Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 12:35:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на miss™ - 08. 09. 2012  (Прочетена 58556 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 22, 2012, 14:35:18 »

Годините във форума оказаха голямо влияние върху избора ми. Аз и затова още в началото на темата ви благодарих за прекрасните сватби и идеите които ми дадохте през годините.
  Flower
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #76 -: август 22, 2012, 14:53:57 »

Мисче, поне това, което показва форума, първия ти пост е бил 5.Юни.2007!  Eeager Колко ли, прекрасни булки си съпроводила, за да имаме честта да сме с теб сега! Нали няма да ни забравиш?  l_bye_girl
« Последна редакция: август 22, 2012, 15:14:55 от Josephine® » Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 22, 2012, 14:59:10 »

Няма, няма да забравя форума  girl_wink
През годините имаше много прекрасни сватби, и то във времена когато агенциите не бяха на мода и всеки сам си правеше дреболийките и украсите.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 22, 2012, 15:41:53 »

Страхотна рокля, а парфюма е наистина тематичен и е супер за фотосесията smile
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 23, 2012, 11:03:28 »

Всичко е прекрасно, ще бъдеш невероятна булка yahoo нямам търпение да видя снимки на роклята.
Не се ядосвай за нищо, наслади се пълноценно на всеки един миг, защото това е вашия ден smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 23, 2012, 11:30:07 »

Парфюма пристигна, хубав е, и сега свиквам с него smile Мирише ми на нещо познато, но не мога да се сетя на какво. Освен, че е тематичен е и в хубава опаковка, подходяща за снимки .
Днес ще взема и роклята и булото  danceg
Снощи изкарах едно къде импровизирано, къде организирано моминско парти с няколко "бивши" съфорумки. Беше много весело, но днес работният ден върви бавнооо и тежкооо.
Почти наредихме гостите по масите, намерихме и човек който да следи в денят на сватбата какво се случва в кухнята, как обслужват гостите и т.н. По точно агентката го откри, и се оказа че е бившия управител, което ме успокоява, понеже е наясно с нещата smile
Остава да подредим програмата за септември и да започнем да отмятаме дреболийки-етикети, подаръци, вино за църквата и т.н.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #81 -: август 23, 2012, 12:01:59 »

Снощи изкарах едно къде импровизирано, къде организирано моминско парти с няколко "бивши" съфорумки. Беше много весело, но днес работният ден върви бавнооо и тежкооо.

Е това ли ти е споделянето ??!!  beating beating beating

Я бьрзо разказвай с кой, кьде, как, снимки и пр. Пьк така и работния ден ще мине по-бьрзо  Wink
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 23, 2012, 12:36:20 »

Бяхме с BaBy, Вероника и Maria_hs (само дано не бъркам никовете, че вече не пишат) и др имаше, но от форума бяхме това... мина много весело. Получих много красиви подаръци и няма да се налага да си купувам бельо за деня Х и сутринта след него . Имаше и мъжки "стриптийз", накрая завършихме вечерта на по чаша кафе в една бензиностанция smile 
Снимки нямам все още, но ето тук има от вечерта, нас обаче ни няма, но ще придобиете представа горе-долу какво е било smile

http://disco.bg/ndbg/bg/parties/party_details/8464/2/-1
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 26, 2012, 14:31:23 »

Да си подбутна темата  Coffe

Днес уговорихме последните детайли с агентката, в средата на масата ще е ето тази украса , това ще е книгата за гости и кутията за пликове, която още не е украсена .
 Offtopic Малко уточнение, цветята по масите ще са лилави рози .

Остана ни да изберем какво да купим на кумовете. Те освен, че не са двойка, живеят/ще живеят в чужбина и всякакви обемни предмети и почивки отпадат  sad Спряла съм се на два варианта, но ако някой се сети нещо друго да сподели
  • кумата-обици, кума-часовник
  • кумата-химикалка и молив Сваровски, за кума-пак хубав химикал

Подредих и гостите, за малко да забравя част от моята рода  pleasantry Другата седмица като взема шампанското и тн ще ви ги покажа  blum Дано станат така както искам  TONGUE
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 26, 2012, 14:42:24 »

Показаните нещица са супер.Розите боядисани ли ще са,просто ми е интересно ?

По принцип обици - часовник повече ми допада като вариант .А комплект куфари /маркови,разбира се / или само един куфар или пътническа чанта?Щом живеят в чужбина значи пътуват и често /идвайки си в БГ или на почивка/.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 26, 2012, 17:40:05 »

Не, няма да са боядисани. Но забравих как се казваха. Следващия път ще питам.
Куфари не стават понеже кума поне, а и кумата също пътуват доста често, но само с една чанта smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #86 -: август 26, 2012, 18:09:52 »

miss, идеята на fiibi много ми харесва. Дори и да пътуват с един куфар, ако им подарите два скъпи куфара, ще бъдат високо оценени.  good При всички положения пиши какво сте решили
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 27, 2012, 13:13:39 »

Аз съм за обиците и часовника. Остават за спомен винаги.

Много красива украса!  give_rose
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 27, 2012, 22:08:31 »

Ехе, една страхотна темичка има тук  smile Прекрасни са всички неща, които си показала. Ще бъдеш невероятна булка и ще чакам с нетърпение снимки (на живо  smile ). Всичко си изпипала с много вкус и личи мисълта във всяко нещо. Браво!  give_rose
И аз съм за обиците и часовника  smile
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 28, 2012, 10:59:09 »

Просто не е истина колко пропуски имам от форума!  blush Мис, извинявай, че чак сега се включвам. Направо ме е яд как съм пропуснала толкова много!  girl_impossible Имаш прекрасен вкус и усещане за детайлите. Всички неща са просто разкошни и сватбата ще е много изискана и с вкус. Разгледах всички детайли, които си показала. Че даже и аз съм допринесла  yahoo хехе Голям кеф!
Благодаря на irishka за eBay продавача !
Моля, моля много се радвам, че съм била полезна.
Роклята ти е убиец, прическата - също (и аз съм фенка на този тип кок), нямам търпение да видя снимките ти - прелест!  Eeager
Ще следя темичката ти от сега нататък. Обещавам.  Reading
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: