Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 14:50:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012  (Прочетена 64349 пъти)

every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 04, 2012, 18:51:59 »

Това с живите цветя за халките е много интересно. Аз искам трева, такава подредена с почва, но не знам дали ще си намеря. Виждали ли сте някъде в цветарските магазини?  smile
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 04, 2012, 19:28:57 »

Мариелка, радвам се че ти хареса идеята с благодарствената картичка...тъй като само по себе си ветрилото е добре, но не носи нищо от събитието все пак...сега чакам доставката с дървените магнитчета, които ще са за мъжете, и тях също Ели ще ми ги направи със златни панделки, което е част от темата на сватбата... danceg
rosito_m, чакаме и твойта доставка и да качиш снимчици на подаръчетата със слънчогледите  yahoo
Елии, направо адреналина ми бие тавана  yahoo хихихи сещай се какво те чака теб в тия оставащи 7 дни  blush
Mariquita, задължително ще направя снимка на тази жива поставка, тъй като това е ориентировъчно на снимката, надявам се на живо да е още по хубаво.... blum Много си мила, и ме радваш със своя трепет....и чакам с нетърпение и твоята темичка, за да ни разкажеш как върви твоята подготовка  Girl_hide
every_me, защо не се обърнеш направо към флористката, която ти прави букетите например и тя ще те ориентира, а защо и да не ти направи както го искаш  good
А иначе, днес какво свърших: хихиххи нищоооо, пълен релакс и мързел, и не можех да повярвам, че нямам уговорена среща с някого за нещо.....
Всички много ме радвате, карате ме да се гонят пеперуди в стомаха ми и да се усмихвам като зелка  blush
Благодаря Ви, че в последните дни, в които ми беше много трудно всички ми давахте кураж! chee
Другата седмица по това време празненството ще тече с пълна сила....лелееее настръхвам! weddingday
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 04, 2012, 20:06:39 »

Мери ,и мене  ме  чака  същото  като тебе:)) @}->--Но  ,както  се казва -  сладк а болка:)  За мен е  удоволствие.Отново благодаря  ти за  доверието
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 05, 2012, 19:13:48 »

Отчета за днес: само една задачка  blush осигурих кетъринга за вкъщи и за дома на младоженеца, сиреч гостите няма да останат гладни и жадни  yahoo
Утре ще е тежък и дълъг ден! Една от задачите утре е да подадем декларациите и медицинските в обредния дом на Пиротска....а аз още не съм решила с тире ли да съм или направо да приема неговата фамилия crazy Ще се радвам, ако споделите при вас как мина или ще мине този "етап"!?
пп. и е много гадно като нямаме топла вода  beating
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 05, 2012, 20:29:05 »

Аз бях твърди решена още от самото начало, че ще взема неговата фамилия. Нямах никакви колебания!
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 06, 2012, 08:16:14 »

И аз ще взема неговата фамилия.Така го чувствам и ми харесва  danceg
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 06, 2012, 10:23:01 »

Еййй, госпожице Мери, скоро ще ставаш госпожа!!! yahoo
Докато четях какво съм изпуснала от темичката ти, толкова ми стана приповдигнато и готино danceg Успех днес с декларациите и медицинските Wink В тази връзка - аз никога не съм имала колебания, че ще взема неговата фамилия! Още повече, че целия ми род са Колеви, само аз бях Райкова(за да зарадват дядо ми), така че то си ми е съдба да съм Колева blum
Страхотни ветрила и браво и на Ели give_rose А поставката за халки е уникалнаааа! Аз исках такива на всяка маса, но уви, размина ми се pardon
Хайде, ще те чакаме с нови хубави новини girl_wink
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 07, 2012, 10:47:43 »

минавам ама за секундии....такова търчане пада днес и вчера, че е ум да ви зайде  yahoo
Вчера минахме през обредния дом в Красно село за да уточним последните детайли около подписването в четвъртък и да се срещнем със София Андонова, която си поръчахме и за подписването и за изнесения ритуал  danceg Страхотен човек е!
Вчера си взехме и колата и е такава радост и щастие  yahoo направо е самолет!
От Ели си взех вече почти всички красоти, които ми е направила  Bravo
Днес отиваме в ГиС да финализираме последните детайли по украсата и цветята!
По късно имаме среща с мениджъра на ресторанта!
След което Аванти за алкохола.....
малии много ми е хаотично в главата и емоцоионално в душата...ххихихи и рима има  yahoo
В еуфория съм момичета!
Прегръщам ви всички и при следваща възможност ще пиша пак!  Girl_hide
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 07, 2012, 11:04:42 »

Ехеее, браво на вас, сладурковци, доста неща сте свършили и най-вече поздравления за колатааааа Bravo Bravo Bravo
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #129 -: август 07, 2012, 11:48:38 »

Браво на вас, свършили сте важните неща!  yahoo
Декларациите на Пиротска ли трябва да се носят или в залата, която сте избрали за подписването?  blush
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 07, 2012, 13:00:11 »

Браво на вас,то направо аз се задъхах като четях  yahoo
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 07, 2012, 18:07:17 »

Браво за свършените задачки, напредвате доста smile Успех в оставащата подготовка. И един съвет, в Метро цените са по-добри от тези на Аванти smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 08, 2012, 08:41:16 »

Честита да ви е количката   yahoo  .Много неща сте свършили Bravo Хайде още 3 дни и  Сватбаааа
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 08, 2012, 11:35:33 »

етооо меее..... danceg danceg danceg
zai4e_mia, носят се документите в залата, в която сте избрали да подпишете  good
Момичета, Благодаря ви за пожеланията и че се вълнувате на равно с мен  Girl_hide
Довечера са ергенското и моминското парти....не знам къде ще ме водят, нито той знае...Казаха ми довечера къде да чакам и толкоз  girl_impossible
Утре е подписванетоо, и ще стана официално г-жа Велева  Bravo Girl_hide
Ами това е....сега изчезваме отново по задачи, надявам се финални и последни и се отдаваме на купооон  blum
Целувки от мен и до скороо!  yahoo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 08, 2012, 12:06:27 »

Еееее супер! danceg Да ви пожелая тогава приятно прекарване довечера и внимавайте, че утре ви чака важен ден и важен въпрос blum А другия вариант е да не си лягате изобщо cap
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: