Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:36:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116070 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 19, 2012, 13:25:23 »

Добре дощла desirer.Мисля ,че на Филип спокойно могат да му казват галено  Фипо ,Фико
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: декември 19, 2012, 13:51:35 »

или пък просто Фил smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: декември 19, 2012, 20:48:23 »

desirer  честити ви сини гащи и на вас, за име не мога да помогна защото и ние сме на същия хал като вас smile
Ние бяхме онзи ден на преглед вече сме 700 грама и пак потвърдиха, че е момче smile и че всичко ни е наред, с кръвните изследвания и урината също всичко е на 6 smile
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #33 -: декември 19, 2012, 21:29:19 »

desirer честито ви момченце  smile За име ние сме се спрели на Мартин  аз си го харесах пък мъжа ми го одобри  danceg Аз утре съм на преглед че имах малко проблеми с бъбриците и утре си чакам изследвания от посявката на урината дано всичко да е наред да ми стискате палци че бая се поуплаших но малчо си е много добре рита всеки ден даже върви напред с няколко дена и термина ми последния път излезе на 30 март така че  ние ще сме и в двете темички  smile
Активен
desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #34 -: декември 20, 2012, 10:26:17 »

Благодаря за топлото посрещане, избора на име си е сериозна работа, ще го мислим с мъжа, поне имаме още време smile. Иначе съм го предупредила, дори и да си изберем име по отрано, да не го коментира с никой и да не казва на никой, тъй като всеки има някакви асоциации с определени имена и не искам да слушам коментари от сорта " аз имам познат с това има, той е еди какъв си" та пола ще го споделяме но избора на име не, само във форума  smile
Иначе приключих за тази година с прегледите, януари съм си записала час за ФМ и Ф.ехокардиография, от момичетата, който са ходили на ФМ, има ли проблем да водя и таткото, че ще сме на 4Д и да може и той да гледа smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: декември 20, 2012, 10:35:03 »

Аз поне си водя таткото на прегледите, понеже това за сега е единствения му контакт с бебо. Но и моята лекарка няма ищо против. Даже веднъж се излюпихме с мъжа ми, сестра ми и майка ми да гледаме бебо.
А ние на последния преглед нещо ни се спеше и нищо интересно не направи. Даже не можахме окончателно да видим дали е мъж или не  girl_impossible
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: декември 20, 2012, 19:31:52 »

desirer при нас нямаше никакъв проблем и таткото да влезе на ФМ даже бешеш много готино, защото ни показваха бебо на един голяяяям плазмен телевизор вързан с ехографа и беше голямо изживяване smile
Активен
animal
Ентусиаст
**
Публикации: 131

« Отговор #37 -: декември 20, 2012, 23:03:13 »

Здравейте и от мен smile записвам се и аз с априлско момченце с термин 19.04 smile give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: декември 21, 2012, 07:29:09 »

Момичета, да ви попитам правихте ли ранна ФМ и кога отидохте?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 21, 2012, 08:48:07 »

Май ФМ е към 20 г.с., а пък БХС се прави в 11 г.с и към 16 г.с.
Мен малко ме пропуснаха с ФМ, но може следващия месец да ми я направят.
Та като съм на темата, ние онзи ден коментирахме с познати този тип изследвания. Ако ви открият някаква аномалия бихте ли махнали детето? Аз се замислих и наистина е ужасна дилема. Вие какво мислите?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #40 -: декември 21, 2012, 15:20:10 »

Здравейте бъдещи мамчета!На всички Вас желая една лека и безпроблемна бременност !
Момичета, да ви попитам правихте ли ранна ФМ и кога отидохте?
Раннат ФМ морфолия е между 11-14 г.с. (оптимално около 12-13 г.с.) - лично моята лекарка не ми я прави ,а аз изцяло бех и се доверила.Правих следващите 2 ФМ които са между 18-23 г.с. (оптимално около 20-22 г.с.).  и  28-32 г.с. (оптимално около 28-30 г.с.).
Биохимичният серумен скрининг може да се извърши на два етапа през бременността – между 11-14 г.с. и между 15-19 г.с.
Биохимичен серумен скрининг  между 11-14 г.с. (първи триместър) прави изледване на базата на  дебелината на  нухалната транслуценция и на носната кост на плода, а при втория се изследва бета-фракцията на човешкия хорионгонадотропен хормон (б-ЧХГ) и серумния алфа-фетопротеин (АФП). Ако коефицента е под 1:250 (недай си Боже) се престъпва към амниоцинтеза.

Аз лични правих само първия БХС.

Май ФМ е към 20 г.с., а пък БХС се прави в 11 г.с и към 16 г.с.
Мен малко ме пропуснаха с ФМ, но може следващия месец да ми я направят.
Та като съм на темата, ние онзи ден коментирахме с познати този тип изследвания. Ако ви открият някаква аномалия бихте ли махнали детето? Аз се замислих и наистина е ужасна дилема. Вие какво мислите?
Не пожелавам на никого да се случва това и те съветвам да не си затормозяваш главата с такива черни мисли.Мисли само позитивно бъдеща мамче!

Активен
animal
Ентусиаст
**

« Отговор #41 -: декември 21, 2012, 19:18:34 »

Аз ходих на БХС в 12 седмица и на ФМ в 20-та; късната ФМ мисля да я пропусна smile
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #42 -: декември 21, 2012, 19:49:49 »

И аз много се чудих дали да си права ранната ФМ , но в крайна сметка ми казаха че било много рано и почти нищо нямало да се види и си я направих в 20 седмица.
Активен
animal
Ентусиаст
**

« Отговор #43 -: декември 21, 2012, 19:51:47 »

за БХС се включва и ехографско изследване, което мисля, че също се води ранна ФМ?!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: декември 22, 2012, 07:57:14 »

С първата бременност май ми правиха ФМ, БХС, Амницентеза , не сме правили. За нас нямаше значение, дали детето ще е с аномалии или не. Наистина , не си затормозявай главата с черни мисли. Всичко ще бъде наред.
Добре дошли и на новите мамчета! Лека бременност ви пожелавам!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: