Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 16:26:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 23  (Прочетена 190148 пъти)

macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #345 -: юни 20, 2013, 18:33:17 »

Утре съм на преглед да видим какво е станало с фоликула, ако съм бременна дали може да се види с вагинален видеозон ?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 20, 2013, 18:42:54 »

Не, бременност се установява към 4-та седмица.Ще видите дали нямаш киста на яйчника и дебелината на лигавицата, това можете да видите утре.
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #347 -: юни 20, 2013, 18:49:20 »

Магито благодаря много за бързия отговор, мен много ме притеснямва дебелината на лигавицата на последната фоликулометрия беше 7,1 а фоликула 21мм и ми се струва че много малко
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 21, 2013, 10:52:35 »

Не е толкова тънка колкото си мислиш.Все пак след оплождането трябват до 5 дни за имплантиране в което време лигавицата продължава да се удебелява.Така че спокойно.
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #349 -: юни 21, 2013, 12:40:09 »

Сега се върнах от лекаря каза,че нямам киста и фоликула го няма, а лигавицата била добре и да чакам до 2-ри ако не ми доиде тогава да правя тестове сега било рано още
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 21, 2013, 14:19:24 »

Здравейте, момичета.  give_rose
Дойде време да се отпиша от тази темичка. Надявам се никой да не се почувства тъжен (казвам го, защото аз съм го изпитвала, но защото ми е било тъжно за самата мен, че не мога да изпитам това чувство на радост и съм била в очакване, а все не се получава и не се получава).
След като започнах лечението с Метформин края на декември и после Сиофор, в края на март чудото се случи. ТСХ и него успях бързо да нормализирам (всъщност за 3 месеца, но за мен това е бързо) и сега се старая да е под 2,5 както препоръча ендокринолога.
Захарта също поддържам в норма с диабетично хранене. Оказа се, че след като видях двете чертички за мен нямаше нищо по-лесно от спазването на това хранене, а до тогава въобще не можех да се справя с храната си.
Силно стискам палци всички да се отпишете скоро от тази темичка. Някои момичета имат късмета и просто никога не разбират какво е да тръпнеш всеки месец в очакване, да ходиш по лекари, да пиеш лекарства и да се подлагаш на какви ли не процедури. Вие момичета, които минавате по трудния път, винаги вярвайте, че това щастие очаква и вас и ще бъдете възнаградени за търпението и упоритостта.  give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 21, 2013, 14:34:05 »

Valia, честито  yahoo Лека бременост и едно живо и здраво бебче на финала.
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 21, 2013, 14:38:13 »

Валя, желая  ти лека  и безпроблемна бременност и прекрасно, здраво съкровище на финала!  give_rose
Трогателни и доста верни думи си написала Wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 21, 2013, 14:39:26 »

Вале,честито !Много се радвам

п.п. записвай се в другата тема да те съсипем от честитки ,че тук ще станем Offtopic
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 21, 2013, 14:39:44 »

Вале, моля те запиши се при бъдещите мами и там да ти честитим  give_rose
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 21, 2013, 16:33:07 »

Здравейте момичета. Реших и аз да се запиша в тази тема и да споделя с вас. С бъдещият ми мъж се опитваме от година и четири месеца да си направим бебе, но до ден днешен няма никакъв резултат, идва си ми всеки месец. От преди 4 месеца започнах да ходя на гинеколог за консултация за бебеправене. Да уточня, не съм в България, в чужбина съм и тук правя изследвания и прегледи. Та започнах с изследвания които ми изписваше д-рката, направиха ми един ехограф, сега другата седмица съм при друг д-р на друг ехограф, но за сега казват, че всичко е наред. Мисля, че на снимката на ехографа в заключението пише за киста, но нищо не каза д-рката. Все пак като не е на бг да прочетеш и да ти обеснят, си е по-трудно. Сега ще видим като мина 2-рия ехограф какво ще излезе и после ще ходя да покажа резултатите. На мъжа ми му дадоха да си направи спермограма, но той не иска да я направи. Тази гордост ли му пречи какво не знам, ама не иска да отиде, отказва. Казах му да видим просто дали всичко е наред, не че нещо ти има, а за да знаем, но за сега не успявам да го убедя. От началото наистина много го мислех, всеки месец чаках да не ми дойде, но вече спрях да мисля за това. Няма го това психическо натоварване и мислене. Даже си очаквам цикъла всеки месец... Но наистина много искам да стане чудото. Не знам трябва ли да пия нещо, какво трябва да правя, но се надявам някой ден и аз да видя тези  PREGQ и дано е по-скоро. Който си мисли, че е лесно правенето на бебе, не е така, поне за мен. Успех на всички и дано по-скоро всеки се сдобие с това чудо на природата!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 22, 2013, 10:28:01 »

Дай на твоя мъж да прочете тази статия http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=820&Itemid=16 защото това е едно от най-важните изследвания и това не е мъжка гордост, а глупост.В една двойка сте двама човека и както двамата се трудите за семейството, така и двамата трябва да давате по равно в изследванията за бебе.Знам, че в чужбина е доста по-трудно, но това е тема за изследвания на момичета в чужбина http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=21.0 може да питате ще ви се отговори макар и със закъснение.

Успех!
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 22, 2013, 22:19:45 »

Благодаря Маги. Наистина много хубава статия е, ще му я дам да я прочете. Ще се обърна и към този форум който си ми дала. Благодаря още веднъж!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юни 24, 2013, 07:51:36 »

Здравейте момичета, аз отново се записвам тук, с надеждата този път да имаме успешна бременност  give_rose
При мен нещата за сега се развиват добре, свалих около 12кг, предстои ми едно контролно изследване на инсулина, за да сме сигурни, че всичко е наред да бебеправим.
Започнах фолиева киселина и минах на гинеколог - слава Богу, всичко е наред там.
Пожелавам успех на всички тук и дано скоро се засичаме по другите теми - тези за бъдещи майки.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 24, 2013, 12:18:15 »

beb4eto_na_me4o браво за хубавите резултати и чакаме скоро да се похвалиш.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: