Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 07:05:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба част 2
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба част 2 (Прочетена 196218 пъти)
jutka
Ентусиаст
Re:DJ за сватба част 2
«
Отговор #90 -:
февруари 05, 2013, 23:32:16 »
Akord
Активен
djxopxe
Новак
«
Отговор #91 -:
февруари 06, 2013, 09:35:30 »
Жорко от Акорд е един от добрите сватбени DJ.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #92 -:
февруари 06, 2013, 09:58:26 »
Цитат на: djxopxe в февруари 06, 2013, 09:35:30
Жорко от Акорд е един от добрите сватбени DJ.
С опашката? Ако е същия ...зависи от това, което търсят младоженците. Мен лично ми е малко муден някак си - нищо лично!
Цитат на: jutka в февруари 05, 2013, 23:32:16
Akord
jutka, ако е същия DJ назад в темата съм писала моите впечатления - да не се повтарям
Активен
djxopxe
Новак
«
Отговор #93 -:
февруари 06, 2013, 10:06:49 »
Говоря за този Жоро.
Перфектен сватбен DJ.
«
Последна редакция: февруари 09, 2013, 18:33:41 от Teo
»
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #94 -:
февруари 06, 2013, 14:56:15 »
Този е друг ...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #95 -:
февруари 06, 2013, 16:31:02 »
bilyana_l
този разговор би могъл да се води и на лични.Темата се разводнява и се обръща на чат.
Активен
jutka
Ентусиаст
«
Отговор #96 -:
февруари 08, 2013, 16:29:42 »
bilyana_l, прочетох поста ти, сега обаче виждам, че найстина този Жоро не отговаря на описанието, което беше дала ти...Успокоявам се...Напоследък намирам все повече пакетни цени за услуги - DJ, фотограф, видеозаснемане, албуми, DVD-та, та дори и ансамбъл...Много примамливо ми звучи, така организацията почти ми приключва... Някой да има впечетления и препоръки?
Активен
lyubenov
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #97 -:
февруари 09, 2013, 01:43:02 »
Цитат на: jutka в февруари 08, 2013, 16:29:42
bilyana_l, прочетох поста ти, сега обаче виждам, че найстина този Жоро не отговаря на описанието, което беше дала ти...Успокоявам се...Напоследък намирам все повече пакетни цени за услуги - DJ, фотограф, видеозаснемане, албуми, DVD-та, та дори и ансамбъл...Много примамливо ми звучи, така организацията почти ми приключва... Някой да има впечетления и препоръки?
Аз лично не бих си взел нищо пакетно. Трудно ми е да преглътна дори и "пакетно" видео + фото, да не говорим и всичко останало. Казвам го от личен опит като страничен наблюдател... за толкова сватби просто няма никакъв начин да ми хареса всичко от една фирма
. А по темата - DJ Стоян Петров е моят човек, него препоръчвам на 105%, при положение че дори мене си бих препоръчал на едва 50% в някои отношения...
«
Последна редакция: февруари 09, 2013, 01:48:32 от lyubenov
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #98 -:
февруари 09, 2013, 13:00:20 »
Темата е за Ди джей и се съсредоточете върху нея!
Активен
videoto
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #99 -:
февруари 09, 2013, 13:40:52 »
Въпроса е именно за това "екип" -пакетна услуга а не даването на "някои" .
Търсенето си го има и именно тук е нишата в която се развиват толкова много -сватбени и празнични агенции които имат изключително богат каталог от добри професионалисти в всяка област.
Всеки Диджей с многогодишен опит има своите контакти на танцови ансамбли ,индивидуални изпълнители и прочие професионалисти които ще допринесат за един невероятен купон .Всеки един уважаващ себе си професионалист поддържащ уеб сайт си има подсекция с линкове към изпълнители на други услуги -фотографи ,оператори,танцови ансамбли ,украса и прочие.респективно тои присъства в тяхните "приятели" линкове към неговата уеб страница .Повярвайте всеки от тук коментираните най добри диджей си има предпочитан "екип".Самата професионална дейност довежда до това - сватбеното тържество не е само денят на сватбата а и многократното разглеждане на снимките от младоженците и гледане на уловените мигове от видеооператора -НО АКО ДИДЖЕЯТ НЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ НА НИВО ТО НЯМА ДА ИМА КОИ ЗНАЕ КАКВО ДА СЕ "УЛОВИ" ЗАПЕЧАТИ ОТ ОПЕРАТОРИТЕ И ОБРАТНОТО НЕВЕРОЯТНИЯТ КУПОН "НЕУЛОВЕН" ОТ ОПЕРАТОРИТЕ ИЗБЛЕДНЯВА ЗАЩОТО ГО НЯМА НА СМИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ
Напрежението около организацията и провеждането на сватбеното тържество и емоциите изживяни от младоженците много често довежда до "бели" петна в тяхната памет и ЧЕСТО ПОЛУЧАВАМ БЛАГОДАРНОСТИ ИМЕННО ЗА ТЕЗИ УЛОВЕНИ МОМЕНТИ които просто са "пропуснати" от самите младоженци.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
февруари 09, 2013, 15:21:30 »
На всяко едно сериозно събитие, ДЖ е само част от програмата, бих казал незначителна част. Никога в професионалния бизнес нещата не зависят от него и никой не му се доворява. Просто той се използва само за музикален оформител в края или преди програмата. Има и програми без ДЖ, въпрос на сценарий или характер на събитието.
В сватбения бизнес -да, ДЖ в някои райони и градове е водещ, но не навсякъде.
Примерно днес на Виенския бал ДЖ няма. Сериозните събития са малко по-встрани от ДЖ екипни истории.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
февруари 09, 2013, 22:22:04 »
Някой може ли да ми препоръча добър водещ/а, който да води и на английски?
Активен
videoto
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
февруари 10, 2013, 00:30:35 »
Уточни за къде -София, Варна ,Пловдив ????
Въпроса е повдиган и назад в темата ...
Стигна се до извода ,че и преводач на групата чужденци също върши идеална работа
Просто 100 процента гостите от България превишават англоговорящите ...Не е толкова голяма болка това
Поне на 7-8 смесени сватби съм бил през последните 3-4 години не е ставало на проблем воденето на български
Просто подредете гостите така ,че да има между англоговорящите хора владеещи двата езика и вксичко ще е на 6 .Дори и при срещите между политици и на най високо ниво в България се говори на български от наша страна и се осигурява превод за чуждите гости-етиикета го повелява
Поварвай ми никъде в англоговоряща страна няма да направят ритуалите църквата и ресторанта дори на български макар че ще присъстват определен брой гости от българия.
така ще е и тук -дали само църковен брак дали и граждански съответно ресторант просто не е необходимо.Институциите си водят на български език.не трябва да е проблем превода
«
Последна редакция: февруари 10, 2013, 00:37:27 от videoto
»
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
февруари 10, 2013, 11:11:29 »
Видеото, незня ти какъв точно опит имаш, но не мога да разбера как можеш да заключиш колко чпвека чужденци ще има на МОЯТА сватба, и да сравняваш сватба със политици и да ми казваш какво ще бъде в чужбина и какво не. Аз мога по всичките точки да те оборя, защото имам точно обратните преживявания на тези, които ти изтъкваш, но това в мом няма значение, защото аз съм задала въпрос към хората имащи опит и инфармация на тази тема, и ще се радвам да получа отговор точно от такива.
Факт е че моите гости ще бъдат 70% чужденци, поради тази причина се НУЖДАЯ от ВОДЕЩ, а не преводач, говорещ свободно английски език, няма значение от кой край на България.
Активен
videoto
Ентусиаст
«
Отговор #104 -:
февруари 10, 2013, 11:46:36 »
Не търся конфликт. Важно е къде ще бъде сватбата ....в София Варна или другаде....
Споделих моят опит -при които гостите от България бяха в повече с доста голяма численост
Опитът точно 7 сватбени тържества през последните 3 години - с водене на български и някакво ниво разговорен английски от Диджеят които му позволяваше що годе нормална комуникация с младоженеца/в 100% от случайте именно младоженеца беше англоговорящ/
Забележка :Диджейте бяха различни
Проблеми никакви .
А пък близки ,приятели ,кумуве дори помагаха с превода на другите гости
Но назад в темата си има подробна дискусия от младоженци които са били пред същата дилема.
Преводачът би свършил перфектна професионална работа не само в ресторанта а през целият сватбен ден .Препоръчвам да се обърнете към сватбени празнични агенции -те имат по богат каталог от ВОДЕЩИ .Защото за това което търсите ОСВЕН ПРЕВОДАЧА ПЕРФЕКТНА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИ ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА НА АНГЛИЙСКИ А ДИДЖЕЯТ ДА СИ МИКСИРА МУЗИКАТА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ
«
Последна редакция: февруари 10, 2013, 11:49:48 от videoto
»
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]