Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:41:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ (Прочетена 236189 пъти)
flyin
Сватбен ГУРУ
Отг: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ !!!! 22 ЧАСТ
«
Отговор #60 -:
юли 10, 2012, 20:26:55 »
Цитат на: emmmmmy в юли 10, 2012, 14:01:58
Моргана, а влизала ли си случайно наскоро, има ли малки размерчета останали от намалението?
че както е тръгнало, за момента си оставам без рокля заради посредника.... :'(
Стига бе, Еми, наистина ли? Ти не я ли поръча преди месеци ? Имай предвид, че и във Воала имаха намаление до изчерпване на количествата, имаш месец и половина, ако харесаш нещо и трябва да я преправят. Ако можем да помогнем с нещо, свиркай
http://ateliervoila.bg/stella
На мен ми звъннаха днес от Романтика, че моята е доставена, сега трябва да звънна в централата и да запазя час за проба. Няма да успея тази седмица, че няма да съм в София, а толкова се вълнувам
Дано само ми хареса толкова, колкото ми хареса като я мерих за 1ви път, и дано не съжалявам за бързото си решение да я капарирам
Активен
dani_ela87
Любопитен
«
Отговор #61 -:
юли 11, 2012, 07:56:24 »
Момичета моля да ми дадете мнение защото съм много объркана,Бях на проба на моята рокля но белъото ми се вижда много ,самата рокля прозира продавачките ме убеждават ,че не е така и е много добре при вас как е нормално ли е?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
юли 11, 2012, 08:17:37 »
Каква е тази рокля, че да прозира? Без подплата ли е? Според мен е важно не какво казват продавачките, а как се чувстваш ТИ в роклята. Ако се чувстваш неудобно, значи нещо не е на ред, а не би искала по време на сватбата през цялото време да се чувстваш по този начин нали?
Не знам какъв е модела, но те съветвам да ги помолиш да ти сложат подплата или нещо друго... Кое е ателието, ако не е тайна? Кажи им в прав текст следващия път, че роклята прозира и ти не можеш да го приемеш и че няма да платиш за нея, докато не се реши този проблем... Другият вариант е да отидеш при друг шивач, но не е най-удачният.
Успех от мен и не се отчайвай, имаш варианти!
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #63 -:
юли 11, 2012, 09:04:40 »
Според мен Ивелка е много права. Няма значение дали прозира или не (някои булки носят дантелени бюстиета). Важното е дали на теб ти харесва да прозира. Ако не - обясни им го и ги помоли да го променят. Най-важното е на сватбата да ти е комфортно и да се чувстваш добре. Иначе защо е цялото това разнообразие от рокли?!
Успех, сигурна съм, че ще решите проблема и ще си много доволна от роклята си.
За моята рокля след като я поръчах, в последствие се разколебах относно това на каква височина да е зашита полата и за вида на дантелата. Направо се бях отчаяла, че съм си сбъркала въобще роклята, която е трябвало да избера. Съответно говорих няколко пъти с шивачката (супер свястна жена) и обсъдихме притесненията ми. Наложи се да ходя допълнително, за да изберем заедно дантелата, но в крайна сметка тогава на пробата роклята страшно ми хареса и се убедих напълно, че това е Моята Рокля. На 21-ви отивам да си я взема вече готова
Малко се отплеснах, но исках да кажа, че трябва да се оправи всичко, което те притеснява. Нали за това плащаме - за да получим това, което искаме, а не някакъв компромисен вариант.
«
Последна редакция: юли 11, 2012, 09:14:44 от irishka
»
Активен
dani_ela87
Любопитен
«
Отговор #64 -:
юли 11, 2012, 09:09:52 »
оТ Гранчаров и син -Русе е когато я избрах ми хареса много мострента рокля и исках същата сега се оказа че тази която е мостра не е моят номер и затова стой по различно от моята но как може да е по зле моят номер от колкото е другата която не е за мен има отдоло сатенена пола която неразбирам защо прозира смее се продавчката еротично било
аз се изнервих до ента степен и си заминих ще ида с някоя приятелка която да ми даде обективно мнение че те ме убеждават колко съм добре и как съм се вманиачила във всичко......Аз и казах че не очаквам да ми каже не не е добре да я коригираме ....много ми е нервно защо не се подреждат нещата имам поне още един месец за да я коригират и ще има кажа че няма да платя корекцияяя 1000 пати при поръчката казах искам да ми е свободна надоло да не ме очертава в коремната област а не залепете за за тялото ми.......ЛУДНИЦА СЕГА ще сложа снимка
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #65 -:
юли 11, 2012, 09:17:05 »
Цитат на: dani_ela87 в юли 11, 2012, 09:09:52
оТ Гранчаров и син -Русе е когато я избрах ми хареса много мострента рокля и исках същата сега се оказа че тази която е мостра не е моят номер и затова стой по различно от моята но как може да е по зле моят номер от колкото е другата която не е за мен има отдоло сатенена пола която неразбирам защо прозира смее се продавчката еротично било
аз се изнервих до ента степен и си заминих ще ида с някоя приятелка която да ми даде обективно мнение че те ме убеждават колко съм добре и как съм се вманиачила във всичко......Аз и казах че не очаквам да ми каже не не е добре да я коригираме ....много ми е нервно защо не се подреждат нещата имам поне още един месец за да я коригират и ще има кажа че няма да платя корекцияяя 1000 пати при поръчката казах искам да ми е свободна надоло да не ме очертава в коремната област а не залепете за за тялото ми.......ЛУДНИЦА СЕГА ще сложа снимка
Много неприятно е да те убеждават в нещо, което очевадно е зле. Вземи приятелка следващия път с теб. И нещо
- пиши по-кратки изречения, че малко трудно се чете.
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
юли 11, 2012, 09:17:23 »
dani_ela87, грънчаров и син сега си пускат шиеачките в отпуск. Поне моята следваща проба се насрочи за след 23-ти. Имаш ли достатъчно време? Поне в магазина им в София до момента се съобразяваха с всички мои капризи, но не смея да се изказвам докато не видя крайния резултат. Учудва ме как така прозира бельото. Или трябва да е много впита, което по описание не си искала, или да няма подплата, или да си била с най-черното бельо на света. Това на коя проба се случи? Принципно първата е само на подплата и е нормално да прозира... Ама нещо не ми харесва и реакцията им, започвам да се притеснявам и аз.
Активен
dani_ela87
Любопитен
«
Отговор #67 -:
юли 11, 2012, 09:21:20 »
ето я мострата такава рокля исках
etooo qqq.jpg
(60.11 KB, 528x704 - видяно 543 пъти.)
Активен
dani_ela87
Любопитен
«
Отговор #68 -:
юли 11, 2012, 09:35:15 »
1вата проба беше преди месец не( цял) доло горе само сатенената пола която е от доло беше готова,а аз си нямах и наидея как ще иглежда като се сложи шифона от горе как ще стой.на 2рата проба преди два дни я нямаше управителката били отпуска а само две жени продавачки имаше с тях говорих ще ида след отпуските им не съм пускала порачка за корекция защото бях сама ще ида с няколя приятелка която да ми даде съвет как е,бях с бели прашки нови без никакав ръб едни кото били рязани на машина и не прицвъкват мнго нежни и удобни подобни на безшевни но по красиви и менки като плат няма причина да е от белъото продавачката каза да си купя телесен цвят на 24 ще ида с телесен цват да видя но пак ще се коригира сигърно защото тази сатенена пола е по корема ми и ме очертава а шифона само е свободно падащ като и казах че искам по свободно да се коригира полата ми каза че щтяла да пада.....как ще пада рокля с презрамки ,и неразбирам защо ако доло е по сводно горе на бюста да е проблем да ми е по мярка...офф ще чакам 24 и отивам с кръсницата да видим кво ще решим
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
юли 11, 2012, 09:44:30 »
Предполагам, че за да е по бюста, а надолу да бъде наистина свободна трябва да се разкрои, което ще увеличи ширината отдолу. Другият вариант сигурно е наистина с по-прибрана подплата и пуснат шифон. Но щом не се харесваш, променяй веднага. Корекции принципно не би трябвало да заплащаш допълнително.
Активен
Kotarache
Новак
«
Отговор #70 -:
юли 11, 2012, 10:09:59 »
Момичета, пристигна и моята рокля:) Много съм щастлива, остава само да я подкъсят малко и да я стеснят защото макар и най-малкия номер ми беше леко широка. Ето снимки...засега само от интернет да не ме види някой познат...или мъжът ми...тайна е:))
1146-modelo-roble-catalogo-san-patrick-2012-vestidos-de-novi.jpg
(39.79 KB, 650x406 - видяно 798 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
юли 11, 2012, 10:23:30 »
dani_ela87
, аз малко се обърках... Бельото ти прозира като релеф или като цвят се вижда през плата? На снимката, която си показала ти стои много добре. Защо не си купи мострената? И защо не ги попиташ защо има разлика между двете рокли?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #72 -:
юли 11, 2012, 10:49:41 »
И аз се учудих къде и как точно прозира. На тази на снимката ти е супер! Какъв е проблемът с ушитата и защо наистина не купи направо тази?
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #73 -:
юли 11, 2012, 10:54:28 »
Цитат на: emmmmmy в юли 10, 2012, 14:01:58
Моргана, а влизала ли си случайно наскоро, има ли малки размерчета останали от намалението?
че както е тръгнало, за момента си оставам без рокля заради посредника....
Ами миналата седмица ходих да си взема чантичката. Има рокли да, а и те всички са размер S, нали са мостри. Но има рокли, спокойно. Отиди и си разгледай на спокойствие.
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #74 -:
юли 11, 2012, 15:40:50 »
Няма как да са S. Аз нося този размер и по мярка са ми били само 2 от роклите, които пробвах, а аз пробвах доста. Всичко останало беше адски голямо за мен. С много пристягане става, ама пак имаш чувството, че всеки момент ще се свлече от теб на земята. Мострите ги правят минимум M.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...