Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 13:46:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първа зимна седмичка - 05.11 - 11.11  (Прочетена 43092 пъти)

miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 08, 2012, 14:05:15 »

Днес при нас е хладно но толкова  Sunshine няма нито едно облаче!И след малко се организирам и излизам на разходка с кучето  dog Днес смятам да измисля каква ще е вечерята за годишнината от сватбата ни в Неделя,но със сигурност ще направя от моята бисквитена торта с гръцки крем!Много е вкусна  smile
Snow_White честити ти именици,много хубава почерпка!
Mун, само бебета около теб!Какво по-хубаво от това!Ама малката принцеса има много хубаво име  blum Страшна торта с калинки heart

Преди малко попаднах на една снимка в ФБ която много ме развесели  smile Споделям я с вас:

Приятен ден!
« Последна редакция: ноември 08, 2012, 14:26:03 от miauka » Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: ноември 08, 2012, 15:04:18 »

Привет, дами! smile

Много сте изписали, направо не мога да ви изчета. Аз съм на работа, непрекъснато някой влиза в офиса ни да черпи за здраве!

На всички имащи именици днес, желая да бъдат много обичани, да си носят с гордост и здраве името!
Хубав и весел празник!  give_rose give_rose give_rose

Муунче, някаква супер бебефория се заформя около теб. smile

Аз пък да се оплача от вчерашния си санитарен гардеробен полуден - от постоянно навеждане и изправяне нещо си повредих кръста и сега ме наболява. Като за капак вдигнах един по-едричък кашон, та май от това ще да стана белята. Е, не е нещо нетърпимо, а и аз се мажа, но е неприятно усещане. Естествено сина ми не пропусна да каже, че подреждането на дрехи било противопоказно за здравето и водело до травми biggrin biggrin biggrin
Обаче това не ми попречи да се видим с Влюбеното момиче, на по чаша кафе и сладки приказки. girl_wink
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: ноември 08, 2012, 16:09:41 »

Обаче това не ми попречи да се видим с Влюбеното момиче, на по чаша кафе и сладки приказки. girl_wink

Много мило ми става като те чета! И аз искам да ви видя и двете, и теб и влюбената smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #93 -: ноември 08, 2012, 16:27:06 »

Благодаря Ви много за пожеланията и на тебе Муунче.
Искам да ви попитам дали сте запознати дали има шанс и да се заобиколи закона с временната регистрация и как по друг начин мога да се регистрирам в бюрото по труда? Вече официално съм висшистче , но за голямо разочарование немога да кандидатствам по програмите, които рпедлага бюрото, а за капак и джобс-а напоследък не върши голяма работа.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: ноември 08, 2012, 17:47:28 »

Мише, аз заради записването в бюрото по труда си бях направила временна адресна регистрация в общината
Даааа, наистина се е заформила някаква бебефория около мен - утре ще съм нащрек пак за новина! blum
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 08, 2012, 18:06:32 »

минавам набързо да кажа ДЗАК и изчезвам, че мн неща ми се струпаха за четене, свекърва не са мои краката  pardon ама може да го докарам така  хахахаха само не са много дълги  pardon pardon ама са си мои пък  danceg blum blum шегувка...
днес имахме интересни упражнения, паднах се смея, правихме пак опити по химия, по биология една статистика и си мерихме шир и дълж на черепа (главата) хахаха

Тази вечер ще хапнем фонЮ  danceg нали имаме месечинка, та по този повод на всички честито за празниците и поводите и НАЗДРАВЕ  give_rose

Желая ви топла и гушкаща вечер !
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: ноември 08, 2012, 18:30:20 »

Много мило ми става като те чета! И аз искам да ви видя и двете, и теб и влюбената smile
Ами тогава другия път без никакви извинения и оправдания Wink

Езра, честита ви месечинка!  give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: ноември 09, 2012, 07:00:52 »

добро утро

http://freutcake.files.wordpress.com/2011/05/coffee.jpg

днес изобщо не ми се ставаше, голям зор  nea но сега пия кафе и се събуждам  Wink днес съм на работа 12ч , хубавото е че ще съм на смяна с моята приятелка и не съм я виждала скоро от толкова лекции;

пожелавам ви топъл ден, че доста хладно  girl_impossible
мен почивните дни ми се очертава да се топля с лекциите по математика и да решавам задачки  blum blum
« Последна редакция: ноември 09, 2012, 07:12:20 от _Ezra_ » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: ноември 09, 2012, 07:34:55 »

Добро утро..
Ето го кафенцето от мен
- чашата е специален поздрав за Свекърва.
Езра - възхищавам ти се на ентусиазма с ученето, да не говорим за математиката  blum
Чакам днес да се развихрите с петъчен танц.
 Вчера излизайки със сестра ми и бъдещата кума по магазините - да си купят те разни неща за сватбата, пак аз се олях и купих 2 нови чифта обувки - в Тенденз има намаления на обувки - еднодневнки - и не можах да се сдържа. Вкъщи вече няма къде да ги слагам тия кутии. Вие обичате ли да си купувате обувки?? Аз предпочитам да имам 2 чифта, но качествени - не знам каква лудост ме обзе  crazy girl_impossible
След 3 часа съм на първа проба за роклята и много се вълнувам  yahoo
Пожелавам прекрасен и усмихнат ден на всички  danceg  chee  Eeager
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #99 -: ноември 09, 2012, 07:53:16 »

Ами дано да е добър и ползотворен денят ни!
InLove_Girl, вече отнесох дръжката на чашата  Wink, все пак и за другите трябва да остане.
Не ми говори за обувки. Аз имам голям номер - 42 и когато намеря нещо, което ми става, дори и да е грозно, веднага го купувам. Те пък само скъпите правят с големи номера. Голямо наказание е да си нестандартен. В такива случаи се радвам, че имам момчета, та да не се мъчат. На младини беше още по- лошо - винаги ми стягаха и си мъчех краката, все пак и аз исках да имам нещо поне поносимо, нямаше вносни. Когато отидох за първи път в Белгия /95-та/, като влезнах в един магазин с обувки до 45, направо се разплаках. Първо обух едни, дето ми хлопаха с три пръста и се разходих да им се порадвам /с две думи, има и по- големи/. Та не мога да си представя какво е да избираш обувки, при мен щастието е да намеря такива.
_Ezra_, също и аз ти се възхищавам  good. Не ти е леко следването, а и работиш. Ти си нашата гордост  good.
Късмет и целувки на всички!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #100 -: ноември 09, 2012, 08:30:16 »

InLove_Girl, твоята сватба ме зарежда с  радост smile Пак съм ти драскала из темата, приятна проба днес smile

Мили форумки неназовати поименно и InLove_Girl, успешно приключване на работните задачки днес и приятно начало на уикенда smile

И така - честит петък с лате и торта:

Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 09, 2012, 08:55:31 »

добро утро на всички момичета smile

Мерси за кафенцата, ще се възползвам...толкова ми е петъчно и Коледно че искам да се прибера в къщи и да творя, да творя....тук 2 дни на работа бях по-свободна и се разцъквах из нета за разни клипчета за коледни картички и така съм се надъхала че просто чакам малко време и почвам smile
Днес вече окончателно трябва да поръчаме кухнята, то общо взето аз се занимавам с проекта и с уточненията, че на мъжо му е все тая каква ще е кухнята.

Мише, щях да ти кажа че без временна адресна регистрация няма как да се регистрираш в бюрото по труда.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 09, 2012, 09:12:28 »

Добро утро сладурки...днес танцувам петъчния танц на студа..включващ мен и една духалка...ей голяма любов има между нас и нищо не може да ни раздели..и като гледма през офиса искам да ви кажа, че улиците са празни...всичко се е скрило някъде на топло  sik

Лек и успешен ден на всички  give_rose

п.п. Езра честита месечинка мила...нека винаги пазите пламъка от този ден в сърцата си  give_rose give_rose give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 09, 2012, 10:32:25 »

Юхуууу, честит петък и от мен!!! cleopatra chee
Днес и аз съм много доволна (без особена причина) danceg Сутринта рано рано бяхме в общината да се 'позабавляваме' - слава богу документите бяха готови и май другата седмица вече всички ще са прилежно подготвени за подаване girl_wink Иначе вчера успяхме да дипломираме сестричката - хайде дано по предназначение да си я ползва тая диплома!
Хехехе, Езра, много ме забавлява Гарфилд blum Кажи сега колко са шир и длъж на твоя череп? blum Xixixi Между другото видях ви новата джаджа за шоколада - страхотно е! Точно такова мислех да взема за рождения ден, на който съм в неделя, но се чудя от къде да го купя ... Някой някакви идеи? scratch one-s head
Инловче, и аз много обичам да си купувам обувки (май това по-лесно го избирам от дрехите blum) Аз ботушки и ботички съм си харесала много, спонсор си търся още Girl_hide
Свекърва, по отношение на номера и аз имам проблем с това, но на обратно - нося 35-ти номер. Ако щете ми вярвайте, но много време не можех да си намеря елегантни обувки с ток - всички ми излизат! girl_impossible То освен че 35-ти номер, а и кракът ми е тесен и отстрани всички ми зяпат. Сега съм си взела едни, но те продължават към глезена нагоре като с каишка и може да се регулира, та затова ми станаха biggrin
Josephine, каква кухня ще си поръчвате? Мен обзавеждането ми е страст, затова питам blum
Цветенце, танцувай, танцувай, къде от студ, къде че е петък - важното е да се танцува! danceg
Хайде, сладурки, бъдете много усмихнати днес и се оглеждайте за уикенда Wink

* 522346_339445422820342_1714450644_n.jpg (51.03 KB, 650x796 - видяно 222 пъти.)
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 09, 2012, 11:09:54 »

Муун че стито на сестричката, дали да й намери приложение на дипломата, че аз като се дипломирах дядо ме бъзикаше че ставала за разпалка на печката...дипломите добре горяли  smile

Иначе за кухнята ще е П-образна ама цветовете са малко странни....искам нещо като орех и зелено smile Нещо поодобно като цветове....можеби зеленото ще е като акцент само на няколко вратички, а не на всякъде като тук smile

* 1631.jpg (10.17 KB, 300x179 - видяно 2517 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: