Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 01:16:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели (Прочетена 64680 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели
«
Отговор #135 -:
декември 22, 2012, 20:13:07 »
Ем, аз верно, че малко ти се поскарах, но то беше, за да те успокоя, че сьм просто убедена, че подарькьт ти е бил оценен по достойнство, но не е бил показан по други причини. Няма ги вече онези гушкащи се човечета и човек не може да се изрази хубаво, иначе след тупалката щеше да има и гушка
Активен
snowy
Сватбар
«
Отговор #136 -:
декември 22, 2012, 20:23:15 »
Моята Снежанка е
dodo23
Честно казано, не очаквах да получа подаръче преди Коледа.....може би, защото цялата седмица вървеше наопаки ...Така, че съобщението, че имам пратка, ми дойде малко неочаквано. Ето тази красота ме чакаше в куриерския офис.
Мислех да оставя подаръка до Коледа под елхата, обаче не издържах...... Имам си много хубава Коледна чиния, която веднага ще влезе в употреба, чаша за сутрешното кафе, украсена с къпини
, един страхотен ръчно изработен Снежко ( свалям ти шапка за сръчността), красива коледна картичка с много мили пожелания, писъмце и още едно подаръче, което ще да използвам след 2 седмици (снимки догодина)
Първоначално сложих Снежко под елхата при другарчетата му
но си мисля, че тук ще му е по-добре
.
Много ти благодаря
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #137 -:
декември 22, 2012, 20:33:54 »
Цитат на: emmmmmy в декември 22, 2012, 16:47:01
Браво че и Свекърва си има подарък
Само моят подарък не бе показан, явно не беше достоен
http://imageshack.us/photo/my-images/341/imag0956d.jpg
- надявам се, че така ще се вижда хубаво. Съжалявам, че не успях да кача снимки по-рано, но след като малкия беше с жестоко разстройство, се заразих аз и за съжаление го изкарах по-тежко и от него, с много висока температура, треска, и тн. Едва днес успявам да стана от леглото, без да ми е лошо, дори поизлезнахме навън....
Подаръка е достойно оценен, Еми, за това и бързах да пиша, че съм го получила. Жалко за изречението, имаш ми телефона,можеше да се чуем, или да ми пишеш, а не да ме злепоставяш пред целия форум
Както и да е, весели празници на всички!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #138 -:
декември 22, 2012, 22:29:51 »
Мила Руми,много съм щастлива,че успях да те зарадвам!
Надявам,се че чинийката ти е харесала,защото на мен направо не ми се даваше
Малко се колебаех дали да взема още една чашка,но реших,че някой неща са по-ценни,когато са единствени.
Радвам се,че и Снежко е намерил мястото си.
И няма да те оставя на мира,докато не покажеш остатъка от подаръка.
Честито и на всички останали послушни джуджета,които показват тук прекрасни неща.
Гери,Свекърва
,покажете тези плетени елхички,че съм много любопитна как изглеждат
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #139 -:
декември 22, 2012, 22:49:08 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в декември 22, 2012, 20:33:54
http://imageshack.us/photo/my-images/341/imag0956d.jpg
- надявам се, че така ще се вижда хубаво. Съжалявам, че не успях да кача снимки по-рано, но след като малкия беше с жестоко разстройство, се заразих аз и за съжаление го изкарах по-тежко и от него, с много висока температура, треска, и тн. Едва днес успявам да стана от леглото, без да ми е лошо, дори поизлезнахме навън....
Подаръка е достойно оценен, Еми, за това и бързах да пиша, че съм го получила. Жалко за изречението, имаш ми телефона,можеше да се чуем, или да ми пишеш, а не да ме злепоставяш пред целия форум
Както и да е, весели празници на всички!
отговорих ти и на лични! Не съм насочила нищо към теб, а само към мен- че може би не съм се справила със задачата! Това че си разстроена и не си разбрала какво съм написала, не значи да ми пишеш агресивно лично.
Нямало е и откъде да знам какво е положението у вас. Извинявам се за създаденото негативно усещане, повече няма да участвам в подобни мероприятия щом разстройвам хората, когато искрено съм загрижена дали съм задоволила очакванията им!
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #140 -:
декември 22, 2012, 22:53:18 »
Успявам да се включа за малко, за да кажа колко съм щастлива, че съм зарадвала Свекърва, защото макар напоследък да не пиша много, тя е един от хората тук , които много уважавам и винаги чета с удоволствие! Малко се притеснявах дали ще успея, но явно съм се справила. Радвам се!
Весели празници на всички!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #141 -:
декември 22, 2012, 23:10:12 »
Цитат на: emmmmmy в декември 22, 2012, 22:49:08
отговорих ти и на лични! Не съм насочила нищо към теб, а само към мен- че може би не съм се справила със задачата! Това че си разстроена и не си разбрала какво съм написала, не значи да ми пишеш агресивно лично.
Нямало е и откъде да знам какво е положението у вас. Извинявам се за създаденото негативно усещане, повече няма да участвам в подобни мероприятия щом разстройвам хората, когато искрено съм загрижена дали съм задоволила очакванията им!
И аз ти отговорих. Не виждам причина да разваляме хубавото настроение в темата с излишни изречения и настроения. Както казах и в ЛС, не съм била агресивна, а разстроена. За мен цялото това беше излишна драма, излишно настроение, ако искаш - така го наречи. Пак казвам - подаръка беше достойно оценен, просто се разболяхме и нямах възможност да снимам, а явно това е било особено важно. Ако ще се отказваш от нещо - не смятам аз да съм виновна. А колкото до задачата, както я наричаш - размяната на коледни подаръци би трябвало да носи духа на КОледа - да донесе радост, да е поднесен с обич и добри чувства, нищо друго. Аз поне до сега не съм се състезавала и не вярвам някой да го прави, самия факт, че пращаш подарък до непознат приятел, го прави вълнуващо и се оценя високо труда и желанието да изненадаш този човек. Никой няма да си и помисли за друг, че не се е справил - щом има изпратен подарък, задачата е изпълнена. Така че, Еми, хайде в духа на идващите празници - гледай по-ведро и позитивно, не бързай да тълкуваш погрешно, и ако имаш да изясняваш нещо с някого - направи го в лични съобщения, личен разговор или среща - няма нужда да се натоварват хубавите теми с излишно напрежение.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #142 -:
декември 22, 2012, 23:14:23 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в декември 22, 2012, 23:10:12
И аз ти отговорих. Не виждам причина да разваляме хубавото настроение в темата с излишни изречения и настроения. Както казах и в ЛС, не съм била агресивна, а разстроена. За мен цялото това беше излишна драма, излишно настроение, ако искаш - така го наречи. Пак казвам - подаръка беше достойно оценен, просто се разболяхме и нямах възможност да снимам, а явно това е било особено важно. Ако ще се отказваш от нещо - не смятам аз да съм виновна. А колкото до задачата, както я наричаш - размяната на коледни подаръци би трябвало да носи духа на КОледа - да донесе радост, да е поднесен с обич и добри чувства, нищо друго. Аз поне до сега не съм се състезавала и не вярвам някой да го прави, самия факт, че пращаш подарък до непознат приятел, го прави вълнуващо и се оценя високо труда и желанието да изненадаш този човек. Никой няма да си и помисли за друг, че не се е справил - щом има изпратен подарък, задачата е изпълнена. Така че, Еми, хайде в духа на идващите празници - гледай по-ведро и позитивно, не бързай да тълкуваш погрешно, и ако имаш да изясняваш нещо с някого - направи го в лични съобщения, личен разговор или среща - няма нужда да се натоварват хубавите теми с излишно напрежение.
не съм имала нищо да изяснявам. Исках да споделя с другите че явно не съм се справила, защото само моят подарък нямаше снимка. И да, важно е, ако не беше важно да има снимка, нямаше да има тема за снимките нали ?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #143 -:
декември 22, 2012, 23:25:10 »
Цитат на: snowy в декември 22, 2012, 20:23:15
.
Много ти благодаря
Сноуи
, Снежкото е страхотен. Котките до него също са много интересни. Явно имаме доста стръчни снежанки тук
п.с С бебчето на мечо се разбрахме че сме имали мискомуникация- моля модераторът да ни извини за създадената работа, явно към края на годината нервите ни идват в повече .
«
Последна редакция: декември 22, 2012, 23:34:12 от emmmmmy
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #144 -:
декември 23, 2012, 00:45:57 »
Охооо, тук се напълнило с подаръци.
snowy
, другият подарък да не е тест за бременност
, какво ще е това, което ще ползваш чак след 2 седмици иначе
?
emmmmmy
, има още един зелен непоказан подарък
. Важното е, че са получени, моят още се поставя в торба.....
dodo23
, надявам се още един човек да получи елхичка и тогава. На мен също ми е много любопитен Снежко - гледам го и не мога да разбера как е правен.
Искам да попитам разни неща и за другите подаръци /нали си знаете, че съм от любопитните свекърви/, но ще го направя в по- късните часове на деня, сега нямам сила.
veseto_87
, забравих да кажа, че всичко е съвсем здраво и стабилно опаковано, благодарности и на съпруга ми към съпруга ти.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
декември 23, 2012, 01:51:07 »
Браво на всички Снежанки!
Еми, справила си се повече от прекрасно с подаръка! Картичката е съвършена и си личи, че си вложила много старание и стил
А висулката с бухалчето е супер сладка
Аз например имах огромно желание да направя ръчно картичката, но не ми остана време, защото не съм от най-сръчните!
И в тази връзка да поздравя и Додо - не съм виждала подобен Снежко! Страхотен е
Активен
emmmmmy
«
Отговор #146 -:
декември 23, 2012, 09:57:23 »
Цитат на: svekarva в декември 23, 2012, 00:45:57
Охооо, тук се напълнило с подаръци.
snowy
, другият подарък да не е тест за бременност
, какво ще е това, което ще ползваш чак след 2 седмици иначе
?
emmmmmy
, има още един зелен непоказан подарък
.
Свекърва
, Сноуи нарочно сигурно ни кара сега да любопитстваме
. Аз съм подготвила първата част от следновогодишния си дар за теб, така че още един подарък ще бъде неотворен у вас, ама след Н.Г.
.Трябва ми време за да го доокомплектовам, защото нощеска по никое време ми хрумна добавка към основното.
Иве
, радвам се че ти е харесала, и магнитчето с птичката пак е дело на ръчен труд
Активен
dodo23
Re:Коледен подарък отвори и с грейнала усмив&
«
Отговор #147 -:
декември 23, 2012, 13:40:11 »
Свекърва
,съвсем честно си мислех,да подаря на
snowy
един тест за бременност-нали е младоженка,очаква се да й потрябва.Доколкото успях да разбера тя има чудесно чувство за хумор,но все пак реших,че темата е деликатна и не е добра идея.
snowy
,ако искаш запази подаръкът за децата си
Благодаря за комплиментите за Снежкото.Истината е,че има какво още да се желае,но с малка помощничка,която краде елементи,няма как.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #148 -:
декември 23, 2012, 18:49:45 »
Ето го и моето подаръче от моята снежанка Snowy.
Това беше вътре
Несесерчето е страхотно! В любимия ми цвят и най-важното е че си имам малко българско флагче на него
. Картичката е ръчна изработка и е с много мило пожелание.
Тези чашки са за мен и съпруга ми. Много ме трогна, че имаше подаръче и за него. Той много се зарадва.
Имам си и едно прекрасно мини коледно венче, и две канелени късметчета.
На моето късметче пишеше " На теб Учение се пада, май това ти най-приляга", а на Стоян "Предстои ти повишение-заслужаваш без съмнение!"
Моето пожелание от късметчето направо на място си дойде. След нова година ще започвам курсове за счетоводство и ще трябва мнооого учене, а на моя мъж му е време вече да го повишат
.
Благодаря ти Snowy!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #149 -:
декември 23, 2012, 19:31:42 »
чашките са страшно оригинални като картинки, браво на сноуи
Активен