Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 06:58:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба част 2
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба част 2 (Прочетена 196150 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Re:DJ за сватба част 2
«
Отговор #45 -:
януари 19, 2013, 20:38:59 »
eleni4ka,
Със сигурност всичко ще бъде добре защото това е един от добрите сватбени Dj в София.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #46 -:
януари 20, 2013, 12:35:04 »
Здравейте, много благодаря за съветите! Можете ли да ми препоръчате имена на ДЖ-и от Пловдив, или от София (който да поканим да води сватбата ни в Пловдив). Много благодаря!!!
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #47 -:
януари 20, 2013, 14:06:19 »
Цитат на: Josephine® в януари 20, 2013, 12:35:04
Здравейте, много благодаря за съветите! Можете ли да ми препоръчате имена на ДЖ-и от Пловдив, или от София (който да поканим да води сватбата ни в Пловдив). Много благодаря!!!
За Пловдив, както и за София е писано много...да преговорим най-спряганите имена.Миро, Дидо, Милко, Венци, Майли, Алекси, Весо, Коко, Дънди, Тони, Тони 2 и др. ...Забравих Джия Бийч, а и себе си да напиша
«
Последна редакция: януари 20, 2013, 14:15:18 от djdimi
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
януари 20, 2013, 20:34:45 »
Много благодаря!!! Ще се възползвам от предложенията, т.е. ще ги потърся за среща. Миналата седмица потърсих ДЖ Миро, но той беше вече ангажиран за нашата дата. Явно съм позакъсняла с почти най-важната фигура от организацията...
Активен
Crave
Любопитен
«
Отговор #49 -:
януари 20, 2013, 23:11:20 »
Здравейте!
На нашата сватба в Пловдив диджей ще бъде DJ AR G - Арсений Солуев. При среща с него ни се стори опитен и забавен човек. Работи със сина си.
Въпреки, че вече сме се спряли на него някой може ли да сподели впечатления от него?
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #50 -:
януари 21, 2013, 08:06:38 »
Crave
, аз съм била на сватба, водена от него. Не останах очарована. Започна с поп фолк и половин час дансингът беше празен, после си пусна обичайните ретро парчета, хората...и т.н.
Предупредете го какъв стил музика искате да има, ако искате чалга- кога е уместно да я пусне (в началото няма как гостите да станат да танцуват на Галенчето)...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
януари 21, 2013, 11:51:22 »
Мариелка,
Това че един DJ, може половин час да не усети настроението и да пуска музика, с която НЕ може да активира гостите, означава само едно - просто и ясно - Не става !!! Не че няма хора които още от самото начало могат да скочат на дансинга щом прозвучи Галенчето, но явно присъстващите не са били от тези.......
Тук не става въпрос вече за предварителна уговорка и предварителни плейлисти. Тука става въпрос за липса на рутина, реална преценка и възможности на въпросния Dj (освен ако младоженците не са казали - първия половин час да звучи само чалга).
Ако има такива отзиви и са реални, то направо Crave трябва сериозно да се замисли дали да не прежали едно капаро !!!
В 98% от случаите, всички свързват сватбата със страхотния купон а не с панделките на столовете или с петстепенното меню...........или....или...... ?! Не изключвам, че има и такива хора, които се впечатляват повече от детайлите, отколкото от сватбеното парти?!
«
Последна редакция: януари 21, 2013, 12:28:17 от DjNick Mc
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #52 -:
януари 21, 2013, 12:23:47 »
Моля помагайте!!!!
Имам нужда от препоръка за DJ в Благоевградска област
Накратко нашия случай е следния: в родния край на моето момче сватби се правят с оркестър. И се изпълняват предимно хора
. До тук добре, но между хората има и люта чалга /извинявам се за коментара, но не харесвам тази музика, особено в хард варианта й, не искам да засегна никой, просто е въпрос на усещане/. Тук Галенчето ще ми се види супер. Проблемът е, че гостите от моя страна не харесват тази музика и много малка част от тях биха се забавлявали на нея. Затова си мисля, че за нас най-добрия вариант е да сме само с DJ, който да пуска хорца и друга музика и от време на време поп фолк в по-късните часове , така да се каже да усети аудиторията и така и двете роди да са доволни. Нямате си представа колко ще ми е трудно да убедя мъжът ми /бъдещия
/ да се само с DJ, но вчера споменах, че не искам оркестър и хора по масите, не реагира добре, но мисля, че с повече так може и да се разберем. И тогава ще трябва да съм подготвена с предложения за добър DJ - да говори добре, да води ритуалите, да си облече риза(!) и да пуска подходяща музика. Така, че моля за помощ и препоръка за DJ от Района на Благоевград, Пловдив и околията
Активен
Фотография Русинов
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #53 -:
януари 21, 2013, 12:35:51 »
Цитат на: ma6ka_ в януари 21, 2013, 12:23:47
Моля помагайте!!!!
Накратко нашия случай е следния: в родния край на моето момче сватби се правят с оркестър. И се изпълняват предимно хора
. До тук добре, но между хората има и люта чалга /извинявам се за коментара, но не харесвам тази музика, особено в хард варианта й, не искам да засегна никой, просто е въпрос на усещане/. Тук Галенчето ще ми се види супер. Проблемът е, че гостите от моя страна не харесват тази музика и много малка част от тях биха се забавлявали на нея. Затова си мисля, че за нас най-добрия вариант е да сме само с DJ, който да пуска хорца и друга музика и от време на време поп фолк в по-късните часове , така да се каже да усети аудиторията и така и двете роди да са доволни. Нямате си представа колко ще ми е трудно да убедя мъжът ми /бъдещия
/ да се само с DJ, но вчера споменах, че не искам оркестър и хора по масите, не реагира добре, но мисля, че с повече так може и да се разберем. И тогава ще трябва да съм подготвена с предложения за добър DJ - да говори добре, да води ритуалите, да си облече риза(!) и да пуска подходяща музика. Така, че моля за помощ и препоръка за DJ от Района на Благоевград, Пловдив и околията
За DJ от Благоевград не мога да дам мнение, но щом обмисляте вариант и за наемането на такъв от Пловдив може да обърнете внимание на коментара на този колега и представения от него списък
Цитат на: djdimi в януари 20, 2013, 14:06:19
За Пловдив, както и за София е писано много...да преговорим най-спряганите имена.Миро, Дидо, Милко, Венци, Майли, Алекси, Весо, Коко, Дънди, Тони, Тони 2 и др. ...Забравих Джия Бийч, а и себе си да напиша
Като на базата на това, което описвате, според мен Алекси би се вписал и справил страхотно.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #54 -:
януари 21, 2013, 14:08:41 »
ma6ka_
аз мога да ти препоръчам DJ Вальо от Кюстендил. Той направи невероятен купон на нашата сватба. И като водещ е много добър, и музиката, която пуска е изцяло съобразена с вашите изисквания исе нагажда спрямо настроението на гостите. Лошото е, че немога да ти дам координати, тъй като съм ги изгубила. Но определено ди джей е много по-добър вариант, отколкото оркестър. Аз бях на сватба във вашия край, където оркестъра свиреше 90% хора, повярвай ми в един момент стана невероятно скучно.
Активен
Crave
Любопитен
«
Отговор #55 -:
януари 21, 2013, 15:38:21 »
Цитат на: Мариелка в януари 21, 2013, 08:06:38
Crave
, аз съм била на сватба, водена от него. Не останах очарована. Започна с поп фолк и половин час дансингът беше празен, после си пусна обичайните ретро парчета, хората...и т.н.
Предупредете го какъв стил музика искате да има, ако искате чалга- кога е уместно да я пусне (в началото няма как гостите да станат да танцуват на Галенчето)...
Благодаря ви за мненията. Изрично съм му казала, че не искам никаква чалга! Аз слушам поп и рок и ще му пратя задължителни и препоръчителни песни за пускане. Хорàта са ясни. Имам още три месеца до сватбата. Не зная дали ще прежаля капарото или ще се моля да усети настроението на сватбата ми...
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
януари 21, 2013, 21:03:46 »
Имате ли отзиви за DJ Емил Живков (Емилио)? Препоръчаха ни го като ДЖ, който е способен да владее публиката в стил „пиано-бар“, т.е. рок, поп, бг естрада + задължителните хора. Препоръчаните дж в горните постове вече са заети, или повечето от тях.
Иска ми се да видя демо от сватби на DJ-ите, но за съжаление много малко предоставят такова, а това толкова много ще улесни избора. Ето, например, стила на DJ Алекси, не се вписва в моята представа, и то не защото не е добър професионалист. Напротив, за повечето младоженци, той е най-добрия в Пловдив... Но след като изгледах доста клипчета, видях, че търся нещо друго - малко по-умерен стил (надявам се ме разбирате)...
Е, успях сама да се объркам...
«
Последна редакция: януари 21, 2013, 21:07:10 от Josephine®
»
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #57 -:
януари 21, 2013, 21:37:26 »
Цитат на: ma6ka_ в януари 21, 2013, 12:23:47
Моля помагайте!!!!
Здравей
Мога да ти препоръчам DJ ALEXXX, от Благоевград е, вечер работи в Механа Милена, била съм на няколко сватби с него и се справя страхотно. Ако се интересуваш пиши да ти дам координати.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #58 -:
януари 22, 2013, 09:27:06 »
Много благодаря за отговорите. Май започвам да се замисля даже за DJ от София. Така ще ми е най-лесно и да се срещна с него /ние живеем в София, но сватбата няма да е тук/. До колкото разбрах Стоян Петров не приема ангажименти извън София, а и той е зает за нашата дата. Мисля, да се свържа с двамата Емиловци
_perlichkata, ще ти пиша на лични
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
януари 22, 2013, 12:10:14 »
ma6ka_
Къде ще е партито в Бачиново, Езерец или Ален Мак ?
«
Последна редакция: януари 22, 2013, 12:33:27 от DjNick Mc
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5