Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 00:27:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на every_me - 19.08.2012
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на every_me - 19.08.2012 (Прочетена 28810 пъти)
mari_m
Сватбар
Отг: Сватбата на every_me - 19.08.2012
«
Отговор #30 -:
август 01, 2012, 20:26:56 »
и при вас ли спират водата....добре дошла, при нас от днес вече няма топла вода и няма да има цял месец....познаай как точно покрай сватбата и гостите, които ще дойдат от предния ден, колко весело ще е?
халката, която показваш е много красива и нежна
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #31 -:
август 02, 2012, 08:51:22 »
Това с водата е много неприятно (най-неприятното от всички възможни спирания)
Нашия квартал го пропуснаха тази година
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #32 -:
август 02, 2012, 09:18:17 »
О, халки от волфрам - супер!!!
Много са готини! И аз исках някакъв такъв метал, какви ли не гледах и накрая се отказах, защото ме беше страх, че няма да улучим точните размери, а и че няма да можем да ги гравираме, а ние много държим на символите, които са на халките ни. Вашите предполагам от сайт ще ги поръчвате?
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #33 -:
август 02, 2012, 10:22:01 »
Цитат на: m0onlight в август 02, 2012, 09:18:17
О, халки от волфрам - супер!!!
Много са готини! И аз исках някакъв такъв метал,
Не, халките ще са бяло злато и жълто злато в средата, точно какво е на снимката. Не сме гледали готови модели никакви, избрахме си тези и така. Правим ги по поръчка на същото място, от където той ми е купил годежния пръстен.
Цитат на: zai4e_mia в август 02, 2012, 08:51:22
Това с водата е много неприятно (най-неприятното от всички възможни спирания)
Да, по всяко време на годината е неприятно. Поне заминаваме след 20 август и не ми пречи, че няма да имаме вода до края на месеца, но точно на сватбата ли?
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #34 -:
август 02, 2012, 10:26:00 »
every_me
честита темичка! Успешна подготовка до края.Халките ви са супер и ние първоначално мислехме за такъв модел
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #35 -:
август 02, 2012, 20:15:51 »
Понеже във всяка тема се споделя как двама са се запознали, как той я поглежда, как тя го открива, къде и кога има предложение за брак, кога е сватбата, какви са вълненията и какво ли още не, крайно време е да си кажа и аз.
Аз съм Александра. Той е Николай. Ние сме заедно.
Запознанството
За първи път го видях в едно заведение, имаше някаква среща на форум, аз бях с приятели, той с приятелка. Година по-късно празнувахме в една компания Нова година, той се беше разделил с приятелката си, а аз имах връзка, която след няколко седмици приключи. Писахме си на скайп, после излизахме няколко пъти, но аз бях в шантав период и спряхме срещите февруари месец някъде. И така до лятото, когато случайно ми се обади вечерта да се видим. Аз приех и буквално след час бяхме в едно заведение. После негов рожден ден, после мой рожден ден. Не бях с нагласата за сериозна връзка, не знам защо. Неусетно обаче бяхме във връзка, която винаги съм искала. Не съм се влюбвала веднага, а постепенно.
Между началото на връзката и предложението за брак сме имали незабравими летни дни и нощи във Варна, безкрайно много прегърнато-изгледани филми, внезапни и планувани пътувания, мързеливи недели и споделени съботи, дълги разговори, обща котка ...
И така, три години по-късно заминаваме за втори път в Италия и тогава ...
Предложението
Ние бяхме във Флоренция за Нова година. Спряхме на един огромен площад, около нас беше пълно с непознати с чаши, шапки, бутилки. До нас застанаха една група младежи с шампанско в ръцете. Малко преди полунощ беше и аз чакам да започнат да броят. Музиката спря, започна заря, обръщам се и виждам, че той е на земята. А зад него хвърчат тапи, чаши, пиратки. В първия момент реших, че някой го е шибнал с някоя тапа и сега е ранен. И се навеждам, а той държи пръстен. Беше много усмихнат и не спираше да говори. Аз почти не го чувах, но май все хубави неща ми обещаваше. Изпусна пръстена, започна да лази, за да го намери. А аз почти го съборих, когато му се хвърлих да го прегръщам, както беше там клекнал
.
А 19 август е датата за сватбата, защото точно на нея отброяваме четири години любов.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
август 03, 2012, 08:02:39 »
Цитат
Ние бяхме във Флоренция за Нова година. Спряхме на един огромен площад, около нас беше пълно с непознати с чаши, шапки, бутилки. До нас застанаха една група младежи с шампанско в ръцете. Малко преди полунощ беше и аз чакам да започнат да броят. Музиката спря, започна заря, обръщам се и виждам, че той е на земята. А зад него хвърчат тапи, чаши, пиратки. В първия момент реших, че някой го е шибнал с някоя тапа и сега е ранен. И се навеждам, а той държи пръстен. Беше много усмихнат и не спираше да говори. Аз почти не го чувах, но май все хубави неща ми обещаваше. Изпусна пръстена, започна да лази, за да го намери. А аз почти го съборих, когато му се хвърлих да го прегръщам, както беше там клекнал
.
А 19 август е датата за сватбата, защото точно на нея отброяваме четири години любов.
every_me
, откровено се просълзих, четейки с възхищение как ти е предложил! Било е впечатляващ момент, който творецът в теб описа динамично и емоционално!
Активен
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
«
Отговор #37 -:
август 03, 2012, 08:05:47 »
Колко трогателно предложение, и мен ме разчувства. Пожелавам ти винаги да си спомняш с такова умиление и хубави емоции спомените от запознанството ви и всеки момент заедно, а също така и сватбеният ви ден.
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #38 -:
август 03, 2012, 08:07:24 »
Предложението и било супер.Голяма емоция.Все така да сте влюбени.
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #39 -:
август 03, 2012, 08:17:59 »
Благодаря ви, момичета!
Много е хубаво да си припомням тези моменти, защото пак се връщам там. После някак всичко беше по-хубаво, сякаш летя и ми беше едно такова нахилено. Още е така.
Спомням си, че се обадих на сестра ми, опитвах се е думата, защото на Нова Година знаете връзките какви са - ти звъниш и никой не ти вдига, защото няма връзка.
Свързах се с нея накрая и казвам: Николай падна на колене и ми предложи брак. Тя: Какво? Не те чувам. И аз пак, ама крещя: Николай ми предложи брак! Той се смее до мен. Сестра ми много се зарадва, тя тогава беше бременна и бях сигурна, че ще реагира много емоционално. Само ме попита: Ти, какво му каза? Е, тогава аз започнах да се смея, защото нямаше как да е различен отговора ми от ДА.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #40 -:
август 03, 2012, 08:37:03 »
Цитат на: every_me в август 02, 2012, 20:15:51
В първия момент реших, че някой го е шибнал с някоя тапа и сега е ранен. И се навеждам, а той държи пръстен. Беше много усмихнат и не спираше да говори. Аз почти не го чувах, но май все хубави неща ми обещаваше. Изпусна пръстена, започна да лази, за да го намери. А аз почти го съборих, когато му се хвърлих да го прегръщам, както беше там клекна
ранен от тапа
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #41 -:
август 03, 2012, 08:50:39 »
every_me, много красиво!
Много чувствен разказ, а на моменти ме разсмя искренно (как го 'ранила' тапа, как е изпуснал пръстена и лазил да го търси
)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
август 03, 2012, 17:02:11 »
Честита темичка, Алекс! Много се радвам ,че видях твоята тема, защото от първи впечатления си много интересен човек. Запазих блога ти във фейвъритс да го разгледам на спокойствие.
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #43 -:
август 03, 2012, 18:19:50 »
Много сте мили, ама много, много, много!
Утре започвам с преобразяването. Ще започна с пробната прическа, а в неделя съм на пробен грим.
Много искам да изглеждам като мен (разбира се), но някак празнично.
Активен
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
«
Отговор #44 -:
август 03, 2012, 19:09:28 »
Ooo, ето за това става въпрос - едно от най - приятните женски занимания - прически и грим. Ще се зарадвам и на снимки, тъй като и на мен ми предстои сватба и черпя идеи от креативните булки тук. Харесала ли си някаква прическа или все още не си решила?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Нагоре