Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 12:05:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на emmmmmy 26.08.2012
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на emmmmmy 26.08.2012 (Прочетена 223282 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Сватбата на emmmmmy 26.08.2012
«
Отговор #540 -:
октомври 19, 2012, 21:47:48 »
Цитат на: ivelka в октомври 19, 2012, 21:03:01
Еми, с голямо удоволствие разгледах всички снимки! Чудесни сте! А фотографът ви е просто невероятен, хванал е страхотни и непринудени моменти на радост и щастие! Няма нагласени и скучни фотоси! А ти си толкова красива и сияеща на всички снимки!
П.П: Очаквам с нетърпение края на конкурса "Младоженци на годината", защото видях, че снимката с водопада е събрала доста лайкове и вече усещам кой ще грабне първото място
Благодаря Ивче, ами ако стане, ще е приятно, макар че дори не знам за какво точно се конкурираме, не видях да има грамота или награда
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #541 -:
октомври 23, 2012, 10:54:17 »
много сте готинки:) И ти във всичките роклички:)) Страхотна:))Много е яка снимакта където мъжът ти кара колелото с костюма,във вихъра си:)0
И таки където двамата карате,супер сладки:))
Активен
emmmmmy
«
Отговор #542 -:
октомври 23, 2012, 11:03:54 »
Цитат на: bamce в октомври 23, 2012, 10:54:17
много сте готинки:) И ти във всичките роклички:)) Страхотна:))Много е яка снимакта където мъжът ти кара колелото с костюма,във вихъра си:)0
И таки където двамата карате,супер сладки:))
бамчо, то това му беше най -приятната част за него - колкото и да бе уморен, се преоблече и изхвръкна като куршум с фотографа и брат ми - все пак си му е и професия
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #543 -:
октомври 23, 2012, 11:42:45 »
страхотнииии
гуш
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #544 -:
октомври 23, 2012, 21:29:11 »
На мен любимите ми са тези във водата и на залез слънце, особено с чадъра, жестоко хрумване е
Активен
emmmmmy
«
Отговор #545 -:
ноември 03, 2012, 17:40:25 »
Аз да ви се оплача- в този конкурс
Младоженци на годината в ФБ
отново има измама- снимката ни с най-много гласове, тихомълком бе махната от стената от организаторите на страницата, в момента в който забелязаха че е харесвана. Оставили са само другите две. Поне да бяха изтрили и тях, та да не си личи тъпотията им. В самия им албум все още стоят и трите снимки, но не и на стената им- така и се досетих днес. Не ми е за гласовете, а за поредния БГ нагласен бълвоч..
Надявам се само аз да не я виждам и проблемът да е в моя телевизор.
Активен
formite
Професор
«
Отговор #546 -:
ноември 03, 2012, 18:27:02 »
Преди време обявяваха финалисти за всеки месец и техните снимки се отделяха в албум и се започваше гласуване само за финалистите за месеца и според крайното класиране от това гласуване се обявяваха местата за конкретния месец. Накрая на годината или в началото на следващата ще правеше "финал" само от победителите от изминалата година. Виж албумите от 2011г. Надявам се да сте събрали достатъчно гласове и за това така.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #547 -:
ноември 03, 2012, 20:25:49 »
Цитат на: formite в ноември 03, 2012, 18:27:02
Преди време обявяваха финалисти за всеки месец и техните снимки се отделяха в албум и се започваше гласуване само за финалистите за месеца и според крайното класиране от това гласуване се обявяваха местата за конкретния месец. Накрая на годината или в началото на следващата ще правеше "финал" само от победителите от изминалата година. Виж албумите от 2011г. Надявам се да сте събрали достатъчно гласове и за това така.
ами не мила, дори другите които имат повече гласове от нас, им стоят снимките на стената още. Ние участваме само в годишния, в месечния не влизаме в регламента за дата
. Иначе в албума им си ни стоят и трите снимки.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #548 -:
ноември 03, 2012, 22:08:19 »
аз за това не се връзвам на тия неща...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #549 -:
ноември 04, 2012, 10:15:32 »
Цитат на: _Ezra_ в ноември 03, 2012, 22:08:19
аз за това не се връзвам на тия неща...
ти хубаво не се връзваш, ама цялата ни работа е такава в държавата ни...Никъде почти не може честно и без връзки/пари да се пребориш за нищо..
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #550 -:
ноември 04, 2012, 11:05:37 »
да, за жалост е така
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #551 -:
ноември 05, 2012, 10:06:12 »
За жалост изма една снимка която според мен е супер безинтересна, а за три дни събра толкова гласове, че да се чудиш кой я е харесал толкова! Абе има нещо гнило в Дания!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4942101069238&set=o.182021415151764&type=1&theater
На вас повече ли ви харесва това?
Нека ако е нарушение модераторите да махнат линка, но и аз се ядосах! На Еми снимката е с пъти по-хубава!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #552 -:
ноември 05, 2012, 20:15:19 »
Емче, не се ядосвай изобщо! От чисто любопитство влязох да разгледам въпросната страница... аз нищо забележително не видях в чуждите снимки със съвсем малко изключения. Дори останах ужасена от болшинството фотоси... Честно казано се обърках дори каква е идеята, защото всички тези снимки не са отделени в албум. Да не говорим изобщо, че такъв тип конкурси (с най-висок брой харесвания) са отдавна забранени във Facebook! Вие сте страхотни и не са ви нужни награди от такива конкурси
Активен
emmmmmy
«
Отговор #553 -:
ноември 05, 2012, 20:22:21 »
Цитат на: Josephine® в ноември 05, 2012, 20:15:19
Емче, не се ядосвай изобщо! От чисто любопитство влязох да разгледам въпросната страница... аз нищо забележително не видях в чуждите снимки със съвсем малко изключения. Дори останах ужасена от болшинството фотоси... Честно казано се обърках дори каква е идеята, защото всички тези снимки не са отделени в албум. Да не говорим изобщо, че такъв тип конкурси (с най-висок брой харесвания) са отдавна забранени във Facebook! Вие сте страхотни и не са ви нужни награди от такива конкурси
благодаря ти мила, то награди няма! идеята е просто за честност и откритост, но къде съм тръгнала и аз да се бутам ....
Активен
emmmmmy
«
Отговор #554 -:
август 12, 2013, 13:09:19 »
Момичета, вярвам или не, скоро наближава годишнината от сватбата и искам да измисля нещо като малко тържество в тесен кръг, с торта, карамелизирани ябълки и лимонада.
И малко фотодокументиране засега се очертава да има.
Иска ми се да е на Сопот отново, и пак да е на 3 ти септември, защото годишнината от църковния брак ми е някак си по-важна и на сърце.
В тази връзка съм намислила за едната шепа хора, които ще поканим, малки подаръчета, отново практични.
Идеята ми е буркани пълни със сладки нещица ( бонбони опаковани поотделно, за да не станат на нищо и да не нацапар бурканите ). Даже мисля, за по-автентично, да са различни по големина.каквито намеря при бабата. Ще им сложа шарен плат при капачките, панделка и по една лепенка пеперуда или сърце, ще рециклирам каквото имам останало като материалчета от сватбата.
Въпросът ми е, ако някой въобще намери темичката ми за да ми отговори
, как се прави назъбен плата по-равномерно, аз съм с 2леви ръце по отношение на рязане и шиене ?
ето снимка какво мисля да правя и какво имам предвид под назъбен ръб на плата:
Все още си мисля дали да си взема някаква рокля, ще ми се да е дантелена и дълга, лятна, бохемски стил
, много ми се носи цвят мента. И венче от цветя.
Нещо такова:
Също ми се ще, ако сме в същата къща, да сложа на масата нещо златисто:
За специална торта не смея да си мисля, за момента бюджетът не достига.
Иначе тази малката не е лоша:
Това е засега, ако измъдря роклята, ще ви се похваля.
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
40