Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 07:40:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ivelka - 29.09.2012
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ivelka - 29.09.2012 (Прочетена 59056 пъти)
ivelka
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на ivelka - 29.09.2012
«
Отговор #30 -:
септември 05, 2012, 15:02:32 »
Забравих да споделя, че си извадихме медицинските, попълнихме декларациите и тези дни ще ходим да подаваме документи в общината за брак
Лошата новина е, че съм кръвна група А-, а милото е B+, което значи че съществува риск от т.нар. резус конфликт, което значи проблемна бременност и евентуално раждане на увредено бебе
Знам, че ще ми кажете да не се филмирам от сега, но ми е много притеснено и тъжно...
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
септември 05, 2012, 15:12:41 »
Миличка, не се тревожи напразно. Не го мисли от сега. Разбирам притесненията ти, но това се среща при много от двойките, без да има каквито и да е последствия за бременността и детето. Така че, мисли позитивно и всичко ще е наред
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #32 -:
септември 05, 2012, 15:14:09 »
Мила, много хубави етикети, браво и за медицинските
Наистина не го мисли за резус факторите. Знам, че е много лесно да се каже от страни, зная какво е. Но наистина, старай се ако се промъкне това притеснение, да си налагаш да мислиш за нещо друго. Притеснението няма да помогне никак, дори напротив. Горе главата и се съсредоточи върху прекрасните мигове, които предстоят
Активен
snowy
Сватбар
«
Отговор #33 -:
септември 05, 2012, 15:15:37 »
Не се притеснявай, Ивелка! Милото е сходен случай, майка му е с + резус фактор, а той е с -. При раждането му са му направили кръвопреливане и е нямало никакъв проблем. Да го видиш сега какъв як мъжага е!
Така че бързо излизай от филма
и изобщо не си го слагай на сърцето!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #34 -:
септември 05, 2012, 15:27:19 »
иве, прегръщам те, не се тревожи, медицината е напреднала, това не е пречка
важното е че го знаете навреме
мн хубави етикети, браво за документите, сега кога ще подпишете?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
септември 05, 2012, 15:28:26 »
Благодаря ви за подкрепата
Просто се натъжих, защото милото искаше да започваме да работим за бебе още на сватбеното пътешествие, а аз май не съм готова още... Иска ми се да се запозная подробно с всичко, което предстои в такива случаи.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
септември 05, 2012, 15:30:18 »
Ще подпишем най-вероятно в началото на другата седмица - понеделник или вторник... Мислехме да е в петък,но няма да остане време, а и утре милото си прави ергенското парти. Моето моминско пък е в събота и затова така решихме
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #37 -:
септември 05, 2012, 15:30:58 »
Мила, няма какво да се запознаваш.
Започвайте си и си работете. А след като искаш да се информираш - чети си успоредно.
Активен
MaiTe
Любопитен
«
Отговор #38 -:
септември 05, 2012, 15:45:51 »
ivelka
, аз съм съвсем нова във форума и се надявам да не се натрапвам в темата, но исках да ти кажа това: моите родители имат същите кръвни групи. Имам чудесна сестра, майка ми не е имала никакви проблеми с никаква част от двете си бременности. Не се притеснявай наистина, изживей си последните дни като госпожица щастливо и очаквай най- хубавия семееен живот.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #39 -:
септември 05, 2012, 17:01:10 »
Аз също имам примери пред очите си с различни резус фактори. По-важното е, че сега го знаеш, а не след като разбереш, че си бременна и да се паникьосаш. Запомни: за първата бременността не е абсолютно никакъв проблем!!!
Има вероятност от кръвопреливане при втора и следваща бременност. Но при положение, че се знае резус фактора на майката, дават определени медикаменти и такива случаи последните години са драстично намалели. Ако толкова те притеснява, мога да разпитам какво точно дават като медикамент.
Хайде сега се отпусни и се наслаждавай на подготовката за сватбата!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
септември 05, 2012, 18:04:32 »
Ех, страхотни сте, наистина!
MaiTe, Alichka, благодаря ви за милите думи!
Споделих със свекито, но на милото още не съм казала...довечера ще го обсъдим, но мисля да отидем при моя гинеколог и тя да ни запознае с целия процес, медикаменти и всичко което ни интересува, защото милото като го знам какъв е, само на моите думи и на информацията от интернет - няма да вземе на сериозно въпроса
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
септември 06, 2012, 16:48:20 »
Хайде малко и аз да си раздвижа темичката в положителна посока
Преди малко си бях при нашите - там ремонтът е завършил, днес са сглобили новото портманто за коридора и са сложили новите перденца в хола и детската. Всичко е станало много красиво и уютно, особено ми харесва светлия паркет и бледорозовите стени (малко като темата на сватбата
).
Аз днес отвъртях задачки - ходих на пазар да купя някои необходими неща като целофан за питите и пилето, пандели от лъскава хартия за украса, розова "разтеглива" хартия, балони, бутилка вино за кумовите дарове, 10 броя големи и здрави найлонови чанти (в които ще подреждам всички багажи) и други дреболии. Взех си и парфюмчето - поръчах си го от Орифлейм, казва се MISS O и е в розово шише с винтидж пръскалка
Сметнах, че за сега не ми се дават много парички за нов парфюм, а ми се искаше шишето да е красиво за фотосесията и да е в розово
Милото днес има ергенско парти, а моето моминско е в събота
Две от най-добрите ми приятелки идват от София за него, а друга ще дойде от Търново
Утре съм на маникюр с ноктопластика, после на пробен грим. За пробната прическа все още не мога да реша коя от двете фризьорки да избера, но утре ще трябва да направя избор
На обяд се вдъхнових и украсих една по-голяма кошничка, в която ще има бутилка бяло вино, плодове и шоколад и ще бъде един от кумовите дарове. Стана като кукла!
Занесох си всички готови неща при нашите, където оформих специален кът за дреболийките, за да ги снима фотографа, но и аз ще ги снимам тези дни и ще покажа снимки
Ето го и парфюмчето ми
Заснемане.PNG
(61.55 KB, 286x252 - видяно 2656 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #42 -:
септември 06, 2012, 16:55:15 »
Много яко парфюмче
Не се тревожи за нищо, медицината е мега напреднала, важното е че сте осведомени предварително!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #43 -:
септември 06, 2012, 17:46:15 »
Ivelka не го мисли толкова този "-", макар че аз като си взех васермана изкарах един малък инфаркт, докато разбера, че "-" не се отнася за кръвната група. Но момичетата преди мен са ти казали, че не е нещо страшно. Дори си мисля, че имаме и няколко форумни бебета .
Лек финален месец ти пожелавам и една приказна сватба на финала !
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
септември 07, 2012, 17:41:10 »
Хайде да дам отчета за днескашните разкрасителни процедури
От 12 до 5 прекарах следобеда в един салон, където маникюристката ми направи ноктопластика (слагам си за 3ти път, понеже не мога да ги пазя много
). После същата мацка ме гримира - много се харесах!
Спази всичките ми изисквания и гримът ще е същия, само може би с една идея по светъл. От кумата знам, че гримовете й издържат по 24 часа, въпреки че не са най-скъпите възможни марки. Маникюрът ми за моминското е бял френски с рисунки върху бялото - тюркоазено сини леопардови петна (понеже ще съм с бяла рокля и сини обувки и чанта).
Пробната прическа ми я направиха за 30 минути, като не ми е слагала лак и не се е старала и въпреки всичко се харесах много. Ето тази е:
Снимки на грима качих, но не са с добро качество и не се виждат добре цветовете. Гримьорката ме снима и като прати снимки, ще кача пак
Много съм доволна от гримьорката как ми постави миглите - супер внимателна, не я усетих кога ги сложи! :danceg:За пробните грим и прическа платих по 10 лева, в деня на сватбата прическата ще е 70 лева, а гримът - 25.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
14
Нагоре