Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:19:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012  (Прочетена 64386 пъти)

flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 26, 2012, 22:28:10 »

Мери, аз чака сега зацепих, че и ти си на последните метри, че даже при теб съвсем не остава smile
Ако роклята ти не позволява колие, само с ефектни обеци ще седи много хубаво  good
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юли 27, 2012, 21:58:52 »

последните метри ми се струват като километри  huhhuh.gif
ечемика все още не се подобрява и си седи кротко на клепача  beating
тази вечер свърших всичко с букета, бутониерките, украсата на колата и най вече декорацията на ресторанта и залата за ритуала....та даже и витото стълбище в хотела към ресторанта ще бъде украсено....за сега само аплодисменти за обслужването от ГиС, в частност на флористката и управителя...дано и в деня на сватбата се представят перфектно  good
и пак един въпрос към булките с бюстиета....все повече ми казват как по време на танците се местел и аз непрекъснато трябвало да го подръпвам...така ли е наистина...колкото пъти я мерих не мърдаше, но не съм танцувала все пак.....
пп. тия дни наред с хубавите изненади и доста неприятни неща се случват....стискайте палци всичко да ни е по мед и масло!  huhhuh.gif
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 27, 2012, 22:41:08 »

Винаги е така натоварено преди Деня! Няма да се плашиш, наслаждавай се на подготовката!!!
А за бюстието не мога да съм ти полезна. И аз го имах това притеснение, затова си избрах рокля с яка! Нека кажат по опитните с бюстиетата.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 28, 2012, 07:15:12 »

Да  си кажа честно аз  нямах  проблеми с него.Нито  съм  го привързвала ,нито  нищо.Ръцете  горе,долу,въртене,не мръдна.Но незнам  от какво  зависи.Виждала  съм  булки с  рокли с  бюстиета  (цели,моето  беше  отделно  от полата)и  си  го подръпваха.

Мери ,какви проблеми  има?
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 28, 2012, 10:44:09 »

Ели и аз смятам, че не трябва да имам проблем с него, тъй като пълнежа на бюстието е доста добър pleasantry и ще държи здраво  pardon
Днес отиваме с кумата в Сватбения център да изберем чашите и оттам ще си взема фуркетите с камъни  Wink
За залата за изнесения ритуал от ГиС ще осигурят арка със стойките и ще стане много тържествено, и столовете ще бъдат облечени с калъфи и панделки в златна органза...предложиха ми, след това да изместят арката със стойките в ресторанта за посрещането...още съм в чуденка, първоначално исках само стойките с пътеката да преминат в ресторанта...струва ми се, че с арката  там ще стане много претрупано...какво ще кажете....самия ресторант ще го украсят достатъчно: столовете ще са с калъфи със златна панделка органза, шлейфове по масите пак златна органза...на всяка маса цветя, като цветята на букета ми, под големите старинни свещници,  и балони с хелий като стойки покрай колоните! И както споменах витото стълбище към ресторанта пак в органза ще го украсят...мисля, че съм напълно готова с украсата danceg
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 28, 2012, 11:36:02 »

и според мен  арката  е в повече
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 28, 2012, 12:38:45 »

На масите ще бъдат сложени още подаръчетата и тейбълите с имената на гостите, като тейбъла е един за всяка маса с имената на хората, които ще седят на нея Bravo май много неща се събраха и за храната няма да има място  blush
Тези дни ще пусна снимки в галерията с готовите нещица, благодарение на Ели  Girl_hide give_rose
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 28, 2012, 17:57:39 »

късметчетата и кошницата са страхотни, браво на майсторката  Bravo
качих снимки в галерията  yahoo
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 29, 2012, 20:14:10 »

Днес си взех обиците, след може би една седмица търсене и фуркетите за коса с камъчета....обиците много ми харесват, сега ще кача в галерията снимки и ще се радвам да споделите как ви се струват... Girl_hide
Снимах и чашите, направо ги извадих от кутията и ги нащраках и се вижда че са прашни blum Украсата им и шампанското са още в Ели, като ги взема ще ги снимам във финален вид!
Почти съм готова със всичко  Bravo Остана само тортата blush
Като се замисля, че не остана почти никакво време и в корема ми е една топка....а и сигурно ще бъда единствената булка с ечемик на окото  cray
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 29, 2012, 21:42:12 »

Mari страшно ми харесват обеците ти!  yahoo Чудесен избор си направила. От къде ги взе?
Не се притеснявай за ечемика! Сигурна съм, че ще се махне до тогава. Има достатъчно време.  Wink
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 29, 2012, 21:56:12 »

много се радвам, че ти харесаха....още си ги гледкам...това е сайта:http://crystalp.co.nz/products/index/filters:earrings, моят модел е някъде по средата...иначе аз си ги купих от Скай сити, от щанда на Токаш, там имат техни продукти!  yahoo
пп. в четвъртък съм на контролен преглед при очната....ще видим какво ще стане
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 30, 2012, 07:56:20 »

Красота  Bravo И аз бих си ги гледкала така  DANCE
Хайде в четвъртък ще чакаме добри "очни" новини  Wink
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юли 30, 2012, 09:00:38 »

Мери, дано се подобрят нещата с ечемика Good luck
Иначе нещата в албума ти са супер - обиците са страхотни, много ми харесват Bravo Bravo Bravo Чашите и останалите дреболийки също girl_wink
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 30, 2012, 10:05:57 »

Миличка обиците са много красивииии..аз исках такива, но не успях да си намеря...но пък бях с подобни biggrin леле и аз как го обясних  sarcastic

чакаме с нетърпение новините от доктора, но съм сигурна, че за сватбата всичко ще е преминало blum

Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юли 30, 2012, 13:46:40 »

irishka, m0onlight, cveta_d86 многоо се радвам, че ви хареса моя избор...наистина се измъчих до като открия това което исках!
Иначе се чух с очната лекарка, каза в сряда да отида да ме види, но каза също така, че се надява сам да тръгне...възможно е и да приложат лека интервенция, така че стискайте палци да не се стига до там  cray
Днес забърсах и едни силиконови чорапи на Макс Мара, така че отметнах и тази задача  pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: