Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:14:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012  (Прочетена 64368 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 30, 2012, 13:50:54 »

С чорапи ли ще бъдеш? Ще умреш от жега на 11 август.
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 30, 2012, 14:44:14 »

Весе, аз ще съм със затворени обувки с каишчици и не може без чорапи  Wink Взела съм с най-ниския ден и са възможно най-тънките!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 30, 2012, 14:57:40 »

Аз да ти кажа този етикет с чорапите не го приемам, но ти си знаеш на таб как ще ти е най-добре. Но аз за нищо на света не бих сложила чорапи под дълга обемна рокля в средата на август! Wink
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 31, 2012, 10:06:09 »

момичетаааа, остават още само 11 дена  yahoo  weddingday
последни финални организационни моменти, които ми изпиват и последните сили....малко само мрънкам  blum
ечемика утре след работа ще го оправят докторите някак си...дано не боли....
пп. снощи ни монтираха климатик вкъщи, та поне жегите вече ще ги понасяме по-леко Bravo
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юли 31, 2012, 12:44:05 »

Охххх   време не  остана Girl_hide и  Мери ще е  булка:)) Така  да се  каже  започна  обратното  броене:))

Мери,браво  за климатика,и моя  го поправиха  вчера,също  и пералнята ми:))Та и у нас  беше като след  майстори girl_impossible
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 31, 2012, 15:14:05 »

С климатик е друга работа, нали Мери? girl_wink
Дано утрешната интервенция премине леко и безпроблемно, че да спре да те тормози тоя ечемик най-сетне beating
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 01, 2012, 16:28:55 »

Минавам за бързо да докладвам....незнам колко са добри новините, но вече и няма значение...тази сутрин го махнаха с операция и местна упойка и няколко шева....сега съм едноокия джо....утре ще махнат превръзката, а другата седмица конците...
ще има отток и доста синьо под окото....имаме точно 10 дена....незнам какво ще стане...най дългоочаквания ден идва, а аз не искам и да си помислям на какво ще приличим и колко ще се скрие с грим...... cray cray cray
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 01, 2012, 16:41:49 »

Мила, не се тревожи, всичко ще бъде наред Momy Мисли положително - слушай ме, нали каза, че съм твоя ментор Wink Хайде, усмихни се kiss2
Активен
Mariquita
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Още малко до мечтаната ми сватба :)

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 01, 2012, 17:36:17 »

Честито, мила! Колко малко остава до сватбата ти. Сигурно е много емоционално. Не се тревожи за окото, сигурна съм, че ще мине бързо и няма да те тревожи на сватбата. Изпращам ти много положителна енергия!  give_rose
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 01, 2012, 19:48:12 »

Всичко ще бъде наред! Мисли как бързо ще мине, как има достатъчно време и как ще изглеждаш чудесно.

Обиците, които си си избрала и на мен ми харесват!  girl_wink
Активен
Mariquita
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 01, 2012, 20:06:02 »

Сега видях всички снимки в албума ти. Най - голямо впечатление ми направиха поканите - много стилни! Чудесен избор! Бижутата също са много красиви - да си ги закичиш с много радост на тържеството и да бъдеш най - красивата булка!  Wink
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 01, 2012, 20:23:50 »

Щом сватбения ми ментор казва, че трябва се усмихна, тогава нямам избор  Wink
Mariquita и every_me, благодаря ви много за подкрепата и за това, че ви харесват сватбените красоти!!! Вчера се бях подула от рев, а днес вече ми е малко по добре, защото от превръзката не се вижда нищо! Утре като я свалят ще видим красотата на положението  tease
Но, както казвате зареждам се оптимизъм и си мисля как има няма след 10 дена ми предстоят: моминското партиии, после подписването и накрая сватбатааааа  Bravo А след сватбата ни чака сватбеното пътешествие...при толкова хубави емоции на един ечемик ли ще се дадем  good хихих а и него го махнаха вече днес и го няма  beating
и още нещо, което ме разсмя днес: половинката вика, пиши прегледите и операцията в графата разходи за сватбата, и аз се ококорвам с едното си очо и викам е, защо...ами вика защото, ако не е сватбата нямаше да го махнеш, значи влиза в бюджета lol)
« Последна редакция: август 01, 2012, 20:34:29 от mari_m » Активен
Mariquita
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 01, 2012, 20:45:08 »

Поне младоженеца има супер чувство за хумор.  Доста ме разсмя... laugh
Вие си имате пълен пакет с промоции направо - моминско, сватба, пътешествие. Няма как да е по - добре, голяма работа един ечемик - няма да ти развали настроението, а той до тогава ще е минал 10 пъти. Сега се развълнувах с тебе, къде ще ходите на почивка?  smile yahoo
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 01, 2012, 21:43:19 »

Ех този  Влади:))и мене  ме  разби ROFL
А  ти ,малка  пиратке,ще  ти мине като на кученце и нищо няма  да  ти има:))Следват  само хубави неща - наслаждавай им се максимално
Активен
geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 01, 2012, 22:27:23 »

Мери,всичко ще бъде наред smile
Моето не може да се сравни с твоята операция,но аз ходих на козметик-ОБЕЗОБРАЗИТЕЛ cray 5 дни преди сватбата и да е ти казвам какви белези ми нанесе sad
Но гримьора ми-истинско професионалист така заличи всичко,че нищо не си личеше.Ти си видяла,ако си гледала снимките.Между другото те приех във фейса,ако това си ти де  blum
Така,че случай ментора smile всичко ще е наред и няма и да има спомен от синки или каквото и да е smile smile smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: