Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 13:52:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни! (Прочетена 115912 пъти)
Dinna
Професор
Публикации: 310
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
«
Отговор #405 -:
февруари 19, 2013, 15:07:29 »
Еха, колко сте изписали
и аз да се включа за количките, ако има опция да се върти коша е най-удачния вариант. Иначе на Гери съвета да се пробва количката с бебе вътре е супер
не ми беше дошло наум
Ние поръчахме в събота нашата количка, плюс леглото и кошчето за кола. Много съм доволна и чакам с нетърпение да ми ги доставят до 3 седмици.
Цвети
хапвай си, незнам как е при другите момичета, но аз имам дни, в които не мога да спра да ям и други, в които нищо не ми се яде. Важното е да сте здрави с бебето.
Еми
да кажеш как е минала консултацията, аз имах същия стрес като теб, след една много дълга разходка, ходихме в спешното, че контракциите се бяха увеличили много, и от тогава са ми казали само много кратки разходки
Гери,
ще чакам и аз с нетърпение да покажеш покупките. Люлката ви е супер!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #406 -:
февруари 19, 2013, 15:31:36 »
Гери
люлката е страхотна и аз искам такава, но ще видим дали ще има място...та да я поръчаме за подарък от баби, лели и тн...
Цвети
споко и аз бях така с яденето първите 3 месеца ядях на сила, после до към 6-7 месец като се отприщих, ама постоянно имах нещо в устата си и имах чувството, че имам място да побера цялата храна на света, а ето сега 7-8 месец ям по по-малко, нямам много място и не може да се тъпчеш като преди.
Бях на ЖК днес, тоновете на бебо са добри, дадоха ми 45 дневния болничен от 15.02 до 31.03, не можаха да измерят малчо, слезнал е доста надолу и не може и да се предположи колко е наддал. Излезнали са ми и гъбички
ужас, никога до сега не съм имала, за пръв път ми е, изписаха ми една инжекция с мехлем, малко ме е страх да си я сложа, защото е много дълга а трябва да я ложа във влагалището....страх ме е заради бебето да не направя някоя беля, ама...ще се пробвам. Утре ще дам кръв и урина да видим как са нещата. Иначе малчо все още е седалищно и май наистина няма намерения да се обръща.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #407 -:
февруари 19, 2013, 16:34:50 »
Емчо
и аз сега съм си пуснала една микробиология, че нещо се притеснявам та да видим какво ще излезе. Малчо щом е слезнал надола значи лека по лека се готви да си появява вече ... то другата седмица млизаш в 9м. и може по всяко време да се появи. Иначе това е гадно, че е седалищно разположен, но предполагам ако не се обърне Доки ще ти каже как точно ще раждаш
Аа иначе аз си хапвам ..просто исках да знам дали аз си въобразявам, че ъсм гладна постоянно или има и други мами
Аз от доста време разглеждам колички и тази на чиполиното за сега ми е фаворит пък ще видим
п.п.
Киви
аз да ти кажа така леко го ритнах, че едвам се подаде червеното цветче...то май беше за момиче, та при вас /ако си остане момиче де
/ значи е познало менчето
«
Последна редакция: февруари 19, 2013, 17:07:04 от cveta_d86
»
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #408 -:
февруари 19, 2013, 17:38:18 »
Да ви се похваля, че като бях на зъболекар се устаноли липса на кариеси. Т.е. по време на бременността не ми се е развалил нито един зъб. Бях решила, че ще имам зъби да оправям, пък то не било толкова страшно. Само от един зъб ми се е отчупило парченце, но не е сигурно че е от зъба, може и от пломбата, която имам на го да е. Казаха че през следващите 6 месеца нямам ядове със зъбите.
А от микробиологията се оказа, че няма нищо изолирано, просто се е увеличил секрета, но няма изменения. Толкова се зарадвах, че се бях настроила да лекувам гъби, а пък не се налага.
Еме не се притеснявай за гъбичките. Аз имах в начална бременност. Доки ми предписа 3 глобули/ама не се сещам какво/ и ми минаха!
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #409 -:
февруари 19, 2013, 18:57:55 »
Аз днес бях на ЖК.Изписаха ми Магнерич и но-шпа,понеже се оплаках,че ме наболява кръста.Също лекаря ми каза да направя консултация с нефролог,понеже при изследването на урината имах следи от белтък и левкоцити.Дано да не е нещо сериозно,аз не усещам някакви признаци,освен че ходя по-често до тоалетна (ама то това май е нормално).И след 2-3 седмици трябва да отида на втора ФМ.
Иначе много хубави покупки сте направили.Аз мисля нашите да ги оставя за към края.
Приятна вечер момичета!
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #410 -:
февруари 19, 2013, 19:21:02 »
Radi
стискам палци всичко да е наред с изследванията. А относно ходенето до тоалета не си сама
, нон стоп и при мен
Чакаме да кажеш какво е казал другия доктор.
За болките в кръста, на мен много ми помогна възглавница за бременни, с която спя вечер. Много я мислих, защото е скъпичка, но честно е най-добрата инвестиция по време на бремеността им. Много съм доволна. Ако искаш ги погледни.
На теб, кога ти е термина?
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #411 -:
февруари 19, 2013, 19:22:43 »
И аз съм със страхотен апетит в момента, даже ям повече от съпруга
Но пък първия триместър бях със страхотно гадене и тогава пак свалих около 6-7 кг. Ама си ги наваксах де
.
Гъбите обикновенно се появяват, когато благоприятната флора е нарушена и имунитета е отслабен (което често се среща по време на бременност. Все пак нашето тяло се грижи за още един човек
) .
Благоприятната флора може да бъде разрушена от антибиотици, медикаменти, храна, околна среда . Вагиналнат флора се определя от това какво е състоянието на дебелото черво. Съответно състоянието на дебелото черво зависи , от тов акаква е стомашната флора. Ако тя е прекалено алкална и няма необходимите благоприятни бактерии , съответно не може да се справи с патогенните бактерии. За това е хубаво , наред с лекарствата , които се взимат за да се премахнат гъбите , да има промяна в храненто, като се намалят въглехидратите , тъй като гъбите се хранят от захар и да се взимат пробиотици, за да се възстанови благоприятната среда.
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #412 -:
февруари 19, 2013, 19:25:30 »
пускам обещаните снимки в темата с покупките.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #413 -:
февруари 20, 2013, 08:51:37 »
Dina
мерси за съвета,ще погледна възглавниците.На първата ФМ ми определиха термин на 19 юли,но вероятно ще има промяна.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #414 -:
февруари 20, 2013, 09:17:40 »
ra_di
стискам палци всичко да е наред
..и аз днес ще звъня да видя дали ми е готова микробиологията и се надявам да няма нищо...по принцип нямам оплаквания, но все пак реших да си пусна, че то и без симптоми пак може да има нещо.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #415 -:
февруари 20, 2013, 09:20:29 »
ra_di и cveta_d86 стискам ви силно палци всичко да е наред на изследванията.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #416 -:
февруари 20, 2013, 09:53:36 »
Благодаря момичета.Успях да си запиша час за нефролог за утре,че да видим какво ще каже.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #417 -:
февруари 20, 2013, 14:08:13 »
Момечета минавам да се отчета, че микробиологията е добре и няма нищо притеснително
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #418 -:
февруари 20, 2013, 14:48:55 »
Аз сутринта носих секрет, урина и дадох кръв, та ще видим какви резултати ще има.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #419 -:
февруари 21, 2013, 08:59:18 »
Емчо
да пишеш като са готови...макар, че съм сигурна, че всичко ще бъде наред
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден