Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 14:33:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели  (Прочетена 62884 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 10, 2012, 23:37:36 »

Страхотен подарък  good Много творчески!!!

Нашият подарък е зимно-практичен, за цялото семейство и днес вече потегли. Сега с нетърпение и малко притеснение ще чакам да се получи. Притеснение дали ще пристигне невредим и навреме, както и дали плодчето ми ще го хареса  blush

А вече нямам търпение да разбера и коя ще ми е Снежанката. Като гледам колко потайни плодчета е имало, вече ми е мнооого любопитно, а досега не се бях замисляла даже  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #31 -: декември 10, 2012, 23:59:03 »

Много е яко, нали ?!!  yahoo

Аз от самото начало, голямо вьлнение, голямо чудо. И супер, щото тази година няма да си разменяме подарьци сьс семейството (между нас с Фабио никога не сме си разменяли) и това ми беше единственият шанс. Жалко, че вече сьм сьс супер ограничени вьзможности, иначе така обичам да подарявам...  heart heart heart Всьщност повече обичам да подарявам, отколкото да получавам  blush  Голяма трьпка има в подаряването.  pardon
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #32 -: декември 11, 2012, 06:59:22 »

Аз малко като Мара Подробната, ама да поразпитам още. Печатите са за сладки, опакованото е шоколад, а другото е тетрадка с рецепти ли? Много хубав подарък good.
inaxastra, как ни изненада с участието си  heart. Това е другото хубаво на размяната на подаръци, да гледаш и да се радваш на радостта на другите.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: декември 11, 2012, 08:22:19 »

И отново страхотен подарък.Много съм впечатлена от печатите.Браво Инка.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: декември 11, 2012, 09:46:11 »

Аз бях много изненадана като ми се обади майка ми по телефона и ми каза от къде и от кого имам пратка. С потайното си включване Ина направи изненадата още по-голяма и приятна!  Bravo give_rose heart Прави сте, че и подаряването е голяма тръпка.  good

svekurva , тетрадка за рецепти е наистина. Аз такова нещо по българско не съм виждала. Специално е разграфена за описване на рецептата. И в интерес на истината имах нужда точно от това, защото имам един тефтер от преди сто години с разлитащи се страници, който иска преписване  smile

Пак ви казвам, не мога да опиша колко ме зарадва получаването на подаръка. Още ме държи от снощи и май няма скоро да ми мине  danceg 
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #35 -: декември 11, 2012, 10:08:23 »

svetli , когато имаш време, снимай да видя и разграфяването, стана ми интересно. Много ти благодаря за разяснението.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #36 -: декември 11, 2012, 10:33:50 »

Мерсиииии, много ми е драго  hi

И аз си взех сьщата тетрадка, защото моите рецепти пьк са на листчета и след като намерих оня ден Марта да ги мачка и хвьрля в кофата за боклук, реших, че е крайно време  pardon

А печатите само като ги видях ми легнаха на сьрцето. Между другото, три дни след това бяха свьршили  pardon
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208

« Отговор #37 -: декември 11, 2012, 11:43:44 »

Страхотен подарък,браво Ина Bravo

Svetli честито и със здраве да си приготвяте и хапвате вкусни сладки Girl_hide

Наистина има голяма тръпка в подаряването, аз най-после изпратих моя подарък вчера и сега нямам търпение да стигне yahoo
Лелеее голямо вълнение ме обземаааа tease
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: декември 11, 2012, 13:19:13 »

Гледай ти,потайно плодче!Аз се чудя Ина защо така ме разпитва за подаръците,а каква била работата.
Честито на послушните джуджета и браво на Снежанките за интересните подаръци.
Нямам и аз вече търпение да приготвя и изпратя подаръка,както и да получа своя!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 11, 2012, 14:14:30 »

ехааа много обичам чужбински подаръчета дето не съм виждала в БГ  yahoo
браво на Ина, много личен и хубав дар.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: декември 11, 2012, 19:55:11 »

браво за хубавия подарък  good good скоро ще напълним темата с подаръчета кое от кое по-хубаво  smile smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: декември 12, 2012, 16:00:14 »

Здравейте, с голямо закъснение искам да покажа и моето подаръче от menyanthe
http://adence87.snimka.bg/holidays/drugi.718956

Миличка, безкрайно съм благодарна за прекрасният подарък! Искрено се извинявам, че не се отчетох по-рано, но напрежението около нас беше огромно последните дни  blush Много съм щастлива, че точно ти си моята Снежанка, а подаръкът е избран с вкус и внимание  give_rose give_rose give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #42 -: декември 12, 2012, 16:03:32 »

Ауууу, жестоки са чиниите  heart heart heart heart А пьк за фондюто Браво !!! За всеки случай дава специална атмосфера и за Коледа, и за Свети Валентин... Супер подарьк !!!

Ох, в чиниите ми останаха очите  heart

Нямам тьрпение Ваня да покаже нейния  danceg
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: декември 12, 2012, 16:04:51 »

страхотен подарък, ама аз да попитам тя  menyanthe на колко човека е снежанка  blush
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: декември 12, 2012, 16:11:52 »

InLove_Girl, много се радвам, че ви е харесал подаръка! И най-вече се радвам, че не се е изпотрошил докато стигне до теб, че това ми беше най-голямото притеснение!  give_rose

П.С. И нарочно гледах да не пиша в сватбената ти темичка и си мълчах до последно като риба - исках до последно да запазя изненадата! А и тук не се издадох, че подаръците всъщност са 2!  girl_wink  

bergeria, свършиха ми плодчетата - сега останаха Снежанките.  girl_wink
« Последна редакция: декември 12, 2012, 16:14:30 от menyanthe » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: