Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 19:36:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ - 2  (Прочетена 49379 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #75 -: август 27, 2012, 09:14:37 »

Miravarna, стаята е страхотна  yahoo много кукленска
Аз пък кьорава контракция нямам sad Терминът ми е на 12,09 и от близо седмица спрях магнезия, нооо много рядко имам схващане на корема.
Днес съм на преглед и ще видим докторът какво ще каже.
Активен
nikkita77
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #76 -: август 28, 2012, 19:18:17 »

Здравей nikkita77,
При мен остават около 2 седмици до термина. И аз имам контракции, които се засилиха след като спрях да пия изписния ми магнезий, не са болезнени, явно са наистина подготвителни. Какво ти казаха на последния преглед?

Здравей, имах последно 1 см разкритие. Днес отново бях на тонове, бебчо
 е добре , но контракции 0 smile

Сега от късния следобед пак почнаха по силнички са на 15, 20 мин  . Първото ми раждане нямах такива, но знам ли беше отдавна Wink
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #77 -: август 29, 2012, 19:35:56 »

nikkita77, ако е тръгнало раждането - стискам палци всичко да е наред! Good luck Good luck Good luck Ще чакаме да споделиш как е минало всичко.

Моят преглед мина добре: бебчето расте (макар и с по 100тина гр./седмица), плацентата е 2-ра степен, разкритие и контракции няма.  smile Доктора каза да не чакам скоро. Аз не съм се и разбързала де  blum
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #78 -: август 30, 2012, 09:55:53 »

nikkita77 добре дошла при нас бъдеща мамче!!Чакаме с нетръпение новини smile около вас !

Barborana нямаш дори и 1 см разкртие ли ????

Хайде мамчета нека съживим малко темичката smile
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 30, 2012, 16:26:02 »

Никита и от мен добре дошла!
Бибс ами как да я съживим,ние останахме 5 момичета  хи хи хи предполагам,че всяка с терзанията си,последни приготовления и вълнения.Хубавото е ,че ни остана съвсем съвсем малко,след това -други грижи,но определено е много тежко в последните седмици.....поне на мен ,а ти знаеш,че не съм се стреснала много много за раждането не го и мисля ,даже го чакам с нетърпение и момента в който  ще мога да си вържа връзките на маратонките и ще отида да тичам в парка.....
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 30, 2012, 21:29:47 »

И аз уж не съм се стреснала много, но забелязвам, че по-често се оглеждам за признаци, които да подсказват наближаването на раждането. Засега не намирам такива, все пак до термина са още около 2 седмици! smile . Аз се чувствам добре, и се надявам и бебчо да е добре!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 31, 2012, 13:15:27 »

Момичета,колкото по-спокойни,толкова всичко ще мине по добре. Carol,те признаците те изненадват,всичките идват наведнъж при някои.
Стискам ви палци момичета всичко да е наред,дародите безпроблемно едни прекрасни бебенца и да се насладите на последните слънчеви и топли дни в които и град да сте. give_rose
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 31, 2012, 18:14:44 »

ellimink, дано да дойдат на веднъж , защото нямам никакви освен контракции известно време и подли с дни-нищо....ще я видим тази работа , ако те съм родила до 11 .09 , когато съм на преглед.Тонове тук мерят след 40 седм.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 01, 2012, 09:12:12 »

Barborana, радвам се че ти харесва стаята!
carol, все пак имаш контракций някакви,аз съм с панала тапа от 2 седмици вече и никакви други признаци smile
nikkita77 , добре дошла сред нас! Това,че имаш един сантиметър разкритие не означава нищо.Аз с толкова си ходих една седмица. Има жени и цял месец са така преди да родят.
dorina79, радвам се че сте добре и на теб не ти остава много smile
 ellimink, много си позитивна и страшно ти се радвам!Напълно на твоето мнение съмА!
Аз да ви споделя,че до термина ми остават само 3 дни и още съм без контракций и симптоми,но съм сигурна че започне ли се няма начин да не разбера smile хахахах. Така всичко на веднъж мисля че е много по-добре.Ако не родя до сряда,най-вероятно ще ми предизвикват раждане,но аз съм сигурна че малката си знае кога да се появи и да ни изненада приятно smile
Успех на всички мамчета останали в темата и бъдете позитивни!
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #84 -: септември 04, 2012, 09:25:30 »

Bibsi, док нищо не ми каза за разкритие sad Каза само, че шийката е скъсена, бебето е заело добра позиция и това е. Вчера отново ходих при него и като ме гледа, спомена нещо и за "един пръст" - ама това разкритие е ли е, не е ли  blush

Miravarna, успех на теб! Дано нещата се развият естествено, но дори и малкото човече да е упорито и да иска да си стои на топло, не се притеснявай! Докторите си знаят работата.
Мисля, че изчакват мин. 5-7 дни след термина, преди да предизвикат раждане, но те следят всеки ден - най-вече водите и тоновете. Защо мислиш, че веднага ще искат да го вадят?

Желая ви хубав ден! give_rose
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #85 -: септември 04, 2012, 12:38:18 »

Bibsi, док нищо не ми каза за разкритие sad Каза само, че шийката е скъсена, бебето е заело добра позиция и това е. Вчера отново ходих при него и като ме гледа, спомена нещо и за "един пръст" - ама това разкритие е ли е, не е ли  blush

Мила именно този пръст за който е споменал е разкритие smile и при мен се употреби този термин "един пръст" smile Още малко бъдеща мамче - тръпение smile

Вчера влизам в един месарски магазин и жената ,която беше зад щанда ми каза ,че плода е готов да излезе ,когато започнем да виждаме пъпа си ....тоест тогава е достатъчно паднал надолу ... дали е така или не незнам smile

Ние утре пак сме на запис на тонове smile
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #86 -: септември 04, 2012, 15:05:55 »

И аз трудно си виждам пъпа вече smile Гледам, че с теб сме с една седмица разлика. Не остана много - скоро ще се гушкаме с бебоците  yahoo
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: септември 06, 2012, 13:16:34 »

За Мира никой ли не знае?
Барборана ти как си?
Бибс теб те видях ,че пишеш
Дори ....при теб как е? и кой остана ?
Бергерия?Ти как я караш?Никита?.....май май намаляхме много и оредяхме
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #88 -: септември 06, 2012, 13:29:44 »

незнам дали сте забелязали, но Дорина я няма от седмица, майче вече си имаме още едно  бебче в темичката
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #89 -: септември 06, 2012, 13:34:14 »

незнам дали сте забелязали, но Дорина я няма от седмица, майче вече си имаме още едно  бебче в темичката

Забелязахме май всички мила Фиби и чакаме с нетърпение новини smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: