Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 19:43:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173300 пъти)

stasynka
Сватбар
Публикации: 172

06.09.2013 - THE BIG DAY

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: декември 06, 2012, 18:12:58 »

Сменят вентилацията, но до края на седмицата ще е готова а за Септември ще е всичко наред:)

Ха добре дошла и от мен ;-)))  blum

Момичета, има ли някоя която е правила венчавка в Св. Иван Рилски и да ми каже колко време продължава ритуала, не можем да определим в колко часа да запишем час, в ресторанта сме от 18.30 ч.
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #436 -: декември 06, 2012, 21:52:58 »

krisunny украсата ви е страхотна ти ли си я правила?
За сватбената маса ми помогна една приятелка. Аранжировката на масата беше половината от ресторанта (тази розовеещата драперия + екрю покривката отдолу; освен това ни дадоха и едни листенца от рози с перлички, които да разпръснем; много нежно се получи; имат и една такава кафеникафа лента като покривка, която много освежи) Другата половина на масата - светя, свещи салфетки - ние ги подреждахме. Светещата стена я направихме с лампички, които мъжа ми заедно с приятелката ми окачиха на пердето.
Иначе украсата ми по масите беше вази с бели хризантеми, които декорирах с тюл и едни такива кафеви стърчащи неща (има ги в магазин "Диги"). И за всяка чаша бях направила пръстен с роза, в който имаше салфетки, пак кафяво и екрю.
Тук http://krisunny.blogspot.com/2012/11/blog-post.html може да видиш нещата, които изработих за сватбата. 
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: декември 07, 2012, 08:27:41 »

Ха добре дошла и от мен ;-)))  blum

Момичета, има ли някоя която е правила венчавка в Св. Иван Рилски и да ми каже колко време продължава ритуала, не можем да определим в колко часа да запишем час, в ресторанта сме от 18.30 ч.
Най-добре питайте в самата църква. Някаде предлагат и дълъг и къс ритуал и младоженците избират!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: декември 07, 2012, 11:07:47 »

СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: