Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:13:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012  (Прочетена 91120 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 11, 2012, 09:56:10 »

Миличка вие сте невероятни и толкова щастливи и влюбени и това е ВАШИЯТ ден така, че недей да позволяваш на никого да краде усмивката от лицето ти...още повече за разни завистливи хорица  give_rose

Прегръщам те силно и знам, че ще ти мине скоро  give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: септември 11, 2012, 10:06:02 »

Миличка, не се поддавай на такива хора! Точно снощи с мъжа ми си говорихме, че има много хора, но истинските човеци май са на изчезване. Снощи и ние имахме тежка вечер, аз също бях много разстроена и много разочарована, няма да навлизам в подробности, не искам да ти оспамвам прекрасната темичка. dope2111 го е казала много добре! Трябва да застанеш срещу тях, а не да се предаваш и те да се самопровъзгласят за победители! diablo Всеки ден се сблъскваме с такива хора - аз работя с подобни всеки божи ден! От злоба не ме питаха как мина(знаеха за църковния брак), как сме изкарали почивката, 3 седмици ме нямаше на работа а те - нищо! Защото знаят, че като ме питат и като почна да им разказвам ще ги хване още по-голям яд колко добре сме си прекарали. Това са дребни душици, които се хранят и живеят със злоба, злобата ги е обсебила и единственото, което ги прави щастливи, е да злобеят срещу другите.
Извинявай, станах подробна. Ако имаш нужда да поговориш с някого на по кафе, аз съм на среща yea kiss2
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #257 -: септември 11, 2012, 10:31:59 »

Езра, мила, и аз те разбирам. На мен ми се случва в момента нещо такова, до сватбата остава месец, а вече съм на ръба да им тегля по една майна на тия дразнители. При мен случая е пък с роднини - заради гаджето на моя братовчедка, който нито аз, нито съпругът ми желаем да е на сватбата. То не бяха огън и жупел по наш адрес, интриги и злоба, та чак се чудя как е възможно да има такива роднини??!!!
Не пиша, за да се оплаквам, а за да те успокоя и да ти кажа, че явно злобата ни дебне отвсякъде, важното е ние да й се усмихваме и да си правим изводи кои хора си струват и кои не.
Целувки и много семейно щастие! smile good
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 11, 2012, 10:51:39 »

Езра, наистина са прави момичетата - ти си твърде слънчева и позитивна, за да се занимаваш с такива "енергийни вампири", наистина, върни й го с абсолютен игнор, само да не се изненадаш след някой ден като я видиш позеленяла от яд bad  girl_wink
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #259 -: септември 11, 2012, 11:14:54 »

Аз пък на пук на тази щях да публикувам снимки от най-прекрасния ден в живота ми и да се перча с тях! Да се надуя като пуяк! Кудкудяяяк ('айде като кокошка)  koko6ka И да разказвам на ляво и дясно и да разпръсквам щастие и положителни емоции!  yea Хи хи хи - ей така - на пук!
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #260 -: септември 11, 2012, 17:38:22 »

Мила Илиана, пъвро искам да те поздравя за създаването на новото семейство. Пожелавам Ви безоблачен път, изпълнен с много топлина, обич и признателност. Нищо, че ви е малко любовното гнезденце, желая ви скоро да бъде препълнено с малки краченца, които да обикалят и щуреят около вас.
За злобната колежка - бих те посъветвала да сложиш наййй - голямата усмивка която имаш ( а аз съм сигурна, че имаш много хубава и лъчезарна усмивка ), да я игнорираш, все едно този човек не е пред теб. Покажи, че независимо писаното от нея не си засегната, а напротив направила те е по силна и ти е помогнало това да отсееш истинските приятели. Завист винаги ще има, не позволявай на тези хора да ти развалят настроението.  Flower
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 11, 2012, 19:04:15 »

живей си живота и не ги мисли тези !Такива ме нервират всеки ден- на улицата, в семейството дори, преди и в работата. Все ги мисля, защо, как, все страдам. Разбирам те. Но трябва някак да им се покаже че не са важни техните действия. Така че на твое място бих си публикувала в ФБ. А не да се криете, все едно тя е по-силната. Не знам какво ти е написала, но очевидно не е в час, за да го напише дори там. Имала съм сума ти злобни колежки, но писмено не са си позволявали. Явно тази не е в час от комплекси.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: септември 11, 2012, 21:04:30 »

минавам само да напиша че съм по-добре
с милото се наслаждавам на вечерта
поръчахме си пица и хапваме  heart
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 11, 2012, 21:47:01 »

благодаря ви за цялата подкрепа - невероятни сте, да ви се връща човещината  heart
днес мина нормално, добре че моята приятелка и колежка бе на смяна та тая змия да я игнорирам... нищо не е споменавала, аз си бях със страхотна усмивка и никой не знаеше че съм плакала
от шефа получихме доста голяма сума за сватбата като подарък и му свалям шапка за това !

Реших да ви разкажа, тъй като мисля после разказите да си ги копирам и да си ги сложа в един тефтер (дано има време), муунче има все още свестни хора но са малко и злобата ги наранява и гори... примерно ивелка като ми прати подаръка за великден така съм се радвала, че нямам думи! ... има хора! има, но е трудно понякога...

толкова ми е хубаво вкъщи, така се радвам на милото  heart толкова ми е уютно като сме двамата Dance2  утре мисля да послушам музика на макс и да разпусна dance  заслужавам го! сега отивам да sleeping
п.с. утре ще довърша разказа си, тук ще сложа снимки само на някои украси и подобни, другото сигурно на лични... но ще изчакам фотографа
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 11, 2012, 22:53:33 »

Точно така Езра бъде вярна на себе си и не обръщай внимание на злобни набези и завистливи хора. Важното е, че ти си щастлива и , че всичко е наред. Дай малко релакс както казваш и върви с гордо вдигната глава, няма какво да те натъжава и какво да сломява smile give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 12, 2012, 12:02:34 »

Добро утро!

Продължението на разказа -
  Ето че се подредихме пред храма за нашия църковен брак  heart стискам милото здраво за ръката за кураж, а от другата страна букета за кураж за себе си  pardon всичко бе много красиво, близките ни чакаха, аз нямах търпение  smile хорът красиво пееше... Прекрачихме прага и се потопихме в красивата венчавка пред Бог. Мина неусетно, без никакви проблеми, с лека усмивка и радост, трепет в сърцата ни (милото бе по-сериозен от мен, аз се опитвах да не съм толкова). Свекито вика „няма да ми се сърдите, но на места не слушах и си мислех за друго, за да не ревна на посред церемонията, тъй като ние я бяхме предопредили че не искаме сълзи“. Все си мислех, че ще поглеждам към някой от гостите, но се бях потопила изцяло в атмосферата и слушах думите и забравих за всички... само ние бяхме там!
  (Когато бяхме още у нас и влизах в колата установих, че са забравени късметите чак у милото в апартамента, което не бе близко и съответно викам си сега какво ще има за хвърляне и какво ще ги правя после тия късмети, те сега ми трябват, но и няма никакво време - след 20 мин е църковния... но след секунди нерви, реших че това не е така важно и като няма късмети, няма ... и без тях ще минем... )
  Но точно преди да излезем от храма поглеждам встрани една усмихната жена (наш гост, приятелка на свекито) и в ръцете й кошничката и късметчетата ни  heart Как са успели не знам, но те бяха там  chee и аз си викам „ех, има Господ и той отново е с нас  heart “ После й благодарих на жената  good
  Следваха поздравленията, толкова много цветя и хубави пожелания, усмихнати хора, прекрасни букети (кака ми помагаше и ги поставяше на тревата в дворчето), много хора ни бяха уважили и бяха дошли на венчавката, залепна ми устата от усмивки  heart но бе много хубаво  danceg Малката ми сестра и братовчедка ми черпеха с бонбони, после си правихме снимки и се отправихме към колите, посоката бе Ривиера Оазис  Sunshine
« Последна редакция: септември 12, 2012, 12:07:43 от _Ezra_ » Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 12, 2012, 12:14:07 »

Искаммммм ощеее ощееее blum
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 12, 2012, 12:21:57 »

С нетърпение чаках тази част, нашата фотосесия, аз вече имах малко опит с фотографа от преди вземането на булката, като ме снима сама... По принцип обожавам да се снимам, но съм свикнала милото да го прави, но и тук се справихме  smile
  Първо ахнах от цялата красота, там не бяхме ходили, вътре и вън е така красиво, времето беше супер, морето бе пред нас  heart само си мислех „как искам да останем тук за по-дълго време и да съм с малко по-удобни дрехи и обувки“ Добре, че имахме достатъчно време за снимки. Снимахме се на пейките, на колоните, на мостчето, на едни като палми, фотографа тук там ни показваше някой снимка да видим какви сме готини  girl_wink После пихме по една вода и кола в кафенето, аз отидох до WC, добре че роклята бе тип да набереш цялата й фуста на горе и сама можех да се справя  pardon вътре в тоалета бе много шикозно и масивно, отново едни колони, едни огледала, все едно си в дворец на принцеса... Тъй като цял ден нямах време да се огледам, тук се спрях 5 мин на огледалото и се радвах на всичко, на миглите, на прическата, на роклята, на обеците ...  yea Бях като принцеса!
  После си направихме и малко снимки вътре на едни стълбища и вече беше време да тръгваме.  good Гостите вече ни чакаха... Минахме през апартамента ни да оставим нещицата и да се освежим за 5 мин. Подскачах от радост (без обувки за малко) колко хубав бе апартамента за младоженците  danceg нямах търпение да се върнем и да се „размажа от кеф„ във ваната или на леглото  danceg
И ето ни двамата готови да бъдат посрещнати от всички наши скъпи гости под звуците на Хендел  Dance2  Acquaintance
« Последна редакция: септември 12, 2012, 12:24:31 от _Ezra_ » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 12, 2012, 12:28:30 »

Ето я нашата маса (лоша е снимката, но пък ще придобиете представа)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 12, 2012, 12:46:03 »

Ехааа, толкова се развълнувах от разказа ти! Прекрасно разказваш - думите ти идват от душа, успя да ни пренесеш в атмосферата от твоя ден heart Bravo Bravo
Искаме още!
А масата е прекрасна! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: