Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:08:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на theone - 21.07.2012 г.  (Прочетена 67655 пъти)

theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #45 -: юни 28, 2012, 23:33:54 »

give_rose give_rose give_rose благодаря на всички Ви за хубавите думи  give_rose give_rose give_rose

започнахме организацията от преди доста месеци и се чувствах спокойна, но последните няколко седмици с наближаването на събитието ме обвземат големи трепети на вълнение и леко притеснение. броя дните и все ми се струва, че пропускам нещо... просто искам денят да е незабравимо изживяване за нас и гостите ни...

екипите, ангажирани за сватбата са:
бих искала да благодаря на всеки от тях за изключителното внимание, отношение, търпение и професионализъм!

- декорация - сватбен център Мериан (Търново)
- двама координатори в сватбеният ден - Мериан
- фотографи - Влади Балевски и екип (София)
- екипът на Арбанаси Палас
- струннен квартет - UNICA (Пловдив)
- водеща - Анелия Азманова (Горна Оряховица) 
- ди-джей - Пламен Азманов
- видео - Петър Петров (Търново)
- пиротехника - Ивайло (Търново)
- торта - Лучия (Търново)
- кетъринг хапки коктейлен час - Лучия, сладкарски цех Ела
- грим/прическа за мен, майки, баби, кума и шаферки - салон чар (Търново)
- гълъбар, флорист, професионален барман за коктейлният час - осигурени от Мериан
- живи пеперуди - под въпрос

надявам се, че не съм пропуснала някого...
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #46 -: юни 29, 2012, 09:04:27 »

theone - ще бъде страхотна сватба, сигурна съм. Арбанаси Палас е страхотно място, много романтично и с отлична кухня, ако бях от Търново щях да се омъжа там. Преди сватбата започва да ти се присвива стомахчето, но това е нормално. Много успех с подготовката  give_rose
Активен
theone
Професор

« Отговор #47 -: юни 29, 2012, 22:45:23 »

моята халка, за младоженецът ще е тънка от бяло злато

* DSC_0403_01.JPG (62.25 KB, 299x235 - видяно 3430 пъти.)
« Последна редакция: юни 29, 2012, 22:50:27 от theone » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 30, 2012, 08:09:35 »

един от любимите ми модели  халки,много красива и бляскава blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #49 -: юли 01, 2012, 16:30:17 »

Аз не познавам никого от екипа, не съм била и в този ресторант, много ще ми е интересно. Виждала съм пускане на пеперуди по телевизията, голямо преживяване е. Много съм впечатлена от белите хортензии. Ти ли беше казала, че едно цяло село е ангажирано с отглеждането им? не се притеснявай, че са цъфнали по- рано тази година, цветовете са много трайни. Даже с течение на времето белите тават по- красиви, защото се избистрят от леко зеленикавия цвят.
Активен
theone
Професор

« Отговор #50 -: юли 01, 2012, 18:23:00 »

мерси, свекърва, дано хортензиите оцелеят. да, аз бях писала в друга тема за плановете им за оглеждане. принципно сезонът им трябва да е в пикът си краят на юли, но с този ранен цъфтеж не знам какво ще стане.... според теб дали ще издържат още 3 седмици в цъфтеж?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #51 -: юли 02, 2012, 08:49:24 »

Да, ще издържат. По принцип чак септември спират да цъфтят, ако са на по- сенчесто място.
Активен
theone
Професор

« Отговор #52 -: юли 02, 2012, 23:20:29 »

благодаря ти, стискам палци  give_rose

младоженецът е готов за ергенското си парти, за приятелите му сме приготвили същите тениски с картинка на булка и младоженец и отдолу надпис '' game over''  smile  smile  smile  кумът е организирал партито...
за моето моминско съм подготвила също бели тениски с розови персонализирани сватбени надписи и розови коронки за присъстващите, на моята има прикачено розово късо було... кумата се е заела с протичането на вечерта  smile
нямам търпение  yahoo

* 562774_3622276430443_1889004370.jpg (8.92 KB, 205x266 - видяно 5174 пъти.)
Активен
desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #53 -: юли 03, 2012, 00:13:55 »

theone честита темичка, пожелавам ти една спокойна подготовка. Всичко, което си показала и разказала до сега е невероятно, цялата концепция и мястото, което сте избрали, поздравления!!! С интерес ще следя темичката ти и с нетърпение ще чакам снимките след събитието  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 03, 2012, 07:23:43 »

theone всичко си изпипала.Остава само да се забавлявате добре на ергенското и моминското парти.Исках и да те попитам гостите в хотела Арбанаси палас ли ще останат ?Като знам каква гледка е само там,разкош!Още веднъж поздравления за избора на място ,а аз живея само  на 3 км от него smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 03, 2012, 11:09:51 »

Хехехе надписа е страааашен! tease А халката ти е много много хубава give_rose
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 03, 2012, 20:50:44 »

Много весели тениски  *THUMBS*Сигурна съм,че много ще се забавлявате на партитата си  danceg
Активен
theone
Професор

« Отговор #57 -: юли 03, 2012, 22:09:01 »

give_rose give_rose give_rose

в хотелът сме запазили белите стай и апартаменти за семейството. гостите ще бъдат настанени в къща за гости намираща се в непосредствена близост до хотела в пределите на арбанаси палас. идеята е гостите да пристигнат в определен час, когато всичко е готово и са посрещнати на входа от шаферките и сервитьор поднасящ розова сватбена лимонада с лайм. вратите на ресторантът и други зали ще са затворени, така че гостите ще минат по коридор водещ към терасата за ритуалът, в който ще има наши детски снимки. в началото на коридорът ще има табела '' memory lane''. в краят на коридорът се излиза на терасата...
тъи като от сутринта в хотелът ще протичат много организационни занимания не ми се искаше гостите да са настанени на същото място... струва ми се, че се губи момента на пристигане, посрещане и изненадите, които сме подготвили...
fiibi_bg, не знаех, че живееш там  give_rose със сигурност щях да се възползвам от възможността да помоля за съвет при организацията  give_rose
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #58 -: юли 03, 2012, 22:52:19 »

Впечатлена съм от подготовката за сватбата! Понеже аз нямам никакво търпение да се занимавам, моите адмирации! С нетърпение очаквам да проследя най-специалния ти ден! smile Успех във всичко! Ще бъде невероятно събитие!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 04, 2012, 08:08:30 »

Всичко звучи много интересно.Вече нямам търпение.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: