Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:33:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012  (Прочетена 64222 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 20, 2012, 14:06:38 »

аз имах  цвете  на  вратлето  си,което после  нахнах.Направи  същото,избери няколко и пробвай кое  ще   ти хареса
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 21, 2012, 13:24:14 »

и на роклята е вече вкъщи  danceg
Справиха се чудесно от Сватбения център, за което им благодарих! Всичко беше готово от роклята, през воала та до чантичката ми! Воала по погрешка са го оставили дълъг, но така ни хареса още повече! Така че, грешката се оказа чудесна и ще съм с дълъг воал почти до земята  Girl_hide Взех си и жартиер със синичко, а девойката от Сватбения център надписа на панделките нашите имена  blum
От вчера не спирам да я гледам...и се въртя около нея като малко дете  yahoo
Момичета много съм щастлива!
Сега отивам в хотел Вега, имат сватба днес, за да плагиатствам за идейки  pardon
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 22, 2012, 12:49:44 »

да ви се оплача....вчера ходих по очни лекари...излиза ми ечемик и окото ми е червено и подуто и боли....сега капки, кремове, компреси...след 10 дена на контролен преглед...стискайте палци да ми мине защото иначе незнам какво ще правя  cray
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 22, 2012, 14:40:23 »

Не се притеснявай, ще мине. Важното е, че в началото си го хванала.  smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 23, 2012, 07:30:37 »

Ееее, ти пък. Има достатъчно време да се оправи! Не го мисли сега това, до сватбата всичко ще е ОК!  blum
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 23, 2012, 08:11:12 »

С малко закъснение, честита темичка от мен миличка...пожелавам ти безпроблемна подготовка до големият ден....а за ечемика не се притеснявай, ще видиш, че ще мине  give_rose
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 23, 2012, 10:06:47 »

момичета Благодаря Ви....ама останаха 3 седмици....както може да мине, така и мога да си го влача още известно време...ударно го лекувам, а и бабините рецепти прилагам!  blum
Активен
Bride♥
Любопитен
*
Публикации: 25

Just Another Bride

« Отговор #52 -: юли 24, 2012, 11:01:16 »

Здравей и честита тема! Нова съм във форума и затова чак сега се включвам. Пожелавам ти по - спокойни финални дни до сватбата. Не се притеснявай за ечемика на окото - ще мине 100 пъти до сватбата - 3 седмици са достатъчно време. За да помогна по някакъв начин ще споделя, че съм чувала, че ако държиш до окото топло сварено и обелено яйце ще мине. Така по 3 - 4 пъти на ден. Лайката също много успокоява. Свари си малко лайка и си прави топли компреси.
Стискам ти палци и да минава по - бързо за да не те притеснява!  give_rose
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #53 -: юли 24, 2012, 11:36:57 »

Ще мине до тогава, няма начин да не мине  Hide
Накарай някой да те докосне 3 пъти с лакът по ечемика.  randma На мен така ми се скри... може и да не е било ечемик.
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #54 -: юли 24, 2012, 15:47:38 »

Включвам се в темичката  ти. Честита да ти е и да я напълниш с много емоции - само ПОЛОЖИТЕЛНИ, разбира се. Поканите и халките ви са страхотни smile  За ечемика - имаше нещо с някакви златни пръстени - търкаш  haw . Но преди всичко спазвай това , което ти е казал очния лекар. Дано мине бързо.
Успешна подготовка
Активен
Bride♥
Любопитен
*
Публикации: 25

Just Another Bride

« Отговор #55 -: юли 24, 2012, 16:46:33 »

Сега видях галерията ти - нещата са повече от страхотни! Поканите са много стилни и ми харесват, а за цветовата гама -  * heart * ! Поздравления за вкуса!
« Последна редакция: юли 24, 2012, 16:48:20 от Bride♥ » Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 24, 2012, 16:49:01 »

Ах  тииии,отиде  на  чужда  сватб а и  веднага  ечемик:))Много  са  ти намигали:))Моя мъж  така  го оставих на  бала  на  племенницата  за  1  час  сам и  след  това  го  заварих  с  ечемик на окото,бая  смигане е  паднало.Вече  ще  ти  викам  палавата булка:))

Мнооооооого  се  радвам  за  булото и най-вече  за  роклята.Честит  ти  жартиер.Влади  да му мисли как  ще  го  маха:))

А тези  ти  плагиати по нищо не могат  да  се  сравняват  с теб:)) Ти  наистина си  голям сладур:) give_rose
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 24, 2012, 18:15:21 »

ехей, страхотни сте..така ме окуражихте, въпреки че ечемика набъбва и хич няма изгледи да се маха  shok
Bride♥, zai4e_mia, Lady_sunflower правя почти всичко от изброеното: капки и мехлеми по лекарско предписани, а от другите методи: топли компреси, търкане със златен пръстен....това са лакътя е нещо ново  crazy
Ели, жартиера със зъби ще го сваля, как иначе  blush а за булото съм много доволна!
Тези дни хвърча по организационните детайли самичка, половинката е командировка-ската се от изнервената си бъдеща жена! Добре, че кумовете са много дейни и не ме оставят сама! Много неща от дребните останаха, които страшно ме стресират!
Нооооо да ви се похваля с една хубава новина: колата ни дойде....преди 3 месеца си поръчахме новата колица и се обадиха, че е вече в България! Другата седмица ще си я вземем от представителя и познайте кой ще ни е сватбения автомобил! danceg Girl_hide
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 24, 2012, 18:48:04 »

Ехаааааааа,каква изненада,а малко повече инфо  за колицата?

Ще  си позволя да  разкажа  едн а случка с един  жартиер:)  Бяхме  преди  години на сватба  на  едни наши приятели.Ще  препредам  разказа на  булката:младоженека ще  сваля жартиера,завира се  под полата  на  булката, след което  започнало лудо  търсене  ан жартиера под полата.Булката  видимо  стресирана  от  дългата  забава  на  младоженека под полата и ,започнала леко да с е притеснява какво  точно прави  там и  защо  толкова  се  бави.След  известно  време,младоженека  видимо  доволен излиза с  жартиер  в уста.Булката  го попитала,защо толкова  се  забави? А  той  отвърнал: да ме  беше  предупредил какво да  търся,там отдолу имаше  доста неща:)) Спукали  сме се от  смях.Тяхната  сватба беше леко по  хладно  време и  тя имаше  чорапки,но на  човека не му е  било никак  скучно  там отдолу:))
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 25, 2012, 08:31:41 »

Ели, чакай аз да ти разкажа случка с жартиер! Момъка решава да атакува крепостта с каска миньорска с фенерче отпред.....навлиза под фустите и булката светва като лампа отдолу  Oh my ...
Поръчах шишета за ракията, ето такива http://welcomegifts.bg/index.php?p=29&c=&img=835599c78ab0f7e8820799c58a75abfaIMG_0059.JPG&p_id=2620#pic_p и Ели ще ми изработи панделки и етикети за тях, отново в цвета на сватбата  Wink
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: