Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 30, 2025, 20:27:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на emmmmmy 26.08.2012
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на emmmmmy 26.08.2012 (Прочетена 229451 пъти)
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
Отг: Сватбата на emmmmmy 26.08.2012
«
Отговор #30 -:
юли 27, 2012, 10:47:38 »
Еми....бързо да влизаш тук и да почваш да разказваш всичко с най-малките подробности
Какво стана с пратките? как е настроението?
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #31 -:
юли 27, 2012, 14:28:39 »
Емииии, изпуснала съм 2/3 странички, ще наваксам!!!! Пиша ти от плажа с толкова морски и слънчеви емоции! С пожелания за най-приятната подготовка на светаааа!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #32 -:
юли 27, 2012, 15:12:53 »
Честита темичка Ем
4
Пожелавам последният месец преди Големият ден, да бъде изпълнен само с прекрасни емоции, никакви проблеми и много усмивки. Изчела съм всичко около подготовката ти в отделните теми, но ще е хубаво да започнеш с разказчето от самото начало и да обобщиш
ще чета с интерес!!!
Активен
DaBulka
Професор
«
Отговор #33 -:
юли 27, 2012, 15:40:50 »
Подкрепям Ин_Лав! Започни отначало, че с моята сватба бях толкова заета, че не можах известно време да чета общите теми! Онзи ден си купих прекрасна саксийна лавандула, вечер си я "миришкам" за успокоение и лесно заспиване. Познай за кого ще си мисля всеки път! А и в комбинация с любимото ми жито... прелест! Веднъж специално ходих на житна нива да се снимам в нея! Житото дава толкова много енергия (не само на хляб)! Пожелавам ти спокойствие през последния месец на подготовка! Снимките в галерията разглеждах пак, много са оригинални! Тия бухали, тая лавандула!
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #34 -:
юли 27, 2012, 16:09:15 »
загуби ни се булка Еми.....дано да освобождава пратки с рокли
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #35 -:
юли 27, 2012, 17:44:01 »
И аз нямам търпение да видим оживление в най-чаканата сватбена тема на годината, но ще съм вестоносеца днес. Няма да е скоро
Нашата Ем се налага да мине off line за няколко дни, има препоръка от лекар да не седи пред компютъра. Нищо страшно няма, да не се притесните! Чух я по телефона днес, праща поздрави на всички нетърпеливки
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #36 -:
юли 27, 2012, 20:18:51 »
Киви, моят вестоносец правилно ви е казал- имам проблеми с вестибуларния апарат и ми се налага 10 дни да карам без комп и без ТВ...
В момента седя с гръб и диктувам на мъжа ми, а той чете и се чуди що за форум е това...
За да не ви оставям без инфо-
@flyin
Буркани съм събрала 3 големи, които ще стоят на Сопот на масата вместо вази, в тях ще има 2 букета лавандула от
Свекърва
и букет жито от
Гери
Мъжът ми е намерил капла от колело, под която с тел ще се прикачат около 6-8 средно голями буркана с свещи.
Също така, ще купим лампички за елха, които ще висят за декорация в двора на къщата в Сопот, където ще е почерпката след венчавката.
Гражданското е в Зала Студентска в София- възможно най- НЕ-СОЦ от всички които можах да видя...
Лавандула за букета за София обещаха да внесат от Холандия, за да е прясна и да не се рони по дрехите ни...
Всички дрехи са налице. Днес когато съм болна и не мога да ида, есествено, дойдоха и пакетите, та чак в понеделник ще пратя някой да ги вземе и с тях завършваме подготовката за София
Бутилките ВИНО и ШАМПАНСКО, са украсени с етикети и тънка сребърна нишка с перлички.
Ще кача снимките им когато пооздравея, за да не тормозя сега писателя на този пост...
С ресторанта всичко е наред. Дотук те създават най-малко грижи- дори за тортата се разбрахме, въпреки че е само 30 парчета да е на 2 етажа, като тази в галерията с оранжевите цветя, само че с лилави...
Роклята за София е от НИМАНА Карлово- Русалка с органза, съвсем малко камъчета и 2 рози на полата.
Излезе ми само 250 лв- така или иначе нямах повече останали пари след проблемите с пратките от Чужбина...
Костюма на младоженеца също е от там- черен, леко релефен.
Ризата ще е светло лилава.
Роклята ми за Сопот е тип "ПРИНЦЕСА". Там си изпълник мечтата за богата рокля, трудна за носене, с перлички, през врата.
Шаферките имат лилави рокли. След множество мрънкания всичко е Ок и при тях. Остава само да ги стеснят, защото от престараване си взеха по-големи
Ако съм здрава и всичко е Ок, сме подготвили, освен фото-сесията в София (градинката на Дънов и района на гората), три дни фото-сесия в Сопот, която ще включва снимки в самия Град, такива на Лифта и намерихме Водопад малко по-нагоре в Гората.
За да улесним и направим по-малко изнервящ деня на сватбата в София, решихме с Фотографа, да заснемем фото-сесийка на дреболиите (чаши, пръстени, дрънкулки и тн...) поне 1 седмица преди гражданското, на спокойствие, защото в деня на сватбата, ще ги пропуснем иначе, поради липса на време.
Това е от мен дистанционно за вас момичета, мъжът ми ми прочете всичките ви постове и се надявам така да оздравея по бързо.
Кофти късмет е, че ми се случва месец преди Сватбата, но се надявам, да се оправя, всичко да мине добре и след това да разказвам с илюстрации и снимки, както и да дам полезни съвети.
Надявам се, следващото включване, да го направя лично аз, след около 20 дни.
«
Последна редакция: юли 27, 2012, 20:32:15 от emmmmmy
»
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
юли 27, 2012, 20:31:11 »
Е не е истина направо! Еми, миличка, да оздравяваш бързо и да не се притесняваш за нищо! Всичко ще бъде наред и ще бъдеш много красива булка, защото след тази дълга и старателна подготовка съм убедена, че всичко ще си заслужава! При всички положения здравето ти е на първо място. Имай предвид, че тук всички ти стискаме палци много усърдно и ти пращаме положителна енергия!
За залата те питах, за да знам дали ще се засечем отпред
Ама очевидно ще се разминем. Аз мислех даже да ти взема подаръче, ако се засечем, пък суеверието да си гледа работата
Много хубави решения сте взели за фотосесиите! Що се отнася до София и Сопот, аз май нещо се обърках
В София гражданския и тържеството, а в Сопот фото или и там тържество? Ще имате ли църковен брак?
Пиша ти въпросите с идеята, че ще отговориш като оздравееш
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #38 -:
юли 27, 2012, 20:36:52 »
Еми, благодарим ти дружно за включването, въпреки здравословните проблеми и ти пожелаваме най- най-бързо оздравяване
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #39 -:
юли 27, 2012, 21:00:18 »
Бързо оздравяване и от мен.Почивай си и не се притеснявай за нищо,всичко ще се нареди
flyin
,църковният ритуал ще бъде в Сопот
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
юли 27, 2012, 21:03:45 »
Оздравявай Ем, всичко ще е прекрасно, пращаме положителна енергия и стиснати палци
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #41 -:
юли 27, 2012, 21:07:36 »
Аз понеже съм по-запозната да обясня на Иришка - в Сопот ще бъде църковната венчавка! Много се радвам за сватбената част в Сопот, това е вълшебен град
Ем обаче е булка за пример - впрегна сума народ за да държи нетърпеливите информирани
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #42 -:
юли 27, 2012, 21:59:35 »
Тя flyin попита, но благодаря за пояснението
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #43 -:
юли 28, 2012, 08:57:20 »
Благодарности на съпруга ти, много мило от негова страна да ни информира. Пожелавам ти бързо да оздравееш и не се съмнявам, че сватбите ще са прекрасни.
emmmmmy - съпруг
, пък ти може да пишеш и не само диктовки
, ще ни е интересно да имаме мъж съфорумец. Осигури ли пиенето и транспорта, ще имаш ли ергенско парти?
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #44 -:
юли 28, 2012, 10:03:53 »
Еми, честита темичка и от мен! При такава желязна подготовка място за притеснение няма! Сватбата/ите ще е прекрасна, не се съмнявам и съм ужасно нетърпелива за снимки!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
40
Нагоре