Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 15:27:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ (Прочетена 236003 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ
«
Отговор #330 -:
декември 11, 2012, 14:21:53 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 14:14:20
В Младост ли ?
да, той е само един, в мл4
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #331 -:
декември 11, 2012, 14:38:37 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 11:51:18
... на няколко места ме предупредиха, че от март ще се вдигат цените на всичко свързано със сватбеният ден и то доста...
Аз си мисля, че зимата така или иначе е слабо време за купуване на каквото и да било за сватба, та ми се струва по-скоро търговски трик това, че след март ще се вдигат цените - просто трябва да накарат клиентите да пазаруват и през зимата, за да имат някакви обороти и това е нормално. Март не е някакъв месец, в който да се вдигат специално осигуровките или тока например, за да има причина за увеличение.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #332 -:
декември 11, 2012, 14:46:56 »
Е нали направиха и един сватбен МОЛ до бившата Деница близо, май в Младост 1А се води- затова питам. Ми ще отида и до там - то аз се ядосах малко с това болеро- то не ми се троскаха по тези булченски магазини, то не се цупиха че искам нещо по-различно, пък и да пробвам естествено - абе луда работа все едно ми го даваха без пари.И в карайна сметка бях решила да си шия че една приятелка има точно каквото искам, но в лила и ако не намеря ще го занеса за мостра и да ми ушият - имаме си две в квартала пък ще видим. Накрая ще взема сама да го ушия и ще приключа :-))
Цитат на: Деничка Звездичка в декември 11, 2012, 14:38:37
Аз си мисля, че зимата така или иначе е слабо време за купуване на каквото и да било за сватба, та ми се струва по-скоро търговски трик това, че след март ще се вдигат цените - просто трябва да накарат клиентите да пазаруват и през зимата, за да имат някакви обороти и това е нормално. Март не е някакъв месец, в който да се вдигат специално осигуровките или тока например, за да има причина за увеличение.
Има причина от пролетта след април почва новият сватбен сезон и ми казаха че именно за него всичко ще е на по - висока цена - аз честно да си призная бях разглеждала март месец тази година много неща и сега като отидох са с 30% та и повече отгоре - така че може и да е вярно :-( Но дано да не е де - че то и без това сватбата е супер скъпо мероприятие та съвсем.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #333 -:
декември 11, 2012, 14:49:46 »
Цитат на: Деничка Звездичка в декември 11, 2012, 14:38:37
И на мен ми се струва, че е така
Не случайно през зимата (по-скоро декември-януари) традиционно има намаления и разпродажби на мостри в сватбените магазини и бутици. Ако не държите роклята да е шита специално за вас, може да имате страхотно попадение като съотношение цена/качество
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #334 -:
декември 11, 2012, 14:51:27 »
Сватбения мол е в сградата на бившия мол Булевард - на пазар пътеките в Мл1а. Има няколко магазина вътре, представители на някои от фирмите - не си ги спомням.
Сватбения център (така се казва самият магазин) е в блок 601 на Младост 4, срещу Бизнес Парка. Имат и сайт със сравнително актуална информация. Доста хора са си пазарували от там. Аз лично съм влизала само веднъж, когато приятелка сипробваше роклята, но не останах очарована поне от обслужването и отношението. Мисля скоро пак да го посетя и аз да пробвам някой модел и да погледнем халките с милото.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #335 -:
декември 11, 2012, 15:02:25 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 14:46:56
Е нали направиха и един сватбен МОЛ до бившата Деница близо, май в Младост 1А се води- затова питам. Ми ще отида и до там - то аз се ядосах малко с това болеро- то не ми се троскаха по тези булченски магазини, то не се цупиха че искам нещо по-различно, пък и да пробвам естествено - абе луда работа все едно ми го даваха без пари.И в карайна сметка бях решила да си шия че една приятелка има точно каквото искам, но в лила и ако не намеря ще го занеса за мостра и да ми ушият - имаме си две в квартала пък ще видим. Накрая ще взема сама да го ушия и ще приключа :-))
Има причина от пролетта след април почва новият сватбен сезон и ми казаха че именно за него всичко ще е на по - висока цена - аз честно да си призная бях разглеждала март месец тази година много неща и сега като отидох са с 30% та и повече отгоре - така че може и да е вярно :-( Но дано да не е де - че то и без това сватбата е супер скъпо мероприятие та съвсем.
скицо, ти нали питаш за сватбения център, не за сватбения Мол. Аз затва ти викам че е само един
.
Това дето са ти го казали за цените за първи път го чувам, цените според мен си останаха същите и лятото и зимата миналата година. Просто се чудят какви да ги дрънкат зимата за да имат клиентела.
А за пиротска магазините- назад сме писали , щеше да си спестиш неприятните емоции. Само мазохист може да пазарува оттам..
В сватбения мол е почти празно, нещо не им проработи идеята..
а в сватб център може да са малко меркантилни, но ако им занесеш какво искаш, според мен ще ти го направят, просто тр да ги гледаш в ръцете и да ги юркаш
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #336 -:
декември 11, 2012, 15:08:36 »
Аз точно от шивачките в сватбения център не останах доволна... но майка ми е шивачка и съм научена да виждам дефектите и далинещо е изработено по най-подходящия начин...иначе ще ти направят по поръчка каквото искаш, но незнам дали ценово няма да излезе по-добре да си купиш готова.
За Пиротска...и аз се мотах там наскоро, макар и по друг повод... но те такива грозотии никъде не бях виждала....незнам аз ли съм прекалено капризна (не че и това не е вярно)...или просто едно и също си седи с години..
Активен
emmmmmy
«
Отговор #337 -:
декември 11, 2012, 15:13:27 »
Цитат на: desideskata в декември 11, 2012, 15:08:36
Аз точно от шивачките в сватбения център не останах доволна... но майка ми е шивачка и съм научена да виждам дефектите и далинещо е изработено по най-подходящия начин...иначе ще ти направят по поръчка каквото искаш, но незнам дали ценово няма да излезе по-добре да си купиш готова.
За Пиротска...и аз се мотах там наскоро, макар и по друг повод... но те такива грозотии никъде не бях виждала....незнам аз ли съм прекалено капризна (не че и това не е вярно)...или просто едно и също си седи с години..
определено са нехайнис корекциите, и аз забелязах. Но като за болеро или було или едно просто подкъсяване на нещо, с връщане по три пъти- стават. Тя елчо не може да намери това което търси, тъй като иска нещо по-особено, тоест иска не иска, ще шие.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #338 -:
декември 11, 2012, 15:27:12 »
Оххх, разбирам я... и аз съм така, но си имам златна мама
само да намерим подходящите платове....
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #339 -:
декември 11, 2012, 15:32:12 »
Да така е - ще шия за да не права компромиси с това което искам, но то и шиенето на болеро не е кой знае колко сложно- дори се чудех както казах дали да не го занеса в някой от кварталните ателиета да видя те какво ще кажат - но не виждам какво може да не могат - то ако едно болеро не могат да ушият - то ще са то пък и шивачките. А иначе за ценово - на Пиротска ми казаха 60-65 лв. така че едва ли ще е кои знае колко по-скъпо. То за шиене и аз мога по принцип и съм шила подобни неща, но не ми се рискува все пак това е нещо с което няма да правя компромис и ако не го направя като хората ще стане двойна работа.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #340 -:
декември 11, 2012, 15:50:36 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 15:32:12
Да така е - ще шия за да не права компромиси с това което искам, но то и шиенето на болеро не е кой знае колко сложно- дори се чудех както казах дали да не го занеса в някой от кварталните ателиета да видя те какво ще кажат - но не виждам какво може да не могат - то ако едно болеро не могат да ушият - то ще са то пък и шивачките. А иначе за ценово - на Пиротска ми казаха 60-65 лв. така че едва ли ще е кои знае колко по-скъпо. То за шиене и аз мога по принцип и съм шила подобни неща, но не ми се рискува все пак това е нещо с което няма да правя компромис и ако не го направя като хората ще стане двойна работа.
моето болеро го ушиха за 60 лв мисля, така че няма да ти излезе по-скъпо. И е по добре да е място дето се занимават с булченски неща. Щото шивачката в квартала едва ли има точно тази рутина. Ама ти си знаеш де.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #341 -:
декември 11, 2012, 19:36:51 »
И аз съм на мнение, че каквито и забележки да имам към шивачките...все пак бих избрала такава, която се занимава точно с такива неща. Колкото и да не могат, с времето и рутината стават по-добри и крайния продукт става по приветлив.
Ейто го и моят модел, но засега не сме успели да намерим подходящи камъни. Всичко, което сме виждали са едни цигании и грозотии..та може да ги заменим с дантела...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #342 -:
декември 12, 2012, 09:43:54 »
Цитат на: desideskata в декември 11, 2012, 19:36:51
Ейто го и моят модел, но засега не сме успели да намерим подходящи камъни. Всичко, което сме виждали са едни цигании и грозотии..та може да ги заменим с дантела...
има бг сайтове за кристали сваровски на бройка, не се предавай бързо
. Виж в гугъл. Има и за топло лепене, и за студено, и за пришиване.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #343 -:
декември 12, 2012, 12:15:21 »
Момичета, можете ли да ми кажете как се казват тези рокли, които от дълги чрез премахване на долната част на роклята стават къси? Съжалявам за донякъде глупавото въпросче, но наистина не знам как да ги търся в българските сайтове
Знам че на английски ги водят "wedding dress with removable/detachable train"
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #344 -:
декември 12, 2012, 15:06:41 »
Цитат на: desideskata в декември 11, 2012, 19:36:51
И аз съм на мнение, че каквито и забележки да имам към шивачките...все пак бих избрала такава, която се занимава точно с такива неща. Колкото и да не могат, с времето и рутината стават по-добри и крайния продукт става по приветлив.
Можеш да видиш в ebay, там има доста камъни. Виж и този линк:
http://www.ebay.co.uk/itm/Selections-of-Sew-On-Clear-Crystal-Diamante-Rhinestones-Rose-Montee-Sewing-/130609921246?pt=UK_Crafts_Beads_CA&var=&hash=item1e68f53cde
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...