Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:48:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116155 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 07, 2013, 15:57:58 »

Цветенце, честита девойка!  give_rose  Обикновенно с първа бременност при някои жени започва да им личи коремчето на доста по-късен етап. ЗА седмиците не се притеснявай, защото ехографското изследване не винаги е точно. И Крис вървеше малко назад, но си се роди точно на термина. Уж го водеха ,яе ще е под 3 кг, а той се роди 3210кг  (толкова съм била и аз) .  За раждането наистина няма значение каква е структурата и много често лекарите го използват като извинение, за да направят секцио. Моя приятелка, на годините на майка ми има 5 деца и всичките са били с разл. размери , каза, че няма разлика , дали ще родиш 3 или 4,5 килограмово бебе.

Аз също не съм съгласна, че дрешките трябва да бъдат само сини или розови. Но може би го правят с цел по-лесно да се разграничи пола. Моят съпруг днес не е на работа  yahoo и ще го хвана да ходим на пазар. Нямам търпение да купя разни неща за девойката, а и Фъстъчето ни има рожден ден в понеделник , та трябва да направим последни покупки.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 07, 2013, 16:40:19 »

Чакаме да видим покупките.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #272 -: февруари 07, 2013, 18:33:43 »

Цвети и на теб да ти е честито момиченцето.
хаха за розовите неща, аз си харесвам розово и редовно си я обличам, но естествено имам и други разцветки, примерно имам светло сини дънчици за момиче.
Та по този повод един ден ни питаха какво е бебето и ние казахме не е ли очевидно, тя тогава беше в розово.
и те отвърнаха
- Ми то в днешно време знае ли се, мъжете обличат розови ризи и т.н.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 07, 2013, 18:43:32 »

Момичета лошото е че имайки момченце се срещат много рядко качествени други цветове,освен син,измито зелено и бяло. Аз се убих да търся червено боди за малкият ,е няма  и няма. Намерих едно от Испания, а една продавачка ми заяви-за какво ти е червено,от сега ли ще го правиш гей. crazy crazy crazy
Скоро намерих и оранжево и жълто и съм супер щастлива. Но повечето са синьо,бяло,сиво,едно измитозелено,няма наситени и хубави цветове. Казват че да не боядисвали,ако се сложи хубав стабилизатор,цвета няма да мръдне ама....
Cveta честито момиченце smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 07, 2013, 19:08:53 »

Ние пък със сестра ми успявахме да намерим всякакви цветове дрехи и бодита за племенника ми.
ето предложения за червено боди smile
http://happykids.bg/productv/4884/pamuchno-bebeshko-bodi.html
http://bebeshkidreshki.com/product/11894/koledno-bodi-v-cherveno-ot-74-sm-do-98-sm.html
http://izzystil.com/product_info.php/products_id/222
smile
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #275 -: февруари 07, 2013, 19:13:56 »

Ellimink погледни  в
Mothercare http://www.mothercare.com/Mothercare-Short-Sleeve-Coloured-Bodysuits-%E2%80%93-5-Pack/LW6010,default,pd.html
и M&S http://www.marksandspencer.com/Newborn-Essentials-Baby-Clothes-Kids/b/72343031?ie=UTF8&intid=gnav_kids_newborn#ie=UTF8&intid=gnav_kids_newborn&rh=n%3A75582031&page=1&sort=salesrank&size=60&lo_binKey=n&lo_binValue=75582031&categoryMultiSelection=true имат най-различни цветове

Ако си в БГ само  M&S доставят, Mothercare  не за съжаление.

emetoem супер е комплектчето за изписване Bravo

Miri чакаме да покажеш покупки после Wink
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #276 -: февруари 07, 2013, 23:06:04 »

Цвети, честита ти госпожица малка pullpigtails Makeup MANICURE Не се притеснявай за изоставането - при мен по едно време ми бяха казали, че изостава момата с почти 2 седмици. Накрая си се роди нормално бебе 3250. За раждането, ако държиш да е нормално и няма показания за секцио те съветвам да си избереш място за раждане, където са привърженици на естественото раждане. Напоследък в държавните болници си назначават секцио без сериозна причина, за жалост.
Dinna, доставката от М&S е 15 паунда до БГ, което е доста. В БГ има посреднически фирми, които доставят от Англия при това доста изгодно. Аз редовно си пазарувам от Mothercare.co.uk (и други сайтове)с карта и ползвам посредническа фирма за доставка.
Елиминк, летни бодита в ярки цветове имат angel baby от миналогодишната им лятна колекция.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 08, 2013, 09:14:22 »

miauka, Муунче, Мири, Фиби, Ели, Сноучееее благодаря ви много за хубавите думи за нашата госпожица  give_rose

Иначеее да си призная ще имаме различен цвят дрешки..даже и сини /на мен синият цвят ми е любимия/ нооооооо определено ще има и розово..просто толкова са сладки нещата, че няма да минем без нищо розово  blum
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #278 -: февруари 08, 2013, 10:42:42 »

Това е супер опция Snow White, незнаех, че съществува. Може ли да ми пратиш подобни сайтове, защото имам приятелки в БГ, който биха се интересували, а и те като мен не са осведомени blush. Мерси много!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 08, 2013, 12:27:11 »

Dinna, аз си пазарувам така ,поръчвам му дрешки от Mothercare,Asda,Tesco плащам ги с карта ,а използвам транспорта на посредник. ( (Gabco) ,в техният сайт има мн магазини от които доставят.
Момичета а за бодитата които сте показали ,мерси,но много често ги има на сайтовете,поръчваш ги  и после ти се обаждат ,еми не е налично,не сме променили данните. pardon
Snow,сега купих на early days много хубави летни бодита,със 7 различни цвята (червено,оранжево,синьо,зелено ) smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: февруари 08, 2013, 14:00:45 »

И аз съм чула з атези Габко и има много доволни хора...ама дави кажа аз никога е съм поръчвала и както се казва си нямам никаква представа как точно се поръчва  pardon

Езра миличка с моя изпръщял мозък забравих да ти благодаря за милите думи  heart
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 08, 2013, 19:52:56 »

и нашите дрешки половината са от asda И ние позлваме габко за посредник, само че аз давам на колежата ми от работа да ми поръчва, защото не мога да се оправям с този вид пазаруване, но сега ще трябва да се науча и да си поръчвам сама smile Нещата са им много хубавки smile
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #282 -: февруари 09, 2013, 12:34:55 »

Dinna, момичетата са ти отговорили докато се добера до темата.
Ние също ползваме Габко за посредник и доставка - с тях е най-изгодно - плащаш само по 1паунд на килограм. Вкъщи моят съпруг се занимава с поръчките, а аз само избирам smile Досега сме пазарували от ASDA и mothercare и съм много доволна. Сега съм хвърлила око на едни красоти в NEXT, та да видим smile

Цвети, и аз мислех, че няма да обличам в розово Бубето, но ела да видиш сега - почти всичко е бяло и млечно розово. В крайна сметка тези цветове са и много лесни за поддръжка и пране, защото ярките цветове изискват отделна пералня, която трудно ще напълниш с 5 бодита и 3 гащеризона  pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 09, 2013, 17:51:58 »

момичета много хубави дрешки сте пуснали на линкове, страхотни, трябва да го видя това Габко дето говорите за него за да мога и аз да поръчвам smile

Ние на последния преглед доста се повъртяхме пак за да види доки бебешората, в крайна сметка беше не мого добре разположевно отново и той заключи 90% момиче...та ще чакаме да потвърди или на другия преглед или на ФМто дето ще ходя на 7.03 smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: февруари 09, 2013, 17:54:42 »

http://www.gabco.org/index.php
Това е сайта на Габко.
Чакаме да се похвалиш след прегледа.
Ние другата седмица сме на преглед да ги видим юнаците.
Харесах си една люлка на Фишър прайс.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: