Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 12:51:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Всичко за бебето и детето" 7  (Прочетена 203341 пъти)

fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #420 -: април 18, 2013, 13:35:40 »

Наистина е "окуражаващо", казват че се искат жертви ако имаш деца, ама за психологическия тормоз никой не те предупреждава, като включим и неудобствата през бременността и накрая всичко се оказва нормално.
После ще порастнат и ще имаме други въпросителни, проблеми и психически тормози.
Дано не стана алкохоличка до тогава. За втори път посягам към чашката за 1 седмица, ама то не се търпи. То алкохолик не се става така де, ама проблема е че пийвам за да успокоя нервната система, а не за кеф в кръчмата...
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: април 18, 2013, 13:38:49 »

Мисля, че ако някой има отговор на тоя вьпрос, ще му дадат Нобелова Награда  pardon

Ако случайно разбереш и мен ме интересува  good

И да се оплача: мислех си, че тоя период е най-гаден и едва оживях докато мине, ама ако знаете какво е след втората година...  shok  girl_impossible  GROAN

smile И аз, вече от позицията на гледаща двегодишно смятам, че досега е било лесно. Хем, Ели все пак не е от трудните за гледане деца. Доста по-зорно ми е, особено предвид факта, че вече почнах и работа.
Сега вече съм на мнение, че рахата е до годинката, или малко след това blum После е в пъти по-интересно и цветно, но и много по-натоварено и трудно за справяне! Не невъзможно, а трудно.
Сега на Ели й избива послединя кътник и буквално дори тя не се чувства добре в кожата си, не й е лесно...Да се свършва, че такъв зор не бяхме имали с другите зъби!
А бебешкия пубертет е безспорен при нас smile Но не е толкова силно изразен, колкото би могъл сякаш да е!
Абе, всички мами се справят, няма как да е другояче good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #422 -: април 18, 2013, 14:29:41 »

На мен лично до 6ия месец ми беше най-лесно. Оттогава става все по-трудно и трудно и се чувствам все по-лоша и неспособна майка.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #423 -: април 18, 2013, 14:31:18 »

Като майка на 4г.6м син ще ви "успокоя", че най-ужасния период е 2-4 biggrin Най-вече 2-3... Стискайте зъби, всичко минава Wink
Активен
bubi_baby
Професор
Публикации: 474

« Отговор #424 -: април 28, 2013, 21:14:51 »

Здравейте, момичета!
Днес видях, че дъщеря ми има крусти по главичката, досега не е имала а сме на 10 месеца.
С какво специално мога да ги мажа?
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #425 -: април 28, 2013, 21:32:03 »

За крустите ми помогна гела на Авен,с 1-2 мазания заминаха.Преди това със зехтин пробвах,но ефект нямаше.
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #426 -: май 02, 2013, 11:08:11 »

Изабел си удари главичката в един ъгъл, личи си ясно че ще посинее, а уж не се удари силно.

Какво се прави, знам че трябва да я наблюдавам да не повръща или да се отпуска без видима причина, да я оставя ли да спи следобед в такъв случай?

Не е слепоочието, но е близо до него, по на горе се пада удареното място. Дали се ходи на лекар при такива случаи

Благодаря Ви предварително
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: май 02, 2013, 11:14:07 »

Мажи се с мазнина за да не посинее.Това в случай,че няма отворена рана.
Наблюдавай я дали се държи нормално.
Сложи я да спи поне час след удара и я наглеждай,докато спи.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #428 -: май 02, 2013, 13:59:57 »

Мажи се със сапун Wink Веднага! Имали сме доста перипетии, та му знам реда pleasantry

За останалото наистина я наблюдавай как се държи и дали има промени, но не вярвам. Спокойно! girl_wink
На лекар веднага може да отидеш или ако е в слепоочието, или ако е отзад на главичката...т.е. тогава е по-притеснително. Иначе "кратунката" всеки я е удрял по челцето, споко  blum girl_wink
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #429 -: май 02, 2013, 20:22:14 »

За удрянето-Арника гел,уникален продукт. Детето ми е бяло,русо и синината става веднага. Ест. баща му вс. вечер ме питаше какво съм го правила. С Арниката минава веднага,но да няма открита рана.
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: май 02, 2013, 20:46:40 »

Искам да попитам има ли мнения за тротинетките mini micro и по-специално тези за най-малките със седалка?
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #431 -: май 03, 2013, 09:57:20 »

Благодаря Ви момичета, намазах с олио и синката ни се размина, само петънце на одареното местенце, ще видя и за този крем Арника.
Ще има за съжаление достатъчно удряния за в бъдеще  (момата е като навита пружина, не се спира), та ще пробвам и със съпун, ама един глупав въпрос, имали значение какъв е съпуна?

Още едно въпросче, но и то е спешно, ако някой знае моля да пише още днес

Бяхме в аптека за шпрей или нещо за комари за бебка, ама казаха че няма, единственото е за деца над 6 години.
Някой знае ли нещо, как да предпазя дребка, че в Гърция като бяхме, 5 комара на кръст и всички я бяха минали по 2 пъти.
Нещо ми се върти в главата "оцет"

Благодаря отново

п.п. за тротинетките не мога да помогна, съжалявам
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: май 03, 2013, 11:41:49 »

bubi_baby на нас за крустите ни помогна специален шампоан против крусти, много бързо се махнаха, не съм правила нищо друго.

fibi, аз при натъртване мажа с малко олио, може и със сапун, за да не стане синина или цицина. За комарите при нас продават лосиони и за по-малки деца и даже купувах за племенника ни в България. Ето този му купих, пише, че е за деца над 6 месеца. http://www.amazon.co.uk/Jungle-Formula-Insect-Repellent-Family/dp/B000KU72LA
Наистина чудно, че няма при вас подходящ за малки деца. Може би да попитате в някои от големите магазини. Също знам, че се продават някакви детски лепенки, които гонят комарите.
« Последна редакция: май 03, 2013, 11:47:36 от Princess_of_the_Dawn » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #433 -: май 03, 2013, 12:54:03 »

Фиби няма значение какъв е сапуна, препоръчително е да не е течен. И то не за нещо друго, а защото се разтича pleasantry

Дано не ви се налага толкова често give_rose
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #434 -: май 03, 2013, 14:57:00 »

Изглежда като шишенцето което видяхме в аптеката, ама за над 6 годишни.
Това го няма в наличност от линка който си пуснала Принцес, ама и няма как да си го набавим, утре заминаваме
Благодаря Ви че се отзовахте
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: