Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 05:00:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116244 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 19, 2013, 10:54:57 »

Привет и от мен... Пънки аз още се оправям...тази нощ до 1-2 часа от болка не можах да заспя...надявам се скоро да мине..че вече не се търпи.

Еми честито за количката..изглежда много симпатична  give_rose

Мири разрешават ли раждане у дома...звучи интересно  give_rose

Гери качи някоя снимка..винаги ми е било интересно как се разполагат близнаци... аз имам 3 ехографски снимки на бебочко и общо взето мойта Доки ми дава почти всеки път като ме гледа на ехограф  give_rose

Josephine те някои доктори са си за разтрел...за БХС да ти объркат възрастта и да те шашкат е много лошо....моята Доки за БХС-то ми беше обърнала месеца и датата на раждане...та така се състарих ама само с един месец...а не като при теб толкова много. Радвам се, че твоето бебко шава ..много са сладки  give_rose

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 19, 2013, 11:35:36 »

Здравейте, момичета! Наистина много сте изписали докато ме нямаше!
Гучи, да отдавна беше и Криско в корема ми:)
 Лъвче и с теб сме се засичали в теми преди...как лети времето!
Еметоем, няма проблем за огестана, намери начин да ми го пратиш за моя сметка и като решиш ще ти дам адреса. Аз имам още да си го пия!
Аз лежах в окръжна болница до вчера, за основни изследвания, откриха ми бактерия в стерилната урина само и сега ми слагат антибиотик венозно, от утре ще го пия на хапчета. Д-р Жекова ми изписа още витамини за имунната система, глобули за влагалището, заради антибиотика и още 2 неща, които да пия или да се мажа след антибиотика. Заради анемията ми е понижена имунната система. Хематолога каза, ако хемоглобина ми не падне по 80 няма да се налага да ми преливат кръв и няма да падне като миналия път до 53. Сега ми е 92. Да видим!
Е това е, дадоха ми болнични и няма да ходя вече на работа...заради инфекции и грипове, по-добре ме посъветваха да съм си вкъщи.
Успех и а вас!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 19, 2013, 17:18:31 »

Josephine, мога да си представя колко напрегнато ви е било. Егати безотговорната работа, то да те състарят с няколко месеца , както и да е , ама с 10 години shok . Важното ,че всичко е наред.

Cveta_d86, тук разрешават домашно раждане. Естествено, щат Колорадо , изисква да имаш план в случай ,че се налага лекарска интервенция. Попълва се една бланка, където пишеш къде е най-близкото родилно отделение, за какакво време се стига , име на доктор и педиатър . Другото условие е ,че ако раждането започне преди или по време на 37 г.с. не се разрешава у дома и трябва да отидеш в спешна помощ.

Vanilly, стискам палци да се оправиш бързо и се пази. Аз бих ти препоръчала, след като се налага да взимаш толкова много антибиотици, да приемаш пробиотици, тъй като от много антибиотици стомашната флора може да бъде засегната. Освен това пробиотиците засилват имунната система.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 19, 2013, 23:36:52 »

Josephine ужас, много са лоши тия в майчин дом, аз хич не ги харесвам, пфу....а като ходи на БХС не ти ли правиха видеозон и да ти дадат снимка на бебо, поне при мен така беше трябваше да занеса снимка от ултразвук, която си ми върнаха.?
Miri възхищавам се на решението ти да родиш в къщи, аз не знам дали бих събрала такава смелост, ако ще и 100 акушерки да има покрай мен.
cveta_d86 да почиваш повече и да се пазиш, че хич не ми харесваш така са тия болки.
Vanilly пиши ми на ЛС адрес smile и да се оправяш, а и Мири е права за пробиотиците, ако ти разрешат вземи си Био Гая smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 20, 2013, 11:29:36 »

И аз да си изкажа болежките...в петък се върнах от работа с 38.5 температура и такава магарешка кашлица! Направо си бях жив труп. Веднага почнахме с антибиотик и днас вече съм добре! Няма температура и кашлицата намаля. Поне бебо е добре съдейки по това как рита и мърда. Даже мъжа ми се смее сутринта, чи ще го правим боксьор, защато от малък си прави спаринги.
Утри нищо, че съм добре мисля да си взема малко болничен, че в петък много се стреснах.
Josephine тва направо си е намислимо! Човек трябва съдебна отговорност да им търси за такива грешки! Важното е, че всичко е ок!
Цвети ти как си!
Гери хайде дай снимчица де!
Vanilly какво са ти открили в урината? На мен даже не са ми изследвали стерилна, само обикновена. Дано всичко да се оправи скоро.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 20, 2013, 13:24:50 »

правиха ми видеозон преди да ми вземат кръв но не ми дадоха снимка защото аз не съм си носила нищо в Майчин дом а доктора попълва поръчка от Бургас и изпращат кръвта от тук с куриер, в смисъл че ние не сме ангажирани да зе занимаваме с това. Ама айде майната му че ме състарили с 10 години, това го оправихме след дълги разговори от моя страна и звънене по телефони до Майчин дом, само ме препращаха от един телефон на друг да звъня в Генетичната лаборатория, и в крайна сметка не можели да разчитат на това че някой им се е обадил по телефона, ами ако не съм била аз, не било достоверно и т.н. Та искаха доктора наново да попълва и пуска поръчка с коригираните ми данни, и чак след като я получат ще ми ги коригират и ще сметнат наново цифрите от БХСто...хамалска работа, но както и да е...това не беше нещото което ме притесняваше, притесняваше ме единствено отгоре където пишеше от прегледа на доки УЗ данни за вродени аномалии. Попитах ги от Майчин дом тези какво е това, а те ме питат ама как доктора трябва да ви е казал че имате данни от УЗ за вродени аномалии...Аз им обяснявам че доктора никога не е споменавал нещо такова и всичко е било наред, те ми казват доктора че го е написал това нещо. Отивам при него като бях на преглед, той ми казва че в поръчката такова нещо не е писал и че е станало можеби някакво объркване като са попълвали бланката за изследванията от Майчин дом и е останало от друг пациент....което беше по вероятното защото аз няколко пъти им звънях, първо след като ми коригираха годината на раждане, все още отдолу пишеше че съм рисков фактор с над 38 години при раждането, а аз им казах че съм на 28, на едното място го оправили, а на другото не. После пак изкарваха наново резултатите. Та в крайна сметка имам 3 файла от БХС-то и 3те с различни данни и различни неща написани и в крайна сметка последния беше най-коригиран. Добре че доки ни успокои че няма такова нещо за вродени аномалии, въобще няма нищо нередно да не се шашкаме. Че бяхме се спекли яко....абе голяма сага....

Важното е че съм от позитивните и гледам много да не си го слагам на душата, особено след като са ме успокоили....
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 20, 2013, 21:40:31 »

Пънк тези дни ще я кача и ще ви дам парола да я видите обещавам.
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #142 -: януари 20, 2013, 21:54:24 »

Здравейте, Мами  Flower

Надявам се,че приемате нови попълнения  girl_wink girl_wink girl_wink
И аз като Josephine се записвам тук,понеже няма тема "Юли, Август, Септември" (дано се съберем повечко мами и да си имаме наша темичка smilesmilelol. Засега ще ви следя вас, тъкмо от вашия опит ще съм наясно какво ми предстои.
gucci, и на мен ще ми е интересно да видя снимка на близнаци smilelol:
Emetoem, Честита количка - страхотна е
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 21, 2013, 00:20:49 »

Ухаааа, слънчогледчето и тя е тук вече, много се радвам и ти желая леко бременеене smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 21, 2013, 08:25:23 »

Момичета дайте идея къде мога да я кача с парола снимката.В снимка БГ не можах,а не искам тука да седи снимката и да я виждат всички защото все пак това са моите бебета.
Добре дошли на новите момичета.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 21, 2013, 10:44:16 »

Привет и от мен сладуурки...аз продължавам с моя гаден бъбрек и тази седмица пак ще почивам...в сряда ще ходя до Доки да видим на бебочко да не му се е отразило всичко това...по принцип не съм имала болки или спазми в корема ама за да съм спокойна нека и тя да ме види.

Josephine точто така мила..позитивно трябва да се гледа на нещата..иначе хващаш една пушка и почваш да ги стреляш наред  Wink

Lady_sunflower е на това му се казва приятна изненада...добре дошла при нас  give_rose

Гери права си, че не искаш всички да я гледат снимката...като успееш да я качиш ще се радвам да ги видя двамата сладури  give_rose

Ами това е от мен за сега  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 21, 2013, 11:50:06 »

Lady_sunflower честито, добре дошла леко бременеене smile
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 21, 2013, 12:05:15 »

Здравейте момичета. Аз също съм с термин юли месец, но се надявам да ме приемете във вашата темичка. Ще се радвам да бъда полезна с каквото мога. Успешна седмица ви пожелавам!
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 21, 2013, 14:28:43 »

Здравейте "нови" мами, леко бременеене и от мен  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 22, 2013, 12:41:49 »

Ради, ние с теб не пишем ли в една и съща отчетна в бг-мамата?

Слънчогледче, а на теб кога ти е термина?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: