Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:58:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни! (Прочетена 116160 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
«
Отговор #240 -:
февруари 06, 2013, 10:01:02 »
Мири честита ти розова пелена.
Гери аз нищо не съм купила, ама като ти казвам нищо, разбирй и една кърфичка не сме взели. Даже вече почва треска да ме тресе, че бебто ще реши да излиза/нищо че съм едва в началото на 7 месец/ и аз един комплект за изписване няма да съм му купила.
Пък и честно казано не знам какво точно трябва да се купи и кое е преди и кое е след раждането.
В списъка имам кошарка, количка, малко дрешки, биберони, чаршавки, памперси и евентуално козметични препарати/не знам какви точно/ със помпа за кърма.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #241 -:
февруари 06, 2013, 10:52:03 »
Мири
честитааа девойка
Гери
ние още нищо си нямаме за бебчо..решила съм, че ще купуваме чак след 7-мия месец и така
ellimink
абсолютно си права за специалистите....аз затова и написах, че съм чела лоши коментари за част от лекарите там и това ме е отказало. Сигурна съм, че там има и много добри специалисти и съм чела твоята темичка и преживяването ти с Алекс и се радвам, че и двамата сте добри и всичко вече е само лош спомен
«
Последна редакция: февруари 06, 2013, 11:01:52 от cveta_d86
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #242 -:
февруари 06, 2013, 11:22:50 »
Леле само аз ли сериозно пазарувам.
Имам списък и го следвам.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #243 -:
февруари 06, 2013, 12:19:58 »
gucci
, при теб е по- сложно, бройката е 2. Ти с еднакви дрехи ли ще ги обличаш?
Аз нали нямам работа, вечер гледам по бтв Лейди шоуто на Нейт. Снощи имаше 2 семейства, едното с 5 близначета на 6 месеца и другото, очакващо 4 момченца след 4 месеца. Та ги съветваха да си направят ясен финансов план, не са малко разходите. Бъдещите родители имаха вече кошарки, дрешки за първите месеци, шишета и памперси. На другите препоръчаха да започнат да пестят, защото нуждите ще растат. Казаха също да открият и разпространят в социалните мрежи банкова сметка, по която да набират средства, вместо ненужни подаръци. Съвсем правилно и ти имаш списък и пазаруваш
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #244 -:
февруари 06, 2013, 13:14:34 »
и аз мисля като свекърва, ние бая се охарчихме за едно, а ако са 2 наведнъж ще е двойно. А как се справят семействата с 4-5 бебчета наведнъж, не ми се мисли.
Аз сега го бъзикам моя че второто бебе ще е безплатно, имаме си всичко и в повече.
Гери потвърдиха ли половете на бебчовците?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #245 -:
февруари 06, 2013, 13:22:17 »
svekarva да ти кажа честно аз не искам да ги обличам еднакво и досега нямат нито една еднаква дреха.Те моите и ще изглеждат различно защото са разнояйчни.Тъй като при нас разходите са повечко аз взимам много неща назаем от приятели.Например столчетата за кола,един шезлонг,доста дрехи.Иначе досега съм взела -4 пелени,2 одеалца,8 кърпички за забърсване,2 броя хавлийки, количаката чакам да пристигне,харесала съм кошарите-не сме ги купили защото сега няма къде да ги сложа,купила съм панер за дрехи,поръчани са шишетата+стерилизатор,термобоксове,за подгряване.Шишета и стерилизатори са един голям комплект.Козметика се въздържам-знам че подаряват много мостри по разни курсове и от болницата и за начало искам да пробвам да видя коя козметика ще им допада ,а не да купувам предваритлно нещо неподходящо защото те не струват малко пари.Дрехи ми остава да взема само за изписването-но там ме посъветваха да не са цели омплекти а аз да си ги сглобя защото имало много излишни неща.Аз за много от нещата съм комбинирала приятели,за тях е по удобно а и за мене е по добре вместо всички да се чудят после.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #246 -:
февруари 06, 2013, 13:23:23 »
Цитат на: fibi в февруари 06, 2013, 13:14:34
и аз мисля като свекърва, ние бая се охарчихме за едно, а ако са 2 наведнъж ще е двойно. А как се справят семействата с 4-5 бебчета наведнъж, не ми се мисли.
Аз сега го бъзикам моя че второто бебе ще е безплатно, имаме си всичко и в повече.
Гери потвърдиха ли половете на бебчовците?
Другата седмица ще видим пак бебоците.засега двама лекари са казали момчета,но да видим.Аз така и не купувам само сини дрехи ,а и доста зелено и неутрални цветове.Количката ни пък е в червено и черно.
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #247 -:
февруари 06, 2013, 14:51:07 »
Аз също вече всичко съм накупила още от 5 месец започнах не мога да им устоя, направо не знам вие как издържате. Пък и така едно по едно като ги взимам и не се стряскам от сумата,че ако ида и взема всичко наведнъж си е доста. Имаме си количка,кошарка,матрак,кошче за кола,козметика,шишета,пелени 2 бр съм му взела една по тънка и една за изписването,одеало пак 2 бр по- тънко и по дебело,оликотено с калъвки, чаршавче и торба,възглавничка и дрешки като за начало мисля че ще са му достатъчни.Взела съм 3 комплекта за изписване то всъщност само те са за новородено,а другите съм ги взимала от 0 до 3 месеца.Памперси също съм взела даже ония ден и една кутия АМ си взех да имам за всеки случаи.
Miri честито момиченце
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #248 -:
февруари 06, 2013, 15:21:05 »
хаха Малия, сега ми напомни за моя, като ни изписаха и сестрата в къщи прати моя за още памперси. Той се прибира с 3 пакета
Викам му на манджа ли ще ги вари толкова много,
управителя на магазина му казал, че вървят страшно бързо.
Оказа се прав, така че Гери ако видиш промоция си купи поне 6 пакета памперси, няма да сгрешиш, даже с лентичка индикатор ще ти е по улеснено. Като се боядиса синя, сменяш
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #249 -:
февруари 06, 2013, 15:23:37 »
Благодаря ви много момичета за съветите! При това положение, ще купя само това, което ми искат от болницата за новородено, а от там нататък ще са по-голям размер.
Gucci не си само ти със списъка
и аз съм направила един от месеци, но го почвам от тази събота. Досега все трябваше да лежа и съм купила няколко неща онлайн, но си е по-голямо удоволствие да отида до магазина и да ги пипна. Тази седмица сме планирала количката, леглото и столчето за кола
Относно болничната обстановка, която обсъждахте, съм съгласна с Miri, че трябва да има компромисен вариант между обстановка и лекарски екип. Аз лично като избирах болницата критерият ми беше, ще ме е страх ли да вляза до родя там или не. И така се спрях на болница, която в никакъв случай не е луксозна, но пък персонала е безкрайно отзивчив и дружелюбен. В общи линии все си мисля, че болницата е като личния гинеколог много личен избор, ще има хора, на които ще им хареса и обратното. Всичко е на усещане.
Btw Miri честито ти момиченце
Като объсждаме сега покупки се чудех дадоха ли ви списък за болницата с неща за бебето? Аз получих моят и се учудих, колко е дълъг.
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #250 -:
февруари 06, 2013, 15:33:38 »
хаха fibi браво на мъжа ти
И аз памперсите съм ги взела на промоция даже сега гледам че пак са намалени но мисля да се въздържа този път че има още време до появата на бебчо, пък и не знам кой ще са ни най-удобни за сега съм взела на пуфис и на памперс направо двойките.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #251 -:
февруари 06, 2013, 16:19:09 »
Гери не си единствената дето пазарува, аз май от 4-ти месец започнах и то защото повечето неща ги поръчах от английските сайтове, та сега общо взето остават някакви дребни неща да напазаруваме. Но се радвам, че по-големите неща като креватче, столче за кола, корито и тн са ми от сестра ми , та няма да ги купуваме. Днес купих и комплектче за изписване
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #252 -:
февруари 06, 2013, 16:23:16 »
Аз само се заглеждам по разни сладки комплектчета, но ми се струва рано още и така не смея да пазарувам. А иначе за големите неща колички, легълца нямаме място и затова ще купуваме чак през 8м., че иначе от рано стаята ще стане много натъпкана и така. Но сигурно като разбера пола на бебчо може да купия нещичко
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #253 -:
февруари 06, 2013, 17:26:03 »
Фиби какви са тези с лентичаката.
Аз няма мсписък за болницата защото аз ще раждам в частта болница където си подсигуряват всичко за детето-дрехи,памперси,козметика и т.н.Отиваш само с нощницата и нещата за теб.
emetoem дай да видим някоя снимка на комплекта.
Момичета какви памперси взехте.Аз мисля за взимам Памперс премиум кеар и се оглеждам да видим някъде промоции по борсите.Иначе ако намеря добра цена мисля да взема повечко-няма да са ни излишни.
Dinna каква количка харесахте.
Бързам да ви се похваля че сега се обадиха от куриера,че количката ни е пристигнала и нямам търпение да я видя на живо-че само на снимка съм я виждала.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #254 -:
февруари 06, 2013, 17:26:33 »
Благодаря ви мамчета
Аз с първото, бях купила много малко неутрални неща. После като разбрахме пола си направих един шопинг, а и на бебшкото ми парти получих страшно много подаръци, вкл. памперси, нокторезачки и разни други практични неща. Когато тръгнах да раждам , нямахме само количка и столче з акола, та по пътя з аболницата спряхме и купихме столчето иначе нямаше да ни пуснат от болницата да се приберем. Количката я купихме 2 седмици по-късно, когато решихме да излезем на разходка. Сега за мацката ще са ни необходими предимно дрехи и няколко розови чаршавчета. Всичко друго си имам.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден