Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 10:57:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 17  (Прочетена 186214 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 18, 2013, 17:10:16 »

бугабу няма в България,доскоро е имало в София, но вече не ги внасят.Едня приятелка си купи току що от Англия,точно хамелеона, честно казано на вид не е нищо особено и е доста по ниска от стокето.тя доскоро беше с Ббеконфорт от предиш ото дете и за мен Бебеконфорта беше по хубав.
Лошото е за гаранцията,ако купиш от чужбина.
Днес видях реклама на 4moms и мисля че е много яка,продава се от Чиполино в България,не съм виждала на живо,но рекламата ме грабна и цената е 2500 като стокето.
Активен
doinsl
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #301 -: април 18, 2013, 17:37:13 »

Ясно, значи я няма в БГ. По-добре да си поръчвам стоке-то и да приключвам въпроса.  Най-после ще мога да спя спокойно,толкова дълго време избирам колички....
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 18, 2013, 21:59:26 »

Преди време и аз гледах въпросната реклама на 4 moms. Наистина е иновативна и впечатляваща, но ако трябва да се гледа трезво на нещата - половината от екстрите са си истински каприз, а не реална необходимост. Та, донякъде обоснована цена, донякъде - не толкова...Все пак не е въпроса просто количката да изглежда шик, модерна и различна, а и да е качествена, да отговаря на действителността, в която ще се ползва и най-вече да върши работата, за която е купена smile Чак пък да си зареждам телефона, докато съм навън с детето...Не съм навън по 12 часа нон стоп, че да имам нужда от това.

Такива са си моите лични виждания по въпроса smile
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: април 19, 2013, 07:18:46 »

Една позната има Бугабу и не съм видяла нищо по-особено в нея  Wink  Като марка харесвам ABC Design-лятната ми е такава и ми е много удобна. Мои познати са много доволни от Peg Perego-леки и качествени  good
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: април 19, 2013, 07:28:01 »

Аз за лятна препоръчвам Nuna Pepp good good good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 19, 2013, 08:13:19 »

Аз за единична количка съм почитател на Грако Симбио
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 20, 2013, 19:00:16 »

Препоръчайте ми каква да бъде първата чашка за вода.И кога всъщност мога да му дам от нея ?
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 20, 2013, 19:15:22 »

Нашата първа беше на Playtex.Много ми харесват като дизайн и й беше удобна.Марката предлага различни накрайници според възрастта.Аз започнах да давам вода на 5м с началото на захранването и ако помня правилно,на чашата пишеше 4м+.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 21, 2013, 00:27:45 »

Някоя мама купувала ли е подобни обувки за детето си, за каране на колело без педали?

http://big.de/de/produkte/big-bobby-car-family/zubehoer/details.shtml?sArtNr=800056455

Струва ми се доста разумна покупка, че иначе обувките ще се протрият...Но в България не съм виждала такова чудо crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #309 -: април 21, 2013, 11:21:49 »

Не, но ми се струва много добра идея, защото миналото лято на Марта сандалите отпред бяха напьлно изядени от колелото. Да споделиш ако решиш да взимаш.

ПП. Много ми хареса горния ти пост за количката  good good good
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 22, 2013, 06:47:09 »

Момичета,да ви питам лятната количка добре ли е да има борд отпред или вече детето е голямо. Харесала съм една на cosatto,но точно преди да я поръчам ми изникна този въпрос. Споделете вашите как са.
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 22, 2013, 06:55:13 »

Нашата е с борд...
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 22, 2013, 07:11:29 »

Аз много държах на борд за лятната, но се влюбих в Нуна-та и критерия ми за такъв отпадна pardon Сега не съжалявам въобще. Важното е коланите да са надеждни. Ползваме я вече почти година, тоест от миналото лято, когато Ели беше на 1 г и 4-5 месеца. Не сме имали никакви премеждия - закопчавам си я хубаво и това е.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 22, 2013, 11:51:17 »

Здравейте, момичета give_rose
Искам да помоля ако някоя от вас идея идея от къде мога да си набавя панорамни книжки на изд.Артия, Прага да пише на лични или тук в темата. Книжките са много стари, имаме 8 от тях, но искам да събера и останалите. Много ще се радвам ако успея да намеря " Влак" и "Захарната къщичка"  http://biblio.detstvoto.net/index.php?do=cat&category=artiya
 Благодаря предварително!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 22, 2013, 12:05:14 »

ellimink нашата е с борд,който може да се маха.Мисля,че това е оптимален вариант.Не рискувай без борд.Виждам дечицата как се подпират на него като се возят седнали или като почнат да се въртят в количката.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: