Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:42:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ivelka - 29.09.2012  (Прочетена 59010 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 21, 2012, 15:50:29 »

Иве, браво за тортата. Имаш ли още много задачки да свършиш?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 22, 2012, 16:56:07 »

Следващата седмица програмата е доста натоварена, но имам няколко основни и по-важни задачи, а останалите са по-дребни и бързо ще ги свърша. smile
В неделя ще ходим до Търново на среща с фотографа. Трябва да отидем и в ресторанта да уговорим бройката и менюто за последно. В понеделник трябва да се видим с мацката от сватбената агенция за последни уточнения по украсата и да ни драсне сметката.
Имам още да:
- отида при личната за медицинско и после в КАТ за смяна на книжката, че след сватбеното пътешествие вече ще сме чукнали един месец от разписването.
- да реша какъв кетъринг ще има на коктейла по време на нашата фотосесия и да поръчам...
- сестрата на милото да ми прати разпечатаните етикети за ракия, табелки с номера на маси и менютата и да ги налепя където трябва.
- да направя поставките за номерата на масите - дървен шиш, забоден на половин ябълка, увита в цветен розов целофан с панделка като бонбон (идея на агентката good)
- Да купя някои дреболии, необходими за денят - панделки и прочее.
- Да занеса подаръка за кумовете да го опаковат и да намеря подходяща картичка.
- Да отида на козметик за кола маска в сряда.
- В сряда ще поръчам и питите. В сряда си идва и сестра ми от Америкаааа yahoo heart
- В четвъртък ще пазарувам мезета и алкохол за вкъщи (сладки сме поръчали). Може и да помогна с чистенето в този ден.
- В петък ще е лудница - трябва да платя тортата, да взема сладките за кетъринга и да занесем всичко в ресторанта - бутилки с ракия, шампанско и други...
- В петък в 17 часа съм на маникюр, а после ще украсяваме у дома  heart
Между другото - купихме си помпа за надуване на балони за 1,60лв, което доста ще ни улесни smile

Мале, какъв списък барнах shok pardon

Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 22, 2012, 17:02:46 »

Днес иначе беше един ползотворен и хубав ден, с изключение на това, че май се разболявам, но взех бързи мерки и от обяд до сега съм на 4 Тайлол Хот-а angry
Сутринта водих милото на козметик, че работата му е свързана с бои и прахове и имаше нужда от почистване на лицето. После беше и на фризьор smile
Аз обиколих магазините и си взех някои по-топли дрехи, че всичко зимно ми е в багажа на тавана, в който сега не ми се рови, а и след сватбата нали ще се местим girl_impossible
Пих кафенце с кумовете - кумата е по-ошашкана от мен милата! Днес даже ме пита в какъв цвят да украси у тях за посрещането на младоженеца и другите в деня.  shok Въобще, взела е всичко присърце! heart
После прекарах деня с мама, която ми направи липов чай и обсъдихме програмата за сватбата, пазаруването и украсата за вкъщи smile Пихме кафе и със свако и леля smile
Въобще-доволна съм от деня! smile danceg
Довечера с милото няма да излизаме, ще гледаме филми и ще се гушкаме цяла вечер heart
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 22, 2012, 19:10:54 »

Малее не ми се мисли! И у нас бе така, и си мислех че последния ден преди сватбата ще почивам, но уви. Но от друга страна, така спах непробудно в нощта преди сватбата, до сутринта. good
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: септември 22, 2012, 22:25:55 »

Иве, нали знаеш, че книжката трябва да я смениш след като смениш личната карта?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 25, 2012, 11:47:43 »

иве, желая ти една емоционална , влюбена и вълшебна сватба  heart
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 25, 2012, 17:23:33 »

_Ezra_, благодаря ти мила! give_rose
Аз тези дни имам време само да надникна във форума, но почти никакво да пиша!
Ще се опитам да синтезирам всичко свършено до момента...
Веси, знам, че ми трябва личната карта, даже днес си я взех и утре отивам в КАТ да подавам за книжката, че след сватбата няма да имам никакво време, а докато се върнем от Анталия ще е минал едномесечния срок. А медицинското личната ми го написа за 5 минути, понеже е мой човек smile
В неделя бяхме на среща с фотографа и съм изключително щастлива, че избрахме точно него! Освен страхотен професионалист, се оказа истински честен и откровен човек. Предложи ни най-изгодния и удобен за нас вариант относно ангажимента му в деня на сватбата и дори говорихме за следсватбена сесия  heart
Вчера и днес тичахме по задачки от списъка - пазарувахме дребни неща, поръчахме помпони от цветна хартия за украсата на колата, уговорихме менюто и кувертите, разпределихме хората по масите... Вече окончателно всички потвърдиха и дори тези, за които се съмнявахме ще дойдат - общо ще сме 94 човека, от които 4 са деца smile
Ходихме днес и до агенцията да уточним окончателно украсата и да ни ударят чертата на сметката girl_impossible За всичко свършено от агенцията, ще коментирам след сватбата, но силно вярвам, че украсата ще е приказна, понеже съм гледала снимки от всичките им сватби.
Поръчахме и сладките за коктейла. Ходих на козметик да ми правят кола маска.
А вчера изрязвах сърчица от червен картон, както и картоните, на които ще лепя менюто и номера на масата. Всичко ми е много объркано в главата, но няма как...Голяма сватба = Големи грижи  pardon
Времето го дават супер за сега, дано не се промени  yahoo
А за бутилките сме измислили страхотна украса, само утре да дойдат етикетите и ще ги снимам и кача тук. Мисля, че това ще бъде един от най-хубавите детайли на масата  heart
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: септември 25, 2012, 18:28:03 »

Миличка, всичко ти върви по план. Организацията ти е на отлично ниво good Нашите гости също са 94 Oh my ... Невероятно съвпадение. За времето съм сигурна, че ще случим на слънчево. Чакам с нетърпение да видя етикетите.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 25, 2012, 20:17:25 »

AliTia, наистина невероятно съвпадение! give_rose
Вярно, че доста неща отметнахме от списъка, но много от тях остават за четвъртък и петък, понеже няма как да се свършат по-рано. pardon В петък например трябва да ходим до ресторанта да носим багаж към 7 часа вечерта чак, което значи, че ще се прибера вкъщи към 8... smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: септември 26, 2012, 09:21:22 »

Ивее нараства ли вълнението....още мъничко остана  tease

п.п. роклята ти е много красиваааа...мен да ти кажа малко даже ме е яд, че не си избрах такава принцеска рокля, а по прибрана....а и на теб ти стои просто разкошно smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 28, 2012, 07:23:05 »

Хей,сладурка,утре ще си булка  yahoo.КАк е настроението?Има ли нещо за довършване?Нямам търпение да те видя булка  Girl_hide
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 28, 2012, 08:18:01 »

Момичетаааа, на финалната права сме! yahoo Вече честно казано нямам търпение да идва тая сватба!
Тази седмица се изцедихме до капка - нямах никакво свободно време! Например вчера дори нямах време и не се сетих да се храня чак до 7 часа shok
Днес ни остава да отидем да платим тортата, да вземем и платим сладките за коктейла и да ги занесем заедно с алкохола в ресторанта. Аз съм в 17 часа на маникюр, но преди това трябва да отида до цветарката с вратовръзката на милото, за да уточним цвета на бутониерата му и да разпечатам крайния вариант на разпределението на гостите в ресторанта. Вкъщи имам много работа - да надписвам чантите за шаферките, да украсяваме, да си гладя роклята и булото....абе не ми се мисли! След малко отивам натам, но все още ме мързиииии angry
Утре сутрин ще се опитам да спазя традицията - при добър график, смятам, че ще се справя girl_wink
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 28, 2012, 08:20:29 »

А иначе аз съм учудващо спокойна, но ще се видя утре tease
Някакси ме измори цялото това тичане и май искам вече свобода и спокойствие и да си вляза в нормалния ритъм на живот! Ноооо това ще стане след медената ни седмичка в Анталия yahoo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 28, 2012, 08:55:35 »

Утре ще си имаме булкааа danceg
Активен
emmmmmy