Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 19:42:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116604 пъти)

fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #210 -: февруари 02, 2013, 11:04:55 »

Браво Гери за страхотните резултати

като е първо бебче се усеща по трудно, защото незнаеш сега то ли е, не е ли
аз моята бебка сега като се замисля още в 16 седмица се закачаше, но аз осъзнах чак в 21 седмица, по активно след 25-та
леко бременеене на всички
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 02, 2013, 11:40:11 »

За движенията още не съм ги усетила, но знам че е рано...

За болничните пускам един линк може да ви е от полза, единствено е че сроковете са леко променени вече...за болнични база 18мес, за майчинство база 24мес:
https://docs.google.com/document/pub?id=1HdETtAlPsXj5UQL389MHy2KDCfAyvUxtVO-CZKqsrhs
Гери, не искам да спорим, не съм от тези хора, предполагам че и двете или не сме се изказали добре и говорим за едно и също или говорим за тотално различни неща...и това е без значение до кого спиш, аз също имам 2 счетоводителя в къщи  Wink Истината е че нещата зависят пак от разни фактори и се получават различни парите накрая и кое ще ти е по "на сметка" дали да ползваш болничен или не  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 02, 2013, 19:33:46 »

Аз се завръщам след прекрасна разходка, нови дънки за мене и кафета с готини приятелки.Днес цял ден прекарах извън вкъщи на въздух.Излезнах в 9.30 и се прибрах в 17.30.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 02, 2013, 22:25:13 »

Ех Гери завиждам благородно, и нашата идея беше такава, но заради баба ми се обърка целия план,но все пак малко успях да изляза навън иначе през останалото време по задачки smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 04, 2013, 12:31:56 »

Моя мъж беше на лекции тази събота и неделя, но другата ще е свободен и ако е хубаво времете с удоволствие ще си направим една разходка, че нямам търпение вече да се маха тая гадна зима и да сваля половината гардероб от гърба си  tease

Иначе аз много се вълнувам, както вече писах тази седмица сме на ФМ и нямам търпение да видим бебчо какво си прави.. за сега само ми раздава леки ритничета  yahoo
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 04, 2013, 12:47:06 »

Цвети аз винаги си тръгвам една усмихната и спокойна след преглед. Голямо вълнение си е.
Ние другата седмица сме на праглед. Ще бъдем в 28 седмица и трябва да сме много големи. Надявам се да покаже мъж ли е жена ли е. Казаха мъж, ама аз Тома Неверни докато не видя пишка не вярвам.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 04, 2013, 14:10:28 »

Здравейте , ние сега се връщаме от преглед малчо е добре вече е 1.804кг. Сърчицето е добре бие като тежкотоварен влак smile , а малчо вече не се побира на екрана на ехографа, направихме една снимка, ама...нищо не се разбира, вече е голям мъж smile Май измислихме и име, ама по-натам ще разберете за него smile, и сега подвизавам в работата на мъжа,че след час ще ходим да разгледаме МБАЛ " Надежда". Пак изгря слънчице навън и аз съм щастлива, че не съм си в къщи и мога да му се насладя smile
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 04, 2013, 14:28:30 »

Еме това нормално тегло ли е за 31 г.с.?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 04, 2013, 15:10:51 »

Еми многооооо се радвам,че сте толкова големи и всичко е наред.. тази МБАЛ Надежда някаква нова ли е..аз не съм я чувала..да дадеш после инфо  give_rose

Пънк дано да си остане мъж..щом са ви казали така трябва да е  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 04, 2013, 17:10:47 »

Пънки аз съм много мъничка и ниска и за сега размерите на бебо са много добри, даже ако стане по-голям няма да има място и ще трябва да го извадят секцио, а и все пак за 10-ина дена е качил 300гр, може да стане и голямо бебе, не знаем още, за това и все още не знам как ще раждам нормално или секцио, но до края на месеца и това ще стане ясно.
Цвети тази МБАЛ Надежда е нова болница отвориха са я сега януари месец. Доста добре изглежда, да си го кажа право от всички частни и държавни болници дето съм влизала тази е супер лукс, вярно всичко е супер ново все още, все пак работи от 20-ина дена. Показаха ни всичко- влизахме в предродилна зала, в родилна зала, в операционна, интензивното ни показаха, стаите , стаите дето седят бебоците, даже гледахме и как къпят едно бебе. Много съм доволна от обиколката, разясниха ни и доста неща около раждането. Цената също е що годе добре, в сравнение с други частни болници, а и това което е хубаво на тази е , че имат неонатология, за разлика от повечето частни болници в София, с изключение на Токуда. Утре ще ходя и в Тина Киркова да видя все пак как стоят нещата и в държавната болница, но мисля че това, което ще ме предразположи мен е частната, но... ще видим имам още малко време за размисъл.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.577705992243733.114646085.313914025289599&type=3
ето я страницата им, защото в сайта им все още няма снимки, може да добиете съвсем малка представа за болницата. Но ако имате желание отидете на отворените има врати , според мен ще останете доволни.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 04, 2013, 17:15:46 »

Това е болницата на Стаменов към клиниката по репродуктивна медицина.Може да и се довериш според мен защото благодарение на тези лекари много семейства имат шанса за дете.
Еми браво за хубавите резултати.Ние също сем на преглед другата седмица да видим колко сме пораснали.

cveta_d86 чакам с нетърпение да се похвалиш след ФМ.

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 05, 2013, 03:41:28 »

Мамчета , виждам за работа си говорите. А аз, като типично за моята зодия  blum, преди месеци подадох документи за работа и другата седмица летя за Хюстън на интервю. Акушерката даде зелена светлина за полета. Знам ,че звучи странно , тъй като бебето ще се роди през април, но аз от 5 години не съм работила, а и позицията , за която кандидатсвам ще има сигурно поне още едно-две интервюта + тренинг, така яе детето ще е поне на 3 месеца, докато официално ме назначат. Та стискайте палци за първото интервю.
Иначе, в четвъртък бях на ЖК. Тоновете на бебето са прекрасни, размерът на корема ми отговаря на седмиците. Не съм наддала за две седмици, та пак ме питаха , както спървата бременност , дали се храня пълноценно. Аз си се храня хормално, ама и много енергия се израсходва покрай двегодишния ми син, особено когато сме по площадките. Утре , отивам на ехограф , да видим какъв е пола на детето  yahoo yahoo yahoo. Стискайте палци да можем да видим, иначе ще се наложи още веднъж да ходим, а хич не ми се иска да го/я излагам на прекалено много УЗ-та.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 05, 2013, 08:38:07 »

Miri успех на интервюто и те чакаме с хубави новини.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: февруари 05, 2013, 12:11:29 »

Miri страхотни новини, хайде и ние нямаме търпение да разберем пола smile Много хубаво , че всичко е наред при вас smile Упсех.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 05, 2013, 12:53:24 »

Miri а ти на 3 месеца има ли на кой да оставиш бебо?
А и да те попитам какво те притеснява в УЗ. Той не облъчва и като цяло не е доказано да има влияние върху бебето, камо ли пък негативно.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: