Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 21:57:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012  (Прочетена 91098 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 22, 2012, 12:34:39 »

То ваучер същата работа- пак трябва да си купиш нещо, че и да го избираш, да се чудиш.....Аз в подобни случаи се комбинирам с други, за да станат паричките повече.
да де, ама някои от гостите които държаха та държаха на подарък, на това се навиха. Пак е по -добре,защото може ваучерът да се комбинира с техни си парички младоженски и да си вземат нещо по-едро от 100 лв, по техен избор
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 22, 2012, 22:02:04 »

Подарък не сме измислили, нищо не ми допадна като идея, но и аз нищо не измислих... с милото само се чудим... Иначе утре отиваме до ресторанта да говорим, стискайте палци, че тия гости ще ги набия вече  nea някои както винаги са много дразнещи - ами ще дойда ли, няма ли...
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #122 -: август 24, 2012, 10:43:37 »

Езра, какво се случва около теб? как мина в ресторанта? какво си избрахте за подарък  и  ние имаме госи, които държат подарък (да ни остане за спомен)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 25, 2012, 08:18:20 »

Не съм писала тия дни, защото се наложи набързо да направим едно голямо чистене в апартамента (загубихме си хамстера  girl_impossible да не говорим колко ми е жал  cray cray трети ден вече, надеждата ми угасна че ще го намеря жив, секции разглабяхме, беше ужас вкъщи...)...

За сватбата: тия дни трябва да получа меденките за мъжете (подаръчетата), ходихме до ресторанта (има някои неща които не ги удобрих но за сега няма да пиша), понеделник ще носим документите за гражданския.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #124 -: август 25, 2012, 08:38:59 »

Само това ви липсваше........ама вие да сте живи и здрави  nea.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 25, 2012, 10:19:21 »

Да, чувствам се виновна мн ясно, все си викам ние да сме здрави, нищо не мога да поправя, но все пак тази сутрин му ударих един рев... вече остава само да го намеря и да го погреба  cray cray ужасно е, но така или иначе нищо не мога да сторя, лош късмет, явно мн голям бандит е бил, катерил се е по разни неща, сега остава пак да местим друга част от секцията и остава само там да е... вчера до 12ч пак подреждах и сега съм капнала. Апартамента е малък, като изкараш всичко става мн голяма бомба  nea

Иначе свърших една полезна работа - срещнах се с бъдещата кума и купихме подаръка ни (част от него, защото тя иска и нещо друго) - шалте за спалнята ни и възглавнички, които избрах.
Иначе тя вече има рокля, но още се чуди с нея ли да бъде- пепел от рози.
Може и вече да съм споменала, забравих.
Гостите вече са към 70 ( с около 15 намаляха), поръчала съм бутониерите, музиката почти е готова, говорихме и къде ще бъдат снимките (ще имаме време, което е добре), фотографа хареса изцяло времето което съм разграфила  smile
За подаръка от малката ми сестра, понеже тя е инатче и не иска да дава пари, измислила е нещо (нещо със снимки, защото ми искаше) и ще бъде изненада   heart

Хайде за сега това е от мен  give_rose
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 25, 2012, 12:59:50 »

Езра, съжалявам за хамстерчето. sad Но само не се чувствай виновна, те така си бягат, стига да имат възможност.

Хубав подарък си е избрала кумата ти, а и практичен. Аз съм много за такива подаръци, че честно казано вече ми е писнало от несполучливи такива.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 25, 2012, 13:22:16 »

Ами това беше което исках от много време, от един определен магазин и веднага това посочих.

Хамстерчето го намерихме, явно заклещено, да почива в мир  cray cray cray ужасно ми е! Добре, че родителите ми са мн готини и ми помогнаха при местенето (че милото е на работа и събота)...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 25, 2012, 14:28:16 »

_Ezra_ жалко за хамстерчето.
Иначе пък сте избрали хубав подарък за кумата и най-важното нещата ,за които трябва да мислиш намаляват,с което бавно и славно се приближавате към заветният ден.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 25, 2012, 16:02:19 »

Искам да попитам какво бихте предложили за украса за тези металните - http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2179/30432903421392837501345903275mcSK3t795W6P2RMPaOEC.JPG
На вилата ни имаме голяма тераса и има такива, искаме с майка ми да украсим с панделки и примерно органза или не знам и аз ... good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 25, 2012, 17:00:21 »

Органза  good
Жалко за хамстера sad
Подаръка е много красив smile
Как си иначе ? Още две седмици и минаваме в отбора на бракуваните smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 25, 2012, 17:35:55 »

Органза  good
И аз съм за органза.
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 25, 2012, 17:58:19 »

И аз съм за органза.  good
Още един път, съжалявам за хамстерчо.  sad
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 26, 2012, 23:09:14 »

Благодаря ви, сега имам още една задачка - да търся органза  smile ох имам пет дни работни, но адски много работа  tease Но днес имах чуден ден - от 8 до 20ч обикаляхме из северното черноморие - Шабла, Тюленово, Камен бряг, Каварна, Балчик, Залива Болата, Калиакра и изчакахме залеза  heart беше много, много хубаво, зареди ме изцяло  smile smile smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 27, 2012, 23:08:06 »

Как си иначе ? Още две седмици и минаваме в отбора на бракуваните smile
Мале, не мислех че всичко е така сложно - уж сме готови , а има още един милион неща за правене  badgirl star и няма време хич insane
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: