Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 18:38:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 11-част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 11-част (Прочетена 169308 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Re:Халките - 11-част
«
Отговор #135 -:
ноември 27, 2012, 12:52:48 »
Цитат на: vampire_lady в ноември 26, 2012, 18:21:13
Здравейте, момичета!
...
въпросът ми към вас е дали е лошо ако решим да си сменим халките, защото сегашните се надраскаха супер много и направо ме е срам да си нося халката. Тогава много бързахме и нямахме нито много време, нито голям избор.
...
Не смятам, че е лошо, аз не вярвам в такива неща
Ние си сменихме халките след първата година, тъй като първите ни бяха от сребро и се надраскаха, а и след първата година си направихме църковен брак и това беше другия повод за нови халки, този път от бяло злато
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #136 -:
ноември 27, 2012, 13:47:00 »
сега като си гледам халката виждам че не пише проба никъде...няма печат, само име и дата
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #137 -:
ноември 27, 2012, 13:49:30 »
Цитат на: Josephine в ноември 27, 2012, 13:47:00
сега като си гледам халката виждам че не пише проба никъде...няма печат, само име и дата
И нашите са така
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #138 -:
ноември 27, 2012, 14:52:47 »
можеби защото са по поръчка, знам ли....можеби на готовите и да има някъде печат?!
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #139 -:
ноември 27, 2012, 17:19:47 »
14 каратови са нашите. При нас проблема е, че не просто са леко надраскани, а са изключително много надраскани! Мен ме е срам да си показвам халката вече
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #140 -:
ноември 27, 2012, 17:38:30 »
И нашите са поръчка...може наистина да е заради това
Иначе като искате си ги сменете
Аз не бих и то не защото е лошо или т.н, ами защото тази я свързвам с прекрасната ни сватба
... но това е въпрос на гледна точка
«
Последна редакция: ноември 27, 2012, 17:43:25 от casky
»
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #141 -:
ноември 28, 2012, 11:48:55 »
Нашите също са по поръчка, но имат печат с проба
Иначе какви лоши поверия да има - това са глупости. Едно време масово са си правили халки от дубле, защото хората не са имали пари за златни. В последствие много семейства са си купили златни, но това не е бил повод за раздяла
Активен
LeeAnn
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #142 -:
декември 05, 2012, 13:22:03 »
Здравейте
Интересува ме къде в София предлагат халки от волфрам? Някой дали знае? Опитах се да потърся в Гугъл, но нищо не успявам да открия до момента....
Благодаря предварително
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
декември 05, 2012, 14:49:23 »
Здравейте момичета
нашите халки вече са почти избрани, въпроса е да разберем сега дали в БГ същите ще излязат по евтино от в Германия или Франция, според примерни цени, които само съм дочула от приятели ми се струва че в Гемрнаия засега е най-евтино, което мен лично ме учуди, мислех че в БГ цените на бижутата като цяло са по-ниски, ще видим, трябва лично да обиколя няколко магазина в сф и варна.
Исках да ви попитам, знае ли някой къде в сф се предлагат халки от платина 600 или 950?
Иначе има един мн добър конфигуратор за пръстени мисля че го бях постнала във варненската тема, но може някой и тук да се интересува, аз с него конфигурирах нашите пръстени, след това ходихме и на живо да си ги пробваме
http://www.123gold.de/
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #144 -:
декември 05, 2012, 15:18:36 »
Мрявка
, нашите халки ги взехме от Германия /бяло злато/. Да ти кажа, въобще не излезнаха евтини, те ни излязоха най-скъпи. Но изработката е перфектна
Като избирах нашите погледнах и тези от платина /и това беше вариант/. Оказа се, че платина 600 е по-евтина от бялото злато, цените му много се вдигнаха. Най-евтино ще ти излезе от България.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
декември 05, 2012, 15:41:04 »
Интересно, трябва да проверя 100%, по принцип цените при 123голд са супер, а и качеството им в също супер, вие откъде купихте вашите?
Аз не искам бяло злато защото то с времето пожълтява а годежния ми пръстен е платина 950, ще ги нося на един пръст и ако пожълтее златото ще изглежда грозно, различни цветове пръстени да имам на пръста, а и имаме и двамата мн алергии, в такъв случай платината пасва супер, разбира се ако е 600 тр внимателно да се гледа какви са примесите, което в бг... незнам колко може да им се вярва на думите, в 123голд дават и сертификати за примесите. Дано да намеря хора работещи с платина в бг първо, за дамога да сравня.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #146 -:
декември 05, 2012, 16:08:20 »
Цитат на: Мрявка в декември 05, 2012, 15:41:04
Интересно, трябва да проверя 100%, по принцип цените при 123голд са супер, а и качеството им в също супер, вие откъде купихте вашите?
Аз не искам бяло злато защото то с времето пожълтява а годежния ми пръстен е платина 950, ще ги нося на един пръст и ако пожълтее златото ще изглежда грозно, различни цветове пръстени да имам на пръста, а и имаме и двамата мн алергии, в такъв случай платината пасва супер, разбира се ако е 600 тр внимателно да се гледа какви са примесите, което в бг... незнам колко може да им се вярва на думите, в 123голд дават и сертификати за примесите. Дано да намеря хора работещи с платина в бг първо, за дамога да сравня.
аз платина съм виждала в сайта на Сара Трейд, на прилични цени бяха халките
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #147 -:
декември 05, 2012, 17:45:11 »
Мрявка
, нашти ги взехме от CHRIST. Там платината /най-тънките/ са над 1400 евро.. Ние гледахме също и бижутери в ибей. Бяхме си харесали модел и искахме да отидем до бижутера на място да поръчаме, но нямаше да стане съвсем същия модел и се отказахме.
Иначе за бялото злато е така. Затова ние всяка година ще ги полираме и периодично ще ги носим за покриване с паладий, за да не са "избледнели" или жълти. Но щом другият пръстен ти е платина, от по-добре и халката да е такава. Аз затова избрах бяло злато, защото и годежният пръстен ми е такъв.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
декември 05, 2012, 18:10:46 »
Да разбирам тогава, че са били най-скъпото пръстените ви, крист имат добри цени, ние ходихме в swiss в техен магазин, но точно, платинените пръстени са почти на цените на tiffany&co., за съвсем тънко пръстенче без камъчета ми казаха даже мисля по висока цена от 1400, но в крайна сметка при крист си плащаш и за марката, а ние решихме да не са от марка затова пък моя да има brilliantenkranz, аз не нися бижута по принцип, но сега като ще е да е блещукащо
, а дали ще е платина 950 или 600, тифани или др не е толкова от значение за мен, аз даже гледах и пръстените от паладий, но после четах, че ако имаш алергия от никел може да развиеш и от паладий, та затова отпадна този вариант. Всеки случай крист имат мн красиви пръстени
, предполагам сте мн доволни...
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
декември 05, 2012, 18:14:03 »
А сара трейд я чувам за първи път, благодаря ще я проверя, също чух добри неща и за валентин в сф и той ми е в списъка :-)
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...