Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:06:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012  (Прочетена 91113 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: септември 03, 2012, 09:43:04 »

Благодаря ви, предполагам че ще има чаши за кумовете (ние няма да чупим никакви чаши), за жартиера моята приятелка също така направи, преди това го сложи, иначе аз питам защ. наскоро си направих един белег, който ме ядосва и предпочитам да е на другия крак... За календара аз така си отбелязвах винаги 12ти преди  heart нашата първа целувка  heart
Благодаря ви за съветите  give_rose
Тази вечер станахме от един шум, а се оказа две пожарни ... оплаших се, никога не съм виждала така наблизо, даже в нашия вход идваха, но не разбрах, нямаше пожар който да видя, но миришеше... слава богу, тръгнаха след известно време ...
Сега пия кафето и отивам по задачки - до декораторката, да си търся пантофки, да платим църквата, да принтирам текста за подаръчетата, избрах този
В живота на хората има момент,
в който единствения начин да продължиш напред
е чрез любовта.
Тя управлява мислите, разума и всеки жест,
и за да живееш
до теб трябва да е любимия човек.
Благодарим Ви, че ни подкрепяте в началото
на нашия съвместен живот!
............. и .............

Вчера направих една много яка част от украсата за вкъщи  yahoo ще имам надпис Булките свършиха и надпис Булка направени на един картон с много сърчица и украсен с пеперудки  chee
« Последна редакция: септември 03, 2012, 09:47:59 от _Ezra_ » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: септември 03, 2012, 09:50:55 »

Текста  е много готин.Ти ли  го измисли?

А  това с украсата...как да  го приемам...като  загадка..няма ли поне малко  да  споделиш  какво  си направила? give_rose

хахах  и  аз  да  се  редактирам:))
Тези  надписчета  много ме  кефят.Много  са  забавни yahoo
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: септември 03, 2012, 10:00:16 »

Като ги сложа предния ден ще ги снимам, аз много им се кефя, макар че може да не са кой знае какво ... иначе ще сложим и балони, но не много че не си падам по тях, органза на терасата  heart а текста е от нета  Girl_hide smile
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: септември 03, 2012, 10:07:56 »

Текста е много хубав  Bravo А надписите много забавни  tease  give_rose Браво.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: септември 03, 2012, 21:13:43 »

Текста е наистина много трогателен smile а за другите изненадки нямаме търпение да ги видим реализирани smile Относно жартиера и аз го сложих преди да го свали младоженеца и го сложих просто на който крак ми беше удобно smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: септември 04, 2012, 06:57:22 »

Ezra, ще имате ли моминско/ергенско парти?   Girl_hide
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 04, 2012, 12:00:34 »

Няма да имаме, няма време. Ох тия дни доста нерви - трябва си вадя кръщелно наново... фризьорката ми скъси времето  shok бясна съм й, дано ме направи както трябва, че ще фърчат коси ... не от мен  beating

Иначе други неща посвършихме от задачките, но още има ... днес последно като госпожица  yahoo утре съм с халка, живот и здраве  give_rose
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #172 -: септември 04, 2012, 13:52:27 »

Сега виждам текста на картичките. Има два пълни члена изпуснати. Ако има време и ако си струва....
В живота на хората има момент,
в който единственият начин да продължиш напред
е чрез любовта.
Тя управлява мислите, разума и всеки жест,
и за да живееш
до теб трябва да е любимият .........
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: септември 04, 2012, 14:09:59 »

благодаря ти, втория го видях, но първия не... май пак ще печатаме...
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 04, 2012, 14:51:25 »

Миличка как е предсватбената треска  heart
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 04, 2012, 15:55:45 »

За сега бива, на моменти ме обзема луда паника, яд, нетърпение  tease по-скоро по подготовката ... но сега релаксирам преди утрешния ден; пия кафе (чакам го цял ден, че от сутринта търча напред назад), в нас е като във винарна  tease има към 50 бутилки...
След това сядам да пиша списъци със задачки отново; днес дадох едни листи на кумовете горе-долу да имат представа за какво иде реч  pardon абе лудница;
Утре от 11, 15 ч подписваме, после ще се почерпим на едно заведение с градинка;
(Сега се сетих дет бях писала за пожарните, че всъщност е горял някакъв кафе автомат от тия машинки външните и затова е имало пожарни)

Направих на бързо украса за чашите и шампанското, имаме и възглавничка за халките (от кумата е), мисля че като цяло сме готови за утре; Сутринта ще ходя да ме гримира кака ми, после ще купя 5 или 7 рози и ще им вържа пандела  heart да си имам цветя за там  heart после прическа (вкъщи разбира се), лакиране...

Днес получихме бутилките за вино и ракия от `Златната бъчва` и искам да ги похваля - всичко е точно  good good good пристигнаха чрез еконт. Поръчахме си етикети-ето ги
http://www.flickr.com/photos/_wedding_/7929802264/in/photostream/ този за ракията в дясно и този втория като вариант е за виното  heart
« Последна редакция: септември 04, 2012, 15:58:46 от _Ezra_ » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #176 -: септември 04, 2012, 17:42:17 »

Хихихи, като във винарна.....представям си. Етикетите са супер good. Ти внимавай утре все пак да настъпиш мъжлето  Wink. И да сте много щастливи!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: септември 04, 2012, 18:07:42 »

ние се разбрахме ако иска да ме настъпва -доброволно се дадох понеже го познавам  danceg не може се излезе на глава с него  Girl_hide лъвче бе... Аз сега разпускам с музиката за сватбата и се кефя на макс, разходих се малко по магазините и си купих едни обувки ей така  yahoo не са скъпи де. Обадиха ми се за кръщелното и както в началото ме ядосаха, че може да се забави го извадиха още днес (то не е и кой знае колко сложно разбира се), днес поръчахме питката, а свекито ще майстори пиленцето  pardon за кума; Чакат ме куп бончета за подреждане  pardon и хиляди листчета за подреждане хахаха
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: септември 04, 2012, 18:13:44 »

Ох, като те чета и мен почва да ме тресе yahoo
Браво за бутилките за алкохола!  good И ние от Златна бъчва поръчахме, но само тапите smile
Иначе много добре си замислила програмата за утре, пък и не са ти останали много работи за вършене от списъка, така че всичко ще бъде ОК. Организацията ти върви по план! Аз ти пожелавам една релаксираща вечер (последна като госпожица), а утре те чакаме със снимки от подписването girl_wink

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: септември 04, 2012, 22:39:32 »

Миличка, доста време ме нямаше и съм изпуснала от темичката, но по това, което успях да прочета виждам, че ти е доста нервно и напрегнато. Искам да ти пожелая един прекрасен ден утре heart и наистина нямам търпение за 8-ми yahoo yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: