Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 04:34:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ - 2  (Прочетена 49512 пъти)

Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 26, 2012, 14:02:23 »

честито на мама Кала и малкия Константин ! Страхотно име ....Бъдете много щастливи семейство!
Момичета,сериозно почнахме да оредяваме ,а освен това гледам много бебчета не дочакват до термин,на какво ли се дължи?
eviaz,тук в Испания е така,добре поне ,че самолетните компании позволяват летене до 34 седм,че  с виждах да летя в 38мата или 40 нали съм добре,мога и ходейки д родя!
Прекрасен ден момичета give_rose

carol, на мен няколко човека ми казваха преди да родя, че колкото по-активна е жената до последно, толкова по-лесно ще роди, защото мускулите са в движение. не знам колко е вярно, но при мен така стана. аз работех до последно, даже в деня, в който родих. разбира се имах план да си почина единия месец преди термина, но божа работа и родих много бързо и лесно, като по учебник ми казаха в болницата. така че само спокойно, и както дойде, почти не остана.  smile
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 26, 2012, 14:49:24 »

фиби грешка на езика и аз с този бременен мозък виж какво имах в предвид:http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4062
Принцес дай Боже да е леко,чакам я да се обърне ,че от седалищно се извъртя напречно и така си седи,никакви ритници горе всичко около пъпа ми ,но има време 8 седмици,така че дано с обърне и раждането мине леко не само моето на всички чакащи мами.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #17 -: юли 26, 2012, 16:34:50 »

Благодаря за инфото carol, на мен първо ми се струваше че от целувките се обринваше (но като е толкова сладка как да спреш да я целуваш, иде ми да я схрускам цялата), гледах да я цункам по косичката, но както казах пъпчиците се махат и появяват и за това реших че може да е от топлото.
съжалявам дами Offtopic
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #18 -: юли 27, 2012, 15:30:59 »

Честито на мама kala smile
fibi напълно съм съгласна с теб фрази от типа -"Айде колко още "са доста неприятни и те напрягят допълнително сякаш чакаме пратка по пощата а не живо същество със свой характер и воля smile
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юли 27, 2012, 17:31:32 »

momicheta, zdraveite ot men! Az takmo vi pisah che sam v temata oshte i rodih na drugiq den, koeto go predchustvah leko. Oshte sme v bolnicata, utre ni izpisvat. Zakarmvame se i svikvame zaedno. Rodih normalno za 2 chasa ot sashtinskite kontrakcii i s epiduralna koqto obache beshe nakraq i si iztraqh bolkite. Jogata i mnogoto dvijenie mnogo pomognaha.S 2 race preporachvam Vita. Az sam dobre, edva useshtam shevovete malko, no inache vse edno ne sam rajdala. Leko me e strah utre da si tragna che tuk s malkiq mi e mnogo spokoino i mnogo mi pomagat da se opravqm. Haide do skoro che trqabva da se hranim  smile p.s sajalqvam za latinicata
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #20 -: юли 27, 2012, 18:02:01 »

Честито, мамче! Звучиш супер като за болницата, ден преди да ви изпишат. Вкъщи си и е най-хубаво ще видиш. Да ти е живо и здраво детенцето и много, ама много да ви радва и да се гордеете с него. heart
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юли 27, 2012, 18:53:05 »

Здравейте и от мен.
На всички нови майки -честито! give_rose

Моя термин е 24 септември, та явно доста ще си постоя в темата. Днес бях на консултация. Бебето си отговаря на седмиците, моя корем вече е 102 см, а хемоглобина взе да ми се качва. Иначе бебето си шава, когато му е кеф. На моменти се шашкам, че много мърда, после пък , че е налко. Въобще луда работа.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юли 28, 2012, 09:30:57 »

Честито момченце на  мама Кала! Да е жив и здрав малкия Константин!
Започнахме втората част на темата с тази прекрасна новина. За август май остана да чака само една мама, а всички останали сме за септември. Пожелавам на всички ни да сме живи и здрави, по-прохладно време и повече спокойствие . Като чета разбирам, че ни вълнуват едни и същи въпроси. И аз на моменти се притеснявам, когато бебчо много рита и после подскача в корема ми. Като се поуспокои пак се чудя дали всичко е ок. Абе луда работа. Някой питал ли е лекаря си за тези неща?
Макар, че всяко бебе е различно, има си и характер и няма как да ги сложим в един калъп и по това да определим колко трябва да са активни, за да сме спокойни ние, че всичко е наред. А и наистина колкото расте бебчо, все повече му утеснява в корема на мама.
Аз в понеделник отивам за болничния, тъй като вчера беше и моя последен работен ден! И ще попитам докторката все пак. Предстоят ми и последните изследвания. И аз мисля да работя, а и родилния дом е по-близо до работа отколкото до дома ми smile. Мисля и да подновя заниманията по йога.
Днес ще ходя на курс по дихателни техники ден на раждането. Някой ходил ли е на такива? Ще споделя като се прибера. Надявам се да е полезно!
Прегръдки на всички, хубав ден и слънчево настроение от нас! smile
« Последна редакция: юли 28, 2012, 09:34:42 от dorina79 » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юли 28, 2012, 11:13:58 »

Момичета съвет от мен, като вече препатила от затишието на бебчо в корема ми.Нали в последните седмици всяка седмица се ходи на тонове,искайте да ви поглеждат и на ехограф ито най-вече около вратлето на бебчо,за да се види дали пъпната връв не е тръгнала натам, колко е стегната и дали не наблизо.Въпреки, че и това не е сигурен метод, защото пъпната връв може да се увие и за 5 минутки.
Не се притеснявайте, мислете позитивно и ако нещо вътрешно ви притесни- говорете с доктора си.Още веднъж се убедих,че шестото чуство на майката започва още от корема на мама,особено в моя случай.
Lawyer какво става с теб, ти би трябвало или да си на финалната права или да се радваш вече на прекрасно бебче? Сподели. smile
« Последна редакция: юли 28, 2012, 11:21:18 от ellimink » Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #24 -: юли 31, 2012, 15:32:25 »

Здравейте, мамчета!  give_rose

Най-напред бързам да ви споделя, че мама Lawyer е родила своята дъщеричка Александрина на 26.07.2012г. ! Споделям новината без нейно знание, но се надявам, че тя няма да има нищо против!
Много се радвам за нея и й желая бързо възстановяване, а на бебка - да расте голяма и здрава с обичта на мама и тати!

Не на последно място, да кажа Честито и на Кала!  give_rose give_rose give_rose Да е жив и здрав малкия Константин!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юли 31, 2012, 18:39:00 »

Супер, да и честита дъщеричката на Lawyer beddybye  Bravo give_rose,да са живи и здрави , много щастливи и да грее само усмивка и обич на лицата на двете...да не забравяме и таткото  smile
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 31, 2012, 20:19:09 »

Честито бебче на Lowyer! Да им е живо и здраво и много да ги радва! Леко и бързо възтановяване на мама!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 31, 2012, 20:30:24 »

Честита дъщеричка на мама Lawyer и на таткото разбира се! Да им е жива и здрава малката Александрина и много да ви радва! Бързо възстановяване на мама Lawyer!
Активен
bubi_baby
Професор
Публикации: 474

« Отговор #28 -: август 01, 2012, 09:10:37 »

Честита дъщеричка на Lawyer да им е жива и здрава и много, много да ги радва! Baby_G
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: август 01, 2012, 22:58:35 »

Честито и от мен на мама Lawyer! да им е живо и здраво малкото слънчице и да ръсте щастливо и безгрижно за радост на мама и тате.

lina_bs - добре дошла в темичката  welcome-2

Наистина, колко много момичета от темата вече са майки....направо се  girl_in_love
Като гледам за семптември не сме много, но може и да греша...

dorina79 - как мина лекцията по дихателни техники? беше ли ти полезна? някой друг съвет за нас... Girl_hide

Аз днес бях на преглед и като цяло всичко му е наред на бебо. Това, което направи впечатление ( а и аз го усещам от 10 дни) е че бебо е доста ниско в таза вече...Фрау доктор се опита да го снима, ама главата му "навряна" между костите ми, та беше безуспешен опит.
Докторицата ме изпрати и на ендокринолог, като заяви, че това което съм взимала като лекарство по време на бременността във връзка с щетовидната жлеза, а именно *пропицил*, в германия не се изписвало на бременни, защото било леко токсично. Сега съм в лек филм...особенно като си помисля, че ендокриноложката ми във БГ ме уверяваше, че няма проблем за бебето...та така, сега ще чакам понеделник да видим, какво ще каже тукашният ендокринолог....

Хайде пишете, като имате време...  smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: