Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 13:08:58

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15  (Прочетена 239202 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: септември 14, 2012, 14:53:08 »

Тарталетки ама в тях има масло в тестото.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 4265



Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: септември 14, 2012, 14:59:05 »

Тарталетки ама в тях има масло в тестото.
дай ги моля за всеки случай, а ако се сетиш и някоя без масло свестна, ще си златна.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: септември 14, 2012, 15:52:30 »

Ами основното е бутертесто,а с плънките може да се експериментира-сладка или солена.
Правила съм
- с яйце,сирене и кашкавал
-колбас и кашкавал
-спанак и сирене/и кашу/
-картофи,сирене и кашкавал
-със сладко
-шоколад и ядки
-плодове-сливи,праскови,ябълки,тиква.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 4265



Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: септември 14, 2012, 15:59:56 »

пф намерих една  star
като пробвам ще пиша резултат. не мога да намеря за немаслено тесто обаче sad
« Последна редакция: септември 14, 2012, 16:26:40 от emmmmmy » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 674



Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: септември 21, 2012, 12:47:24 »

Влизам да ви запитам за декорация на торти - някой иска ли да си разделим един пакет от 5 кг. готова захарна маса за декорация (за по - лесно от София ) понеже 5 ми е много, а опитите ми да си направя сама са неуспешни, а много ми се занимава с това за удоволствие.... http://www.xcerx.com/shop/product.php?id_product=594

Гучи точно такова нещо като твоя сладкиш ми се правеше, защото у дома съм се заредила с тези продукти... да попитам какъв размер ти е тавата, понейе едната ми с падащо дъно е по - малка, а дръгата си е за ястия и е доста по - широка и да не ми стане много плосък сладкиша... и как нанасяш сиропа накрая не разбрах smile

За зимнината ... правихме лютеница при родителите ми, а сега толкова чушки са ми рпатили, че се налага да ги консервирам за да не ги похабя - как ги слагате във фризер - бланшират ли се?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: септември 21, 2012, 13:14:26 »

svetla_ety да си призная честно незнам колко ми е тавата.Довечера ще я измеря.А за захарната маса много съблазнително но 2,5 г са ми много щото имам още от предната която беше 1,250 и сега съм в чуденка,защото цената е добра.
Във фризера ги слагам печени и небелени иначе в буркан с малко парината пак небелени.А за пълнене просто почистени .
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 674



Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: септември 21, 2012, 16:34:47 »

Мерси за отговора smile Аз за масата не бързам - искам за рождения ден на малакта пак аз да направя тортата. Последния път сама правих сместа и като за 1-ви опит беше добре, но малко се разтичаше, трудно се оформяше и ако пак ще прая искам да си олесня живота smile Твоята от къде си я купила - доволна ли си от качеството? С какви бои си я оцветяваш? Аз не мога да преценя колко като количество ми трябва - ако 2,5 кг. е твърде много може и с повече хора да си я разпределим, но тогава няма да си е в отделни опаковки и ще е по - сложно разпределянето.

ето и тртата: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150940259280720&set=a.10150940225285720.760464.900475719&type=3&theater
« Последна редакция: септември 21, 2012, 16:37:35 от svetla_ety » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: септември 21, 2012, 17:33:31 »

Ами с килограм горе долу се покриват 2 торти.Зависи колко тънко разточваш.Работи се лесно и на мен ми харесва.Ползвала съм и оцветена но не бях очарована.Оцветявам с прахообразни бои на Долче Моменто.Страхотни са им цветовете и хубаво се разтварят не се иска много месене.Иначе ето такава купувахме и си делихме с Маги.
http://hitrini.com/product/106/pme-byal-fondan-2-5-kg.html
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: ноември 15, 2012, 17:26:01 »

Момичета, дайте изпитана рецепта за локумки, моля smile
Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #69 -: ноември 15, 2012, 18:55:50 »

Някой да има записана рецептата за канелени рулца на Tweety bird, убих се да я търся и няма и няма.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #70 -: ноември 18, 2012, 15:24:29 »

за да не ви търся всеки път се записвам с паста с три вида сирена на фурна
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1209



Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: ноември 18, 2012, 18:53:51 »

*mwpo аз ги правих, ще ти пратя рецептата утре на лични  give_rose
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: ноември 21, 2012, 15:56:06 »

Хелоууууууууу
Как сте, момичета, кокичета?smile
Застудя и аз пак ще започна да готвя по-засукано.
Отделен е въпросът, че трябва да си купя фотоапарат, защото ми го откраднаха.
Много често напоследък правя крамбъл, става бързо докато спи детето и е вкусно.
Снимка има само на тел ми. smile
За MWPO канелените рулца ги правих два пъти, първия път щях да си изям и тавата,а втория път май брашното не беше хубаво и не станаха така.

http://www.youtube.com/watch?v=Kibux6TUXMg
Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #73 -: ноември 21, 2012, 21:09:05 »

Мерси give_rose
А крамбъла-обичам, толкова лесно и вкусно.
Активен
ekaterina_kokushkina
Новак
*
Публикации: 7


« Отговор #74 -: декември 10, 2012, 12:50:21 »

Здравейте! Имам един такъв въпрос - искам да готвя свинско със зеле, обаче нямам гювеч, нито тенджера под налягане. Къде да го сготвя това пусто свинско???? Дали може в йенска тава?  blush
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines