Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:50:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173355 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: ноември 01, 2012, 18:34:12 »

За ресторант Бости съм чувала хубави неща, но по мое мнение е като ресторант Русалка. Малко е кръчмарска обстановката и дори и с украса трудно се скрива. Иначе обслужването и храната са добри.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: ноември 02, 2012, 10:18:59 »

Момичета, оказа се, че дж Миро, Дидо са заети за нашата дата. Моля ви, препоръчайте ми някой!

На една сватба беше дж Ар Джи- може да му се обадим, но чакам и други предложения pardon

« Последна редакция: ноември 02, 2012, 10:23:06 от Мариелка » Активен
ellie_78
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #377 -: ноември 02, 2012, 16:44:16 »

Момичета, изкажете мнения за фотограф Димитър Босаков. Ниакой ползвал ли го е? Много ми харесват снимките на сайта му но искам да чуя и вашето мнение.  smile
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #378 -: ноември 02, 2012, 17:09:23 »

Мариелка, нашият ди джей беше Алекси и съм доволна на 100% от него, невероятен професионалист и човек. Но мисля, че доста трудно се оцелва дата, на която е свободен...
Иначе аз като търсих четох хубави мнения също за колегата на Миро и Дидо - Ди джей Милко, за Емил Дрехаров има също хубави отзиви, ди джей Жан...
За други не се сещам
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: ноември 03, 2012, 10:47:14 »

Благодаря, спряхме се на Алекси!

djdimi, да ми беше казал поне едно име от тези 20 добри. А и всеки си има критерий за добро Wink
Активен
Thea
Професор

« Отговор #380 -: ноември 03, 2012, 12:53:45 »

Аз като търсих ди джей от гугъл си спомням, че се срещаха около 10-ина имена. Бях им разгледала страниците, офертите, писахме си и се спрях на няколко и само тях помня, затова за други писах, че не се сещам.. Не казвам, че само те са добрите, а че АЗ за тях мога да дам мненение, за другите не мога. Сигурна съм, че има много добри ди джей. В подготовката за моята сватба се убедих, че наистина в БГ има доста професионалисти !
А всичко аз търсих "чрез изброяване на имена" - това е което ми трябва, с проучването се справям отлично  Wink

Мариелка, браво за избора. А ако и Алекси е свободен на вашата дата - супер  good
« Последна редакция: ноември 03, 2012, 13:09:20 от Thea » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: ноември 04, 2012, 16:19:51 »

Мариелка, Алекси е страхотен професионалист и човек smile направила си правилен избор, няма да съжаляваш, на колкото негови сватби съм била (вкл. и моята) става страшен купон!!!
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: ноември 04, 2012, 19:13:09 »

Присъединявам се към момичетата Алекси е страхотен!
Той беше ДЖ на сватбата на сестра ми,а миналия месец отново бяхме на сватба с него!
Ще ви направи прекрасна и много весела сватба!
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #383 -: ноември 04, 2012, 23:24:04 »

...

djdimi, да ми беше казал поне едно име от тези 20 добри. А и всеки си има критерий за добро Wink
Разбира се, всеки има критерий за добър DJ, ще ви изпратя няколко имена на лично съобщение, за да не се тълкува като реклама във форума.
Активен
denito_d
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #384 -: ноември 08, 2012, 15:38:06 »

Здравейте и от мен.
Нашата сватба мина прекрасно! И понеже виждам че питате за фото - Димитър Босаков, ще споделя, че той бе нашият фотограф. Справи се повече от прекрасно! Има страхотен усет към моментите, запечатва най-важните моменти, не натрапва с колажи и ефекти,( има ги и тях) а представя вашия празник такъв какъвто е бил - и то с перфектно качество. Не пиша за да го рекламирам, а просто защото всички наши гости бяха очаровани от самия него, дори като човек и искам да споделя това с вас!
За дж Алекси нямам думи.... според мен той е номер 1 сред абсолютно всички дж. Страшно разчупва сватбта  и развеселява гостите. Съобразява се с предпочитанията на гостите и на младоженците smile
Това е от мен! Надявам се да съм била полезна smile
Активен
ellie_78
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #385 -: ноември 08, 2012, 15:50:59 »

denito_d, мерси много за информациаята! Радвам се че всичко е минало добре и честито -  щастлив семеен живот от все сърце  Bravo
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: ноември 08, 2012, 16:43:53 »

Ние запазихме Замъка Орфей и Алекси yahoo
Активен
Thea
Професор

« Отговор #387 -: ноември 08, 2012, 16:52:07 »

Браво, Мариелка, честито  danceg
Може ли да кажеш колко ви излиза куверта там или още не сте уточнили това ?
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: ноември 08, 2012, 16:54:52 »

Куверта излиза около 20лв, ти си избираш от менюто и съответно колкото си го направиш. Нашият най-вероятно ще е около 22лв. Няма такси  danceg
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #389 -: ноември 11, 2012, 12:29:34 »

Госпожици, да споделя впечатления от Радостни обреди...
Отделихме време в петък и отидохме до Пловдив, за да запишем час. Оказа се, че нашата дата е много желана. Дамата, която ни прие, беше изключително любезна, далеч от грешната ми представа за "леля зад гише, пишеща в дебела тетрадка", оформена след повечето мнения и постове за записване за граждански брак в София и Пловдив. Младата дама ни обясни всички изисквания и срокове, даде ни необходимите документи в грижливо сгъната папка заедно с други брошури и книжки за семейните празници и сватбата като ритуал. Попита ни предварително дали са ни необходими визитни картички и рекламни листовки, които аз приех с интерес въпреки, че сме ангажирали повечето услуги. Преди известно време се повдигна дискусия за мед.център "Здравец" - е, и на нас ни бе препоръчан като място, където се извършват всички необходими изследвания на едно място, но след като ни беше обяснено каква е процедурата при лич. лекар. Приех го като приятна и много лесна алтернатива.  good
Е, както се пошегувахме с моя годеник - what is done is done! Свършихме един от най-важните ангажименти и сватбата започна да изглежда реална.  Girl_hide
Съвет към бъдещите младоженци, които не са записали час - побързайте, защото часовете се заемат в първата седмица след отварянето на "тетрадката" Wink
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: