Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:44:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173348 пъти)

krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #360 -: октомври 18, 2012, 08:50:19 »

DJ: Екипа на НИКО МЮЗИК от Стара Загора http://www.facebook.com/nikomusicstz?fref=ts . Купонът беше на ниво, не само гостите, но и аз не седнах цяла нощ, имайки предвид, че съм бременна в 4 месец. Получихме изненада допълнително осветление, ефекти , огромни сапунени мехурчета. Перфектни бяха.
Цветя и букета:Кирилка. Магазинчето й се намира в района на четвъртък пазара. В задните улички има една бензиностанция на Петрол и малко по-надолу в посока пазара е магазинът. Букетът ми беше точно така, както си го представях. Цените й са повече от ниски.
Торта:"Сладък рай" - Беше 5 етажна, кафява, с бели и екрю рози. Неустоимо вкусна, след клипа това беше другото нещо, за което гостите бяха впечатлени.
Книгата за гости: Правиха ми я в "Радекор" - Ръчна изработка, много стилна и на приемлива цена.
Със сигурност по-късно ще има какво още да добавя към благодарностите. Щом получа снимките, ще кача в албума!
Желая на всички бъдещи младоженци да изпитат това удовлетвотение и радост от сватбения си ден, които изпитахме и ние! Беше невероятно и отново едно огромно благодаря на гореспоменатите хора - без вас сватбата ни нямаше да бъде толкова приказна!  Bravo Bravo Bravo[/u][/i][/b]
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #361 -: октомври 23, 2012, 08:57:44 »

Някой ако се интересува  от  Сватбен дом Водолей има инфо  във  фейсбук страницата  им за  сватби през 2013г.
 СВатби-2013 год.
Сватби- ден събота куверт 25 лв.
Сватби -ден неделя куверт 20 лв.
Ден петък- 18 лв.
Разрешава се внасянето на алкохол,мезета,ядки,вино бяло,бира,безалкохолно.Такса 10%.
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #362 -: октомври 23, 2012, 20:43:05 »

Здравейте момичета, моя сватбен ден също мина- 13.10.2012г. Изживяването ни бе вълнуващо и прекрасно. Всичко протече по-хубаво от колкото си го мечтаехме:)
Бих споделя с вас за хората, които спомогнаха за всичко. Сигурна съм, че ще ви бъде от полза.

Грим- Слави Стоянов- този човек има златни ръце, уникален е, препоръчвам го с двете си ръце, грима ми издържа без да мръдне цяла вечер.

Прическа- Роси от салон Butterfly. Прическата ми стана точно както си е представях. Момичето е много спокойно и дава всичко от себе си, за да се получи всичко перфектно.

Ресторант Санкт Петербург- Бяха коректни във всяко отношение. Организацията беше без забележка, персонала беше повече от любезен, а храната... да си оближеш пръстите.

DJ- Alexi- Невероятен, оригинален и много, много съобразителен. Той направи невероятен купон.

Видео- Димитър Димитров- the best!!! не знам какво друго да кажа. Все още не сме си видели видеото, но съм сигурна, че ще бъде перфектно.

Фотограф- Димитър Яков- това беше първия човек, с който се съобразихме за деня на сватбата, държах на 100 % да ни бъде той и за секунда и не съжалявам. Страхотен човек и много голям професионалист.

Украса на ресторанта- Нина Стил- Момичетата имаха търпение за всичките промени, които правих до последно. Ресторанта ни беше напълно различен с тяхната украса. Всички бяха възхитени.

Дано не пропускам някой:)
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: октомври 25, 2012, 20:35:58 »

Здравейте момичета smile. Отдавна не съм писала във форума, но пък ви чета редовно. Искам да ми помогнете и да ми кажете какви впечатления имате от Мецофорте. Ще съм благодарна ако спеделят мнение, хора които са ползвали услугите на Тодор. Благодаря ви  give_rose.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: октомври 26, 2012, 00:40:46 »

Момичета да споделя моя горчив опит с видеото за нашата сватба: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,33896.new.html#new
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: октомври 26, 2012, 11:14:03 »

Момичета да споделя моя горчив опит с видеото за нашата сватба: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,33896.new.html#new
Много неприятна ситуация. Много съжалявам че ти се е случило  sad
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: октомври 26, 2012, 11:47:55 »

Нямам впечатления от въпросния господин, прочетох само част от оплакванията ти, после ще дочета останалото. Иначе на въпросната снимка на диска, аз лично те харесвам как си излезнала.

Аз друго не разбирам, при положение, че има спрягани 3-4 имена на добри видеооператори, защо се спряхте на някой, който например не е бил обсъждан тук? Някой ви го препоръча ли?
А и въпросът "Какво мислите за този видеооператор?, се задава преди сватбата, а не след нея!
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: октомври 26, 2012, 15:26:04 »

Мариелка, по принцип ми беше препоръчан.
Останах с добри впечатления от първата ни среща и от това, което видях като трейлъри при него. Разочарова факта, че не се свърза с нас след сватбата за да обсъдим как бихме искали да се оформи обложка, филм и т.н. Мисля си, че това не беше професионално, а след като поисках да ми се презапишат дисковете, без да прави обложка, той не го направи а ме обвини в некомпетентност. По принцип не съм конфликтна личност и нямаше да се заям за другите неща във филма, които не ми харесаха, но този вид безхаберие към това дали клиентати е останал на 100% доволен от теб ме обиди и провокира да споделя личните ми впечатления от него.
А тези оператори, които са спрягани за едни от най-добрите в Пловдив бяха вече заети.
А иначе питах какво ви е мнението за този оператор, понеже ми беше интересно да разбера и други мнения. Факт е, че питам след сватбата, но заради първата ни среща някак си не сметнах за нужно да пиша във форума, а явно е трябвало.

А колкото до това дали ти е харесала снимката- точно това обесних във поста си в другата тема, че на един човек му харесва, на друг не. Тъй като с теб не се познаваме е нормално тази снимка да ти хареса понеже не си виждала други мой снимки. Лошото в случая е, че не само на мен не ми харесва тази снимка, а и на съпруга ми, на роднините ми.

Само да спомена, че поста ми е с добър тон и не те нападам, просто бързичко пояснявам какво се е случило smile. Благодаря ти за изразеното мнение smile.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #368 -: октомври 27, 2012, 09:59:12 »

doragenova, информацията ти е много полезна. Хората са различни и наистина би трябвало всяка двойка сама да посочи снимките, на които държи да бъдат на преден план. Вероятно би могло това да се запише и уговори с фотографите и операторите. На мен също не ми харесва позата, в която сте застанали. Избраната от вас снимка е много по- разчупена и със сигурност показва повече от вашата индивидуалност. Зная, че ти е криво и ще ти е така поне още година. Бих искала да те успокоя, че след време ще помниш сватбата със сърцето си, а не със снимки и видео. heart
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #369 -: октомври 28, 2012, 21:26:31 »

Момичета, бихте ли ми препоръчали бижутер ли фирма която да гравира лазерно халки?
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #370 -: октомври 29, 2012, 11:06:01 »

Нашите ни ги гравираха в магазин Pera на Отец Паисий (в пресечката, където е църквата "Св. Марина"). Гравирането стана за 20-тина минути. Ние определено сме доволни и от изработката и от гравирането good
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: ноември 01, 2012, 16:27:51 »

Здравейте! Днес си запазихме дата в гражданското за 15.06.2013 yahoo
Дадоха ни различни брошури и искам да ви питам какво ви е мнението за ресторант Бости.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #372 -: ноември 01, 2012, 17:29:16 »

Бравоооо! Bravo Има ли много заети часове вече за юни, защото ние ще успеем да отскочим чак другия петък  sad
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: ноември 01, 2012, 17:57:58 »

Ами да кажа не съм питала, след нас една двойка си запазиха за 8.05, а отвън чакаха още 2-3 двойки.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: ноември 01, 2012, 18:25:29 »

Здравейте! Днес си запазихме дата в гражданското за 15.06.2013 yahoo
Дадоха ни различни брошури и искам да ви питам какво ви е мнението за ресторант Бости.
Р-т Бости не можеш да го сравниш с замъка Орфей.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: