Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 12:29:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116385 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 13, 2013, 12:37:53 »

момичета много ви е хубава темата,всички сте много сладки и много ви се радвам. Според мен недейте да броите ритничетта на бебето,така ще се побъркате,важно е да го усещате и да следите за нещо по необичайно, както ако спрете да го усещате, така и за много силно и необичайно движение,особено е важно последния месец да го усещате.
Гучи според мен не е притеснително кръвното ти,особено щом долното е 70, моето кръвно прилекаря всеки път ми го измерваха 135 /90, по принцип си мие такова кръвното,но по време на бременността ми беше 120/70,аз си го мерех всеки ден в къщи,лекарят каза че няма пфоблем стига да не е над 140/90. ти разбира се се довери на твоята лекарка,но за мен няма причини за притеснение,ти си по едра и затова ти е такова кръвното,в последния месец трябва да си го следиш,
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 13, 2013, 12:48:54 »

Ехее Пънки честита ви девойка, добре че поне сега се показа, а не след като накупите всичко smile, много се радвам за вас, добре вървите smile Лелее сега се замислям, че май аз ще съм първата родила от нашата темичка- няма ли някой да повлече крак, с около моя термин, не обичам да съм първа sad
Аз съм принципно с ниско кръвно 90/60, последния път като ми го мериха беше 100/60, нищо не са ми казали, добре ли е зле ли е, не знам. Моята приятелка беше вдигнала много високо кръвно в 9-ти месец и се наложи да извадят бебето секцио.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 13, 2013, 16:04:20 »

Здравейте момичета!Някоя от вас ходила ли е тази година на ФМ в МЦ "Фемина" и каква е цената.Питам,за да разбера дали случайно не са я вдигнали.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 13, 2013, 16:21:50 »

ra_di аз и двете ФМ си ги правих там..първия път мисля, че ми взеха 70 лв., а за втората ФМ - 80 лв. Надявам се да съм ти била полезна  smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 13, 2013, 16:46:57 »

Здравейте момичета!Някоя от вас ходила ли е тази година на ФМ в МЦ "Фемина" и каква е цената.Питам,за да разбера дали случайно не са я вдигнали.

И на мен ми взеха 80 лв за ФМ в МЦ "Фемина"
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 13, 2013, 16:51:55 »

Благодаря.И на мен за първата ми взеха 70лв.,а за втората информацията ми е за 80лв.,но все пак реших да питам  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 13, 2013, 16:55:38 »

Момичета благодаря за инфото.Аз ще се доверя на лекарката и ще пия хапчетата за да е наред всичко с бебоците.Пък и тя каза че ще видим как ми действат и ще преценим.
Стиснете ми едни палци за утре.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 13, 2013, 17:51:44 »

Гери имаш ги нашите стиснати палчета...утре задължително да пишеш как е минал прегледа при Доки  give_rose

Емчо няма как..ти ще повлечеш крас поне от нашата темичка blum иначе гледам в другата има няколко мамчета, но освен за Светли за другите няма инфо дали вече си нямат бебчета  sad

п.п. ти избра ли си щъркелче вече, коеето да ни каже хубавата вест, че гледам то до март когато влизаш в 9м. време не остана  give_rose
« Последна редакция: февруари 13, 2013, 17:54:01 от cveta_d86 » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #323 -: февруари 13, 2013, 17:52:28 »

gucci, стискам палци за утре! Не се притеснявай, сигурно дозите ще са съвсем малки, пък и ще те следят.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 13, 2013, 18:18:03 »

Аз пък съм ходила само на една ФМ пак във Фемина, но ми взеха 100лв, и много се учудих на цените, които сте написали sad
Цвети не знаех, че трябва да си избера щъркелче...как става това?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 13, 2013, 18:29:20 »

Еми,избираш си някое момиче ,което ти е симпатично от форума .То ще сподели новината за раждането на бебо тук ,в твоята темичка.Темичката от своя страна ще бъде направена 30 дни преди термина ти.
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #326 -: февруари 13, 2013, 18:51:25 »

Аз съм с термин 04.04.2012 но сигурно ще съм секцио и доки каза че го правят 10 дни преди термина така че сигурно ще е към края на март. Ако бебчо не реши да излиза по-рано  smile
Иначе за кръвното моето до сега не е мръднало всеки път е 120 на 60 като хода на ЖК в нас нямам апарат и не мога да си го премеря.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #327 -: февруари 13, 2013, 18:53:49 »

Гери стискаме ти палци задължително да кажеш как е минало утре good

Еми, ще повлечеш крак с най-хубавата новина girl_wink и ще чакаме с нетърпение първото бебе на групата.

Аз днес си взех изследванията за диабета, все отлагах, че не ми се мислеше ако трябваше да откажа шоколада, blush но всичко е наред.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 13, 2013, 19:17:57 »

Аз не се притеснявам -щом трябва ще пия.А напоследък са толкова активни и двамата ,че мисля че трябва да е ок всичко на прегледа.Нямам търпение да ги видя-не съм ги виждала от месец.Благодаря за подкрепата момичета.Ще пиша след преглед.
Еми няма да се плашиш -всичко ще е оки и ще повлечеш една прекрасна серия от новопоявили се бебета.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 13, 2013, 20:30:49 »

Пънки , честита дъщеря!!!!

Гучи, моето кръвно винаги е 90/60 и ако изям един шоколад blush (знам колко е вредно, но съм го намалила до един на седмица smile )  малко преди меренето става 100/60 . Хубаво е ,че имаш пълно доверие на лекарката, само внимавай с хапчетата, да не вземе пък да ти падне прекалено много, защото все пак 130/70 не е високо кръвно, но предполагам тя ти е изписала най-ниската доза.

Аз, утре летя за Хюстън и ми е малко притеснено за това интервю, а и едни мисли на вина са ме налегнали, но знам , че ако не отида ще съжалявам.
Другата неделя ми е бебешкото парти. Всъщност ще бъде двойно, защото моя много добра приятелка също е бремнна, но тя е 7 седмици след мен. Тя също очаква дъщеря smile
Аз направих малко покупки, отделно съм направила списък на още някои неща , които ще поръчам от амазон. Пускам снимкa на покупките smile

Внимание - 7 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

blum blum blum
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: