Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 22:28:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Прекрасна средно-ноемврийска седмичка 12.11. - 18.11.
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Прекрасна средно-ноемврийска седмичка 12.11. - 18.11. (Прочетена 26559 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Re:Прекрасна средно-ноемврийска седмичка 12.11. - 18.11.
«
Отговор #15 -:
ноември 13, 2012, 10:12:39 »
жозефинче, стискам палци
аз още се надявам сноуи да се върне все пак с новина за вчера или днес
аз се прибрах за малко, че ни събраха едни лекции, вън е голям студ... мисля да сготвя една леща и пак чезвам за лекции
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #16 -:
ноември 13, 2012, 10:16:42 »
Добро утро и от мен!
Дам, нещо тази седмичка не сме много активни ... може би трябва да измислим тема за разговор - някакви предложения?
Свекърва
, много ми хареса пожеланието ти за днешния ден - дано се сбъдне
И аз взимам от всичките кафета, че още ми е заспало, станала съм в мнооого ранни зори и още не знам къде се намирам
А като ми се спи и ми е студено, та си зъзна и си посръбвам кафе
За всички бъдещи мами и тези, които не пият кафе, черпя с по едно витаминозно шейкче /слагам само едно, защото всички изглеждат много изкушаващо, а не искам да ви раздразня и после да пращате мъжете си да ви носят точно такъв шейк
/
П.П.
Емето
, малкото бобче обърна ли се така, че да му видите пола?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #17 -:
ноември 13, 2012, 12:04:49 »
Мараба, мацки
Ние сме си тук - мотаме се, пием кафе, но определено ще се възползваме и от шейкчето (цяла бременност това закусвах
След 2 часа ще ходим на тонове, стискайте палци да имаме малко повече контракции от обикновено...ако ли не - ще се видим тук довечера
Хубав и усмихнат ден на всичкиии
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #18 -:
ноември 13, 2012, 13:36:18 »
ДОбър ден и от мен,
Муунче
супер шейк, добре че обядвах че няма да ми се дояде сега
хихихи майтапче, все още не ми се прияждат така неща
Свекърва
чудно кафенце си постнала днес, с малко бита сметанка отгоре ще стана фантазия
А аз по принцип си рева на филми и книги, ама сега поне си имам оправдание
Езра
ти ме съсипа с тези лекции и аз бях редовно, ама не ходех толкова често, поне ми бяхах събрани в 2-3- дни лекциите
Сноу
чакаме отчет довечера за да не се притесняваме
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #19 -:
ноември 13, 2012, 13:47:47 »
сноу, стискам палците
еметоем, ами така е -има разлика в специалностите, а и съм 1ви курс, аз също съм пропускала лекции, просто в момента има нужда да се ходи
сори, ако съм досадила на някой като съм писала по-напред.
муун, мен ми се говори за почивки и за коледа и за празници
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #20 -:
ноември 13, 2012, 16:58:33 »
Опааа, ето ме и мен!
Нещо напоследък ме мързи да пиша, просто някак си ми е по-хубаво да ви чета само.
Чакам довечера вестител с новината за пристигането на Бубка.
Искам да ви питам как се справяте с дразнителите около вас? Имам предвид неприятните шумове от мляскане, сърбане и прочие такива. Имам колега, който яде доста шумно, дъвче дъвка мляскайки и сърба като пие дори вода. Няколко пъти тактично правех забележки, ефект никакъв. Вече ми е неудобно, а и ми се пада нещо като шеф и не искам да влизам в конфликт с него. Имам чувството че в неговото семейство така правят и го е приел за нещо съвсем нормално, затова и не ми отреагира на забележките.
За мен обаче подобно поведение не е нормално и си е откровена липса на възпитание в това отношение.
Засега се спасявам със слушалки и музика, но нали се сещате че това не може да продължава вечно. Все пак искам да седя нормално в офиса, без да надувам на макс музиката в ушите си.
Няма да ви споменавам поименно, но да си знаете че си ви мисля!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #21 -:
ноември 13, 2012, 18:31:52 »
Привет дами. Как мина днешния работен ден? Ние днес не се спряхме от разходки. Половинката почива и се възползвахме да се разходим. Погледнах за ботушки, но няма ;( Нищо не ми харесва и това е. За късмет от университета ме изпращат в София в края на месеца и ако не съм харесала до тогава/ а искрено се надявам вече да съм си купила / ще търся по софийските молове
Роси
относно " байганьовщината " незнам какво да ти кажа. Ние сме много строго възпитани относно това и в къщи никога не са се толерирали подобни поведения.Докато имам познати,които като направят подобна изцепка родителите им само се усмихват и казват " ами човешчинка ". Ако има как просто избягвай този човек, когато се храни след като не приема намеците.
Сноуче
чакаме вести от теб, ама ако е от " щъркелчето" ще е още по - хубаво.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Прекрасна средно-ноемврийска седмичка 12.11. - 1
«
Отговор #22 -:
ноември 14, 2012, 09:36:25 »
Добро утро сладурки...аз съм малко болничка и затова съм нередовна, но когато мога влизам и ви чета редовно да знаете сладуранки мили
Хубав ден от мен и много многоо многоо усмивки
п.п. ето ви една от мен
u6_860_1_.jpg
(19.95 KB, 450x337 - видяно 303 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #23 -:
ноември 14, 2012, 09:45:34 »
Хайде на кафето!!!!!! Добро намръщено и мъгливо утро, мили дами!
Роси
, нямаш представа как ядат американците
Аз се дразня само ако ми нацапат покривката или оставят кочина след хранене.
В офиса сме забранили всякакво внасяне на храна и ядене, по причина, че развъждаме мишки. Основното обаче е, че замирисва на кръчма. Това вече не мога да го търпя....Една колежка имаше навик да похапва на бюрото и си представи какво става, ако резне телешки салам с чесън. И баница да е, пак мирише гадно. Имаме едно помещение с микровълнова и хладилник, всички ходим там. Имаме един колега, който е с изкуствени зъби. Той самият си знае, че не е приятна гледка, когато се храни и гледа да няма хора около него в такива моменти.
За дъвченето на дъвка си признавам, че и аз имам този лош навик. Мъча се да не се забелязва и да не издавам звуци. Когато бях учителка, учениците ме стряскаха, като пукаха балони от дъвка. Другите даскали много се дразнеха и гонеха от час, но на мен ми беше само смешно как се надуват като жаби.
Но всеки си има различни граници на търпимост - едни на миризми, други на звуци... Кофти е, че ти е началник и трябва да си много деликатна.
kafe + kanela_n.jpg
(27.57 KB, 400x263 - видяно 2714 пъти.)
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #24 -:
ноември 14, 2012, 11:56:13 »
Привет-мривет милички.....много слаба активност тази сутрин ...
Свекърва
, благодаря за кафето - изпих си го с голямо удоволствие
Роси
, разбирам те напълно, но не знам какво да те посъветвам....И в нашия офис имахме подобни ситуации....с тази разлика, че аз бях единствената жена, а мъжете бяха свикнали да си позволяват всичко.....Един ден не издържах и им подарих по един дезодорант против изпотяване
За жалост не можах да се преборя с миризливите готвени манджи на единия колега, но слава богу, той често отсъства
Колкото до дъвките - и аз много обичам да джвакам (но гледам да е дискретно), дори понякога забравям, че имам дъвка в устата си и се чудя защо фъфля
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #25 -:
ноември 14, 2012, 13:08:38 »
Здравейте
Първо да кажа -
свекърва
, много ти отива новата шаманска титла
Иначе кафенцето е супер - аз си пия сутрешното в момента
Много сте малко днес какво става от времето ли се изпокрихте? Аз пак съм станала в ранни зори да се вея на сутрешния студ навън ... искам от утре вече да започва обратното 2-седмично броене, че ще застудее още повече и ще ни обърка плановете
Хехе каква тема сте заформили тук за обноските
Аз хич не търпя невъзпитани хора и понякога не се сдържам да направя и по-остра забележка
Но май покрай комшиите доста си калих нервната система и сега се опъва като ластик
Има много, ама наистина много такива субекти, но на мен лично най-смешни са ми "дамите", които се правят на големи кокони, заголили бедър, покачили се на високите токове, обаче стой и ги гледай как се хранят, начина им на изказ, че и стойката на тялото даже - е няма такава забавна картинка!
Цветенце
, да се оправяш бързо, не искам да те гледам болничка
Тъкмо се чудех къде се покри след Р.Д.-то, почнах да се озъртам за теб
А
пънки
защо се скатава и не се обажда?
Мише
, защо не можеш да си намериш ботушки? Ходи ли в мол Варна в Тенденц-а? Има много готини модели там чак се изкушавам да си купя и аз
Езра
, как е ученето/работата днес?
Хайде, сладурки, включвайте се по-активно, да не излизам с лозунг
"Да преборим студа заедно!"
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #26 -:
ноември 14, 2012, 13:32:34 »
Лелееее,
m0onlight
, не бях забелязала, че толкова много съм се вихрила
. Обаче звучи доста респектиращо, нали
?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #27 -:
ноември 14, 2012, 13:33:07 »
Цитат на: m0onlight в ноември 14, 2012, 13:08:38
"Да преборим студа заедно!"[/b][/i]
Това ми хареса. Аз наистина се крия от този гаден студ. Не обичам лошото и мрачно време, защото и настроението ми е такова. За капак явно тази нощ е духало вятър , защото чаршафите са ми паднали в " общия двор" , за който никой няма ключ и сега се вайкам как да ги взема.
Муунче
проверих в тенденза на центъра, ама са супер скучни и груби моделите. Аз съм много малка и една такава гръба обувка никак не ми седи добре. Продължавам с опитите де не съм се отказала все някъде ме чака моята обувка само трябва да я зърна
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #28 -:
ноември 14, 2012, 13:38:54 »
Здравейте и от мен.
Малко се позагубих, но тия дни ходя на работа до обяд и след обед си дрема на леглото. Напоследък много ми расте корема и съм се "оморжила" малко, но всички казват че почти не се виждал. Е как да не се вижда като той е 5 минути пред мен!
Относно възпитанието, аз не мога да претендирам че съм много добре възпитана. Е не мляскам като ям и дъвча със затворена уста, но напоследък алергията така ме мъчи и носа ми е запушен. Много ми е кофти като трябва да ям пред някой, понеже хем дъвча хем дишам през устата, че нямам друг избор. Никога не съм предполагала, че е такъв проблем да ти е запушен носа!
А искам да добавя за хормоните, че аз не съм имала някакви изблици по-различни от нормалните. Незнам кога се появяват, но за момента се държа на ниво или поне аз не съм се хващала в такъв момент. Единствено вчера един така ми беше запушил колата на един паркинг без да е оставил телефон или нещо. Така се ядосах, че едвам се въздъжах да не му счупя нещо! И слад това от нерви ме сви корема!
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #29 -:
ноември 14, 2012, 14:55:33 »
Пънки пусни някой снимка да оплакнем окото
Росита, и при нас е така....само че имаме една колежка която скимти по цял ден, надува се радиото и тя мънка нон стоп. Сега вече имаме и една нова в стаята която й припява, и ми иде да им отскубна главите като почнат
Другото за манджите, имаме си стая за отдох в офиса където тези които не ядат на стола си носят храна и си я топлят на микровълновата и ядат. Съответно там мирише на умрели котенца, има няколко колеги които всеки ден ядат някакви дебърцини, претоплят си ги на микровълновата и като влезеш в стаичката може да ти се догади от аромата. Забранено е да се яде по стаите пред компютрите но това не й пречи на ннашата скимтяща колежка всеки ден да вади 2та кренвирша, хляба и буркана с лютеницата и стаята се омирисва на ужасия. Тия кренвирши миришат просто ужасно.
За съжаление няма оправия с такива индивиди
Просто търпиш. От скимтенето се лекувам с големи слушалки и музиката на макс....с миризмите гледам да проветрявам или да излизам за малко докато се случва да яде че мога да се издрайфам направо
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Прекрасна средно-ноемврийска седмичка 12.11. - 18.11.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден