споделите актуалните ресторанти и къде бихме могли да осъществим желаното сватбено тържество  smile Мерси предварителноо  blum 
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: януари 20, 2013, 19:44:22 »

teddy_music ние вече се спряхме на дж и водещ, но ти благодаря все пак.

И аз да ви се похваля, пристигнаха шаферските роклииии smile smile smile

* roklya-dzheni-177883.jpg (20.65 KB, 336x448 - видяно 545 пъти.)
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 20, 2013, 20:12:26 »

megan_n, много са красиви роклите. А на кой ДЖ се спряхте?

maria__, ето тук сме писали за ресторантите

..............Относно ресторанти - Парк хотел Стара Загора, Сити, Мериан палас, Тифани, Тера груп, Калиста и Армира, които се намират на Ст. мин. бани, както и станцията на Марица изток, Сребърно езеро до Колена, Терма - Ягода. Има още много други, зависи каво точно искате, с какъв капацитет и какъв бюджет бихте отделили за куверти. Моя съвет също е да се ориентирате в избора си за ресторант и всички останали под изпълнители възможно в най-кратки срокове, защото булките тази година са доста активни...

За сватба на открито са подходящи Тера груп, басейна на Арт комплекса и Парк хотел Стара Загора, а за изнесен ритуал на открито - Историческия музей е доста актуално място в момента, и в градините на ресторантите - Сити, Парк хотел Стара Загора, Тифани, Тера груп, Калиста и Армира, станцията на Марица изток, Сребърно езеро и Терма .
« Последна редакция: януари 20, 2013, 20:19:34 от Temira-Wedding » Активен
maria__
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #29 -: януари 20, 2013, 21:33:50 »

Temira-Wedding много благодаря за информацията. Ние много си харесваме р-т Сити, но май е зает вече за м. септември  sad Правите невероятни декорации, поздравления!
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: