Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 05:35:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173389 пъти)

JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 21, 2012, 06:25:27 »

tonzitа,
ще ти кажа къде съм виждала,но незнам дали ще имат все още ,понеже съм ги гледала в началото а лятото!!!
Склад за  оборудване на магазии,бельо,дрехи Рамбо,
имат и магазин ,който се намира срещу поликлиникана до Лайпциг,аз лично тези болера съм ги гледала в склада им,който се намира зад ТЦ Нова (Ако идваш от към колелото на Веселото село,продължаваш посока Илиянци,след светофара завиваш на дясно към ТЦ Нова и продължаваш на право,след около 150 метра е склада,който се пада отдясно,а в ляво ти остава една автомивка)
Дано да си ме разбрала и ако искаш провери!! smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #301 -: септември 21, 2012, 08:58:26 »

tonzitа, из Пловдив трудно ще намериш нещо подобно предвид, че булчински магазини почти не останаха. В Асеновград е на-сигурно, ако държиш на дантела. Аз лично съм предвидила една пелерина (от на майка сватбата) от заешка кожа. И то не заради времето, ами затова, че нямам було и все пак ще влизам в църква. Ако те устройва подобно нещо - бях гледала пролетта в подлеза на Тримонциум. Имаше и бели.  Не помня точно в кой магазин. Едва ли са ги извадили още, но можеш да питаш.  smile
Иначе за 6.10. сме си поръчали слънце и само слънце  Sunshine Sunshine Sunshine  yahoo
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 21, 2012, 21:35:56 »

(...след светофара завиваш на дясно към ТЦ Нова ...)
Дано да си ме разбрала и ако искаш провери!! smile

след светофара завиваш на ЛЯВО към ТЦ Нова...   pardon извинявам се за грешката...  pardon pardon pardon
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #303 -: септември 21, 2012, 21:49:52 »

Момичета много ви благодаря за информацията. Днес бях в Асеновград  и там намерих няколко варианта от дантела. Цените им започваха от 40-50 лв. и нагоре, а като знам че ще го облека само веднъж и то ако е лошо времето...
Аличка надявам се времето на 06.10 да е с нас. В колко часа ще е вашето подписване и в кой дом?
Може да се засечем в този хубав ден smile
Активен
Alichka

« Отговор #304 -: септември 22, 2012, 16:28:02 »

При нас е изнесен ритуал в Сватбен дом Водолей. Но ние ще отделим час - час и половина за снимки в Стария град  smile Часовете още варират много, но имаме две седмици да изясним всичко  Wink
Активен
tonzita
Любопитен
*

« Отговор #305 -: септември 22, 2012, 19:38:14 »

Момичета днес си взех роклята. Стоян Радичев е дизайнера. Уникален професионалист, препоръчвам го с две ръце.
Следващата стъпка ми е избор на тортата. Къде поръчахте вашата? Дайте ми идейка за дизайна и smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: септември 22, 2012, 20:46:12 »

tonzita, как вървят цените при него?
За тортата- имаш ли някакви предпочитания, аз например много харесвам мини тортичките. На колко етажа искаш да е,каква е темата на сватбата, дай ни някаква насока.
Активен
Alichka

« Отговор #307 -: септември 23, 2012, 13:10:10 »

Момичета, вече са отворили напълно бул. Цар Борис ІІІ и влизането към Стария град и Отец Паисий от Капана е без проблеми  good
Активен
KristinaB
Любопитен
*

« Отговор #308 -: септември 23, 2012, 16:04:30 »

Момичета, интересува ме дали някоя от вас има информация за DJ Емил Дрехаров. Били ли сте на сватба водена от него? Търсих в темата досега, но не успях да намеря нищо. Може и да съм пропуснала нещо. Моля ви, споделете!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: септември 23, 2012, 16:33:28 »

Момичета, интересува ме дали някоя от вас има информация за DJ Емил Дрехаров. Били ли сте на сватба водена от него? Търсих в темата досега, но не успях да намеря нищо. Може и да съм пропуснала нещо. Моля ви, споделете!
Много добър дж! Ще останете доволни. Страшно интелигентен човек и доста години е дж по-сватби и организирани тържества.  good
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #310 -: септември 24, 2012, 02:38:49 »

Емо е добър DJ и много съвестен в работата си, предполагам, че ще останете доволни.
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #311 -: септември 24, 2012, 15:23:36 »

И от мен едно голямо ''Да'' за Емо Дрехаров! Ще останете много доволни,той е професионалист!
Активен
tonzita
Любопитен
*

« Отговор #312 -: септември 25, 2012, 23:33:02 »

Момичета дайте ми предложение къде мога да поръчам букета си, както и украса за сватбената кола и бутониери за част от гостите ми. Аз бях набелязала едно малко, магазинче в Кичука от където съм поръчвала цветя и знам, че ги декорират прекрасно, но жената която се занимава с декорацията е извън България и плановете ми се развалиха.
Някой ако може да ми препоръча нещо красиво и на добра цена ще съм благодарна smile
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #313 -: септември 26, 2012, 06:30:36 »

Момичета дайте ми предложение къде мога да поръчам букета си, както и украса за сватбената кола и бутониери за част от гостите ми. Аз бях набелязала едно малко, магазинче в Кичука от където съм поръчвала цветя и знам, че ги декорират прекрасно, но жената която се занимава с декорацията е извън България и плановете ми се развалиха.
Някой ако може да ми препоръча нещо красиво и на добра цена ще съм благодарна smile

tonzita, аз ще си поръчвам букета и бутониерите в Лизиантус, много ми допадат нещата, които прави флористката там:)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: септември 26, 2012, 08:04:14 »

tonzita, горещо ти препоръчвам едно арт магазинче на бул.Никола Вапцаров, сега не мога да се сетя дали се пада преди Тромпета или след, но е от тази страна на булеварда. Жената прави невероятни букети,наистина стилни и различни (сестра ми остана предоволна) и не взима нереални суми от 60+лв Oh my .... Ако все пак се притесняваш, кажи, че е за юбилей например.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: