Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:41:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни! (Прочетена 116171 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
«
Отговор #285 -:
февруари 10, 2013, 08:58:28 »
мерси за линка Гери
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #286 -:
февруари 11, 2013, 10:19:57 »
Бъдещи мамчета, да ви запитам знаете ли кога почват да зачестяват консултациите при доки? Понеже съм чувала, че след определен месец почва да се ходи през две седмици, а не веднъж на месечно. И деветия месец се ходи всяка седмица или два пъти седмично.
И още едно въпросче, относно колички hauck. Понеже искам нещо по-евтиничко и са ни в ценовия клас. Та някой да има наблюдения хубави ли са количките?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #287 -:
февруари 11, 2013, 11:06:12 »
Пънки
аз за тях съм чувала, че на един от моделите му се чупи много шасито..този май дето е 3 в 1 ама според мен да ти кажа си е въпрос на късмет.. то ако тръгнеш да четеш, ще видиш, че за всеки модел има и хубави и лоши коментари..аз се пробвах да чета така едни път и ми писна и си казах, ще си взема това, което ми харесва и няма да чета в нета какво пише
«
Последна редакция: февруари 11, 2013, 11:33:18 от cveta_d86
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #288 -:
февруари 11, 2013, 11:22:01 »
Аз съм чувала ,че много се раздрънквали ама според мен си зависи от експлоатацията и малко са на късмет нещата.
Аз затова реших да заложа на втора ръка ,но скъпа количка.Ако това е вариант за тебе в Продавалника има много добри предложения.
Послединя месец се ходи всяка седмица да следят тоновете,но незнам откога почват да викат на две седмици.
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #289 -:
февруари 11, 2013, 13:10:45 »
Моят доктор ми каза направо като влезна в 9 месец всяка седмица да хода на преглед,а преди това си хода само веднъж в месеца ако няма някакъв проблем разбира се.Ако всичко си е добре един път в месеца си е достатъчно и според мен.
За количките cveti хубаво е написала че на всяка марка все нещо и има. Първоначално и аз се бях спряла на hauck много са разпространени до нас в парка всяка втора майка е с такава количка предполагам че ще са удобни и маневрени, аз ги харесах много защото са много леки пък трябва да е вдигам по стълбите и освен за проблем на рампата друго не съм чувала. Наистина си е късмет на каква ще попаднеш.Иначе и аз като gucci съм взела втора употреба количка от едни приятели много е запазена на ABC Design.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #290 -:
февруари 11, 2013, 13:42:29 »
Привет и от нас,
Пънки
знаеш, че ние взехме количка Хаук, не знам дали и какви кусури има, освен да почна да я раздрънквам празна тука по поаветата в парка....хихихи. Относно прегледите на две седмици аз сега ги почнах, а съм вече навлязла в 8-мия месец, бях на преглед миналата седмица и сега на 19-ти пак съм на преглед.
Да ви кажа избрах да раждам в МБАЛ Надежда, ама как...още не знам, да видим дали малкия ще се обърне.
Иначе момичета вие как сте ?Виждам , че като сме по-напреднали все сме нетърпеливи да дойде време за преглед...да видим бебоците
Активен
punk_girl123
«
Отговор #291 -:
февруари 11, 2013, 13:55:58 »
Аз утре съм на преглед. Така се надявам вече да се види пола! И тайничко си стискам палци да е момче.
За честотата на прегледите питам, понеже понякога имам болки и стягания и все незнам има ли нужда да звъня на доки, да я притеснявам за глупости или пък не са глупости. Тя е готина и ми е казала когато има нещо да звъня, е да ама лекарите и те са хора и ми е неудобно да звъня в почивните дни или пък след 20ч.
Еме ти поръча количката от сайт, нали? Може ли да ми го дадеш за хвърля един поглед.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #292 -:
февруари 11, 2013, 14:01:08 »
Не Пънки не съм я поръчвала от сайт, на мъжа ми сестра му работа в детски магазин и те са вносител на Хаук за Б-я и ми я поръчаха от Германия количката, защото я нямаха в наличност. Иначе и аз имам много чести стягания на корема и болки къде ли не вече и въпреки Магнерот-а не спират , пих и Диаспорал , и положението си е същото, но ми казаха понеже съм малка, а бебо вече става голям и ще е така, трябва да стискам зъби. Но ако нещо те притеснява звънкай и на доки (не че аз съм звъняла на мойта , де ), но все пак за да сме спокойни...
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #293 -:
февруари 11, 2013, 15:54:39 »
Благодаря ви момичета за отговорите и за линка.
Punk_girl и мен в определени периоди ме боли или ми дърпа нещо на корема, това е от разтягането на мускулите в повечето случаи. Понякога болката е остра, понякога е тъпа и трае по-цял ден. Ако те притеснява нещо обаче звъни и питай, за да си покойна, на докторите това им е работата:)
Иначе и аз като Emetoem имам контракции от началото на 5ия месец и пия магнезии и лежа на лявата страна, и са ме спрели от работа, за мое голямо нещастие. За контракциите моята лекарка ми каза, че до 10 на ден е ок, ако се увеличат да пия спасфон (мисля, че в БГ дават нещо друго на момичетата), ако не спрат ми казаха да ходя в болницата.
Стискам палци бебето да се покаже утре и да му видите пола:)
Активен
punk_girl123
«
Отговор #294 -:
февруари 11, 2013, 16:07:20 »
Моите болки не са контракционни. То ми се случва все в неделя, свива ме примерно долу в ляво и горе в дясно. Не е силна болка или нещо подобно. Минава ми бързичко. Но за всеки случай утре ще питам доки, до колко това е нормално. Аз си пия магнерод от 5ти месец, една таблетка на ден, но ми казаха че и за сърцебиене помага. Мисля, че от това ми намаля сърцебиенето.
Вашите бебоци много ли мърдат? Моя го усещам как мърда, но не се е случвало примерно да ме събуди вечер или дъ ми създаде някакъв дискомфорт.
От кой месец почват да се броят движенията? Че на мен ми се вижда малко трудничко да засичам дали мърда всеки час или не!
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #295 -:
февруари 11, 2013, 16:33:07 »
Супер, че не са контракции, най-вероятно просто тялото ти се адаптира към растящото бебе, но тя ще ти каже лекарката най-добре, аз да не давам акъл
Движенията се броят от 28 седмица нататък, макар, че и аз питах дали наистина трябва да броя по 10 на час и отговора беше не. Всяко бебе си има ритъм и някои мърдат повече от други, важното е да го усещаш.
Моето човече много мърда и ме събужда понякога през нощта, но това е така от около месец.
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #296 -:
февруари 11, 2013, 17:47:13 »
Пънки, и аз имах такива болки долу и горе под ребрата в дясно.Моя доктор ми обясни,че матката разте и притиска диафрагмата от там идва болката горе.След това към осмия месец започнах да дишам много трудно до две седмици преди раждането.Когато бебето слезе в малкия таз тези болки отшумяват.Но питай доктора всяка бременност е индивидуална
Извинявайте,че нахлувам в тема ви,но тук има много момичета на които симпатизирам и ви следя
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #297 -:
февруари 12, 2013, 15:27:52 »
miauka
винаги си добре дошла, няма какво да се извиняваш
Сега пък за пръв път чувам от вас, че трябва да се броят движенията на бебето, ми това значи да се побъркам, ако не мръдне еди колко си пъти за един час...лелее какви неща само, ето за това се отказа да чета каквато и да било литература по въпроса за бременността и честно да ви кажа, като не ги знам тези неща ми е по-спокойно и до сега, ето вече живи здрави 8 месеца, не съм имала проблеми. Единственото , за което четохме, и то главно мъжът ми чете беше за контракциите на Бракстън Хикс .
Активен
punk_girl123
«
Отговор #298 -:
февруари 12, 2013, 15:35:08 »
Еме те тези контракции теб доста си те мъчат! Нормално е да се информираш малко повече.
miauka освен че си добре дошла, винаги можеш да споделиш нещо, от гледна точка на опита!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #299 -:
февруари 12, 2013, 16:09:45 »
За тях сме говорили с доки и за това не съм се притеснила много, каза че е нещо нормално, а и след като не са болезнени, всичко е наред. И при друг доктор ходих и той каза така. Та за съжаление май ще трябва да си търпя всички болежки и неразположение, защото всичко е нормално, или поне така ми казват
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден