Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:32:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ  (Прочетена 235329 пъти)

MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #150 -: август 08, 2012, 10:20:35 »

ivelka Напълно си права  good
Цитат
"Няма криза - има качество и отношение в обслужването"
  Bravo Няма как да бъда по-съгласна.....
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #151 -: август 09, 2012, 16:08:39 »

Както е тръгнало да хвалим Булвеси в този форум, скоро Весела Сорчева няма да има време да поема всички булки!  Bravo  tease
Момичета, вредих сеееее  Bravo
Днес най сетне и аз си поръчах роклята-мечта. Както може би се досещате от цитата – ателието е Булвеси. Страхотно отношение от страна на Весела, няма натрапчиво поведение. С две ръце гласувам "ЗА"
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #152 -: август 09, 2012, 16:13:00 »

krisunny,честито!!!  smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: август 09, 2012, 20:31:20 »

Здравейте,
Вече и аз мога да се похваля с избор на рокля и първото капариране .. Бутикът е La foi в Бургас, а дизайнерката е уникален талант  good
Активен
mischinka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #154 -: август 10, 2012, 08:26:13 »

Inlove, каква е роклята ти, честито!
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 10, 2012, 08:33:55 »

Вчера бях на втора проба, всичко е както съм го искала, много ми харесва роклята, остава ми само на 22ри да отида да ми я подкъсят, защото на 21ви ми пристигат обувките smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #156 -: август 13, 2012, 08:34:59 »

Jela, не се притеснявай за роклята. Аз не споделих как ми мина първата проба в Булвеси, но сега ще се реванширам.
Та така - отивам аз на проба и Веси ме предупреждава, че роклята не е в готов вид, да не се стресна  blum Още имаше много топлийки по нея, нямаше дантели и шлейф. Обличам аз и......... това беше МОЯТА рокля  yahoo При положение, че си бях харесала рокля от картинка и комбинирах с един неин модел. Аз самата имах леки притеснения дали комбинацията ще е успешна!
Обух обувките, Веси ме качи на едно кубче и като грабна ножицата и аз  Oh my ... Викам си "Не дишай, не мърдай, че роклята отиде." Та така на майтап докато си бърборихме и ми я скъси на място, показа ми какво още има да прави по нея и как ще изглежда.
Даже и майка си поръча от там рокля. Сега чакаме с нетърпение да дойде денят за нова проба  smile
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #157 -: август 13, 2012, 12:42:34 »

Alichka,

Много благодаря за коментара. Аз също се надявам всичко да бъде наред. Имам страшно голямо доверие на дизайнерката. Само едно нещо не мога все още да измисля шлейфа, искам да се закача по някакъв начин и сега мисля за копче:)
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: август 13, 2012, 14:30:46 »

Моята рокля пристигна и нямам търпение да дойде събота и да я пробвам smile
И после ще дам отзиви за Арети  blum
Активен
Alichka

« Отговор #159 -: август 13, 2012, 15:01:11 »

Да ти кажа за шлейфа - много зависи от модела на роклята. Моята е тип принцеса и ще го направи със залепващ цип, както се изрази Веси. Предполагам, че става дума за велкро. Предупредих я, че в ресторанта е с мокет и да не остане някъде по път шлейфът smile но тя каза, че много трудно се откача. Тази седмица съм на втора проба и ще дам повече информация като видя как се е получил.
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: август 13, 2012, 20:20:26 »

Колко дълги са ви роклите? До земята или колкото да покрива пръстите? Питам само за обувки с висок ток, защото е ясно, че когато роклята е с ниски обувки е по-скоро до земята.
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #161 -: август 13, 2012, 20:41:30 »

Alichka, роклята ми се води A line , шлейфа ми е 40 см, дано измислим нещо:)
Активен
Alichka

« Отговор #162 -: август 14, 2012, 09:37:54 »

Every_me, по принцип роклята трябва да е 3 см над земята, според обувките разбира се  smile
Jela, при мен шлейфът е 50 см и е закрепен за долен пласт, излиза като естествено продължение на роклята. Но при мен отзад роклята е нащипана и няма да личи до къде е роклята и откъде почва шлейфът. Но при А линия се сещам за закрепяне от талията, ако има връзки - там където свършват връзките. Виждала съм, че слагат декоративно копче. Ще се опитам да намеря снимки  smile

Ето тази също е със свалащ шлейф - не знам до колко можеш да си го представиш, но виж най-долният пласт на роклята  smile

* 204067_1.jpg (23.22 KB, 389x529 - видяно 313 пъти.)
« Последна редакция: август 14, 2012, 10:13:41 от Alichka » Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #163 -: август 14, 2012, 11:11:15 »

Момичета, аз не пиша никак често тук, но ви чета с огромен интерес и трябва да си призная, че ми помогнахме много в организацията на сватбата.
Затова не мога да не се похваля, че и аз вече имам най- хубавата (разбира се, като на всички smile ) рокля lol Много съм щастлива! Разбрах какво имате предвид, казвайки, че като видиш роклята, си я познаваш smile Познах си я на мига!
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: август 15, 2012, 10:14:40 »

Every_me, по принцип роклята трябва да е 3 см над земята, според обувките разбира се  smile

Благодаря. И аз така мисля, притеснението ми идва от там, че в един момент ще съм с по-ниски обувки и не искам да се спъна, още по-малко да падна.  smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: