Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 18, 2024, 00:15:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117600 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #120 -: февруари 15, 2013, 18:26:32 »

вие по принцип ангажирали ли сте агенция за украсата?
Активен
meripeewa
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 15, 2013, 22:49:57 »

Здравейте, момичета!
Тази вечер ходихме в Тифани и в Империя. В Тифани наистина не работят с агенции, те си имат украса в няколко цвята, в цената на украсата влиза само масата и столовете на младоженците, останалите маси ( без столовете ), статив с разположението на масите и тейбъл карти, арка и май това беше. Ако искам облечени столове трябва да платя по 3лв на стол. Има и такса чупливост + WC, на мен ми казаха, че мога да си внеса само алкохол. Разгледах им преди малко украсите в сайта, но не съм особено впечатлена.
В Империята всичко разрешават, имат украса, може и ти да си наемеш агенция да ти украси, хареса ми повече, но пък ми казаха за там, че кухнята не била много хубава, и че за дегустацията на менюто правили страхотни ястия, а на самата сватба били съвсем различни.
Не знам какво да правя, утре ще ходим и до Сити, то не останаха ресторанти.
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #122 -: февруари 15, 2013, 23:42:10 »

meripeewa,то принципно за който и ресторант да става въпрос няма гаранция колко професионално и добре ще е направена храната в деня на сватбата.Аз не съм чула лошо за Империя в това отношение-поне за 3-4 сватби на познати знам,които са се провели там и всички бяха много доволни,казаха,че кухнята е била добра,че са били коректни,нямало е надписване на сметки.А това за плащане за тоалетна в Тифани-просто нямам думи...Как може такава простотия не знам...
В Кипарис защо не проверите?Там може да ви допадне.
Момичета ще посетите ли сватбеното изложение в мола?Ние мислим утре да отидем да разгледаме какво има:)))
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 15, 2013, 23:55:58 »

вие по принцип ангажирали ли сте агенция за украсата?

Да, капарирали сме вече, избрали сме и точна украса, всичко.
Ние когато ходихме подобни такси чупливост и WC нямаше. Но може наистина да има промени. Ние им се обадихме и казаха, че всичко което сме коментирали си остава в сила, защото сме в заварено положение. След 3 седмици ще ходим и ще говорим отново с тях, няма никаква логика за тоалетната. Аз като бях там пари не са ми искали. Ще ги видим като отидем на място...
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #124 -: февруари 16, 2013, 11:05:46 »

Относно украсата на Тифани също се включва и украса на градината, ако ритуала е там. Както и всичко което е изброила  meripeewa, което според мен е достатъчно. За тази цена няма как и столовете да са облечени. На други места също съм чувала, че се плаща за столовете.
Относно "такса чупливост" на нас ни казаха консуматив-0,30 лв на човек.
За такса за WC нищо не са ни казали, но не ми се вярва.
А за внасянето ни казаха- ракия, вино, ядки, пилето, питка и торта. Поради изисквания на ХЕИ неможе да се вкарва храна без сертификат.

Активен
bee_di
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #125 -: февруари 16, 2013, 13:57:36 »

Здравейте момичета smile аз също съм бъдеща булка, планираме сватба през септември, но от това, което прочетох до тук май съм закъсняла с подготовката sad  Иска ми се сватбеното тържество да се проведе на открито в комплекс Тера груп. Днес направих няколко опита да се свържа с управата им но без успех,тъй като номерата, които намерих в интернет са несъществуващи 042/619600 и 042/619671. Ще помоля някой, който има техни кординати да ми пише. Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: февруари 16, 2013, 14:32:50 от bee_di » Активен
Sisinka87
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #126 -: февруари 20, 2013, 16:06:24 »

Аз като питах навсякъде ми казаха че съботите за септември са заети,но пък в тера груп не съм питала така че успех!
Активен
meripeewa
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 21, 2013, 17:03:17 »

Здравейте, бъдещи булки  smile

Днес положих основите на сватбата  smile  запазих часове за гражданския брак и църквата, утре ще оставим капарото и за ресторанта. Решихме в ресторанта на Марица Изток да е тържеството. Сега трябва фотограф и DJ да изберем, но нямам никаква идея за тях. Имате ли някакво инфо за ENJOY THE PARTY - Миро и Дани, казаха ми, че правили голям купон?
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #128 -: февруари 21, 2013, 22:33:10 »

meripeewa,na koq data se sprqhte?smile az sum bila na svatba v bazata na marica iztok i be6e mnogo priqtno:)
Активен
meripeewa
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 21, 2013, 22:35:30 »

На 31.08 ще е сватбата  smile
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #130 -: февруари 22, 2013, 08:47:54 »

meripeewa, браво:)
Къде ще ви е църковният брак?
За фото- бих препоръчала Йонко Русев,май се води един от най-добрите фотографи.Аз му разглеждах сайта и фейсбук страницата-снимките са просто уникални.Но всичко зависи от това какви пари можете да отделите за снимки и видео.Аз много исках да ни е той,но малко скъпичък ни се стори и за това намерихме друг- по-приемлив за нас вариант.Ако разполагахме с повече пари щях да се спра на него.
Иначе Венци Иванов е нашият фотограф- също страхотни снимки и пакетната цена за фото и видеозаснемане + фотокнига+дискове с много красиви обложки е повече от добра,а и той самият е страхотен.
Дукс правят също страхотни снимки-те са си ветерани в този бранш,ние ходихме и до тях,разговаряхме,но отново заради финансови съобръжения не избрахме тях.
За Илия Дечев също съм чувала хубави неща.
И пак казвам всичко зависи от сумата,която можете вие да дадете за тези услуги:)

За Диджей-препоръчвам Ели и Жоро-те ще са на нашата сватба,готини са,може да се свържете с тях и да говорите.Аз чувам много добри отзиви и за Ники Колев.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #131 -: февруари 22, 2013, 10:31:37 »

meripeewa нашите Дж също ще са Ели и Жоро много са готини, а и на мен ми ги препоръчаха мои познати.
Имах среща и с Ваня Лозанова също много готина, но беше заета за нашата дата.
Активен
ablaze
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #132 -: февруари 22, 2013, 11:12:17 »

Здравейте, момичета smile
И аз ще се запиша с надеждата за добри съвети, идеи и разбира се приятната компания на многото булки във форума smile

Моето момче реши да ми предложи преди почти месец. Идеи и желания за сватбата имам колкото искате, но нищо резервирано, капарирано и тн.

И двамата живеем в София, но сватбата ще се прави в Стара загора, тъй като родом сме от сравнително близък на нея град.

Първата ми молба е - някой дали има сайт или нещо от сорта, където мога да разгледам снимки на Тера груп? Иначе съм изпратила запитване към Арт комплекса, но отговор нямам все още.

Благодаря ви предварително smile
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #133 -: февруари 22, 2013, 11:17:25 »

meripeewa поздравления за избора  Bravo Ние също се спряхме на Марица изток. Много ни хареса ресторанта и управителката е готина smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 22, 2013, 11:44:04 »

Момичета, моя съвет е да се свържите по телефона с ресторанти или други подизпълнители, а не по имейл, защото някой не си проверявайт пощите редовно, и скоро може да не получите отговор.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: