Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 07:37:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173437 пъти)

rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 17, 2012, 15:43:29 »

roumyana мерси за отговора.   В ресторанта ще има захранване и чупене на питка. Става въпрос за гражданското- там не искам нито да чупим,нито да ни захранват т.е да няма питка. Притеснявам се да не направят забележка в обредния дом.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 17, 2012, 16:27:28 »

Щом са ти казали да носиш каквото искаш, надали ще ти направят проблем Wink
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #287 -: септември 17, 2012, 16:57:33 »

rosito_m, ние се венчахме преди 10 дни в "Пълдин". На нас нищо не ни бяха казали, но аз си носих питка и шампанско. В деня ни казаха: "Каквото сте донесли, това сложете на масата" т.е. може нищо да не носиш, а може само шампанско.  good Ние чупихме питка, но захранване в ритуалната зала няма.
Да ти кажа, за съжаление ритуала е много бърз, има няма 5-6 минути и с чупенето на питка се удължава малко... Момичетата правят ритуала според това какво си донесла.

Никой няма да ти направи забележка, споко  Wink
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #288 -: септември 17, 2012, 20:09:24 »

Двоумя се за книга за пожелания. Като идея ми звучи много добре. Видях в Асеновград един вариант, но тогава не ми се даваха 30 лева. Вие имате ли подобна сватбена книга за пожелания?

Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #289 -: септември 18, 2012, 06:29:27 »

rosito_m, ние се венчахме преди 10 дни в "Пълдин". На нас нищо не ни бяха казали, но аз си носих питка и шампанско. В деня ни казаха: "Каквото сте донесли, това сложете на масата" т.е. може нищо да не носиш, а може само шампанско.  good Ние чупихме питка, но захранване в ритуалната зала няма.
Да ти кажа, за съжаление ритуала е много бърз, има няма 5-6 минути и с чупенето на питка се удължава малко... Момичетата правят ритуала според това какво си донесла.

Никой няма да ти направи забележка, споко  Wink

Искам да попитам дали шампанското го слагат на масата или наливат в чашите от вече отворено преди това шампанско?
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #290 -: септември 18, 2012, 06:31:39 »

Двоумя се за книга за пожелания. Като идея ми звучи много добре. Видях в Асеновград един вариант, но тогава не ми се даваха 30 лева. Вие имате ли подобна сватбена книга за пожелания?

Ние ще имаме книга за пожелания. Купих си е от Асеновград, от един склад, струва 9 лв., от по-малкия вариант е, има ги различни цветова. Сега съм е дала да се украси в ателието, където ни украсяват-чаши, свещи и други неща:)
Активен
KristinaB
Любопитен
*

« Отговор #291 -: септември 18, 2012, 10:29:33 »

Здравейте момичета,

От много време следя темата мълчаливо, но реших, че е време да напиша и аз няколко реда. Нашата дата все още не е фиксирана и сме в началото на организацията на сватбата ни. Трябва да огледаме набелязаните заведения и да си изберем, за да можем да продължим с останалите задачки. Научих много неща от прочетеното във форума и ще продължавам да следя темата с интерес. Благодаря ви за идеите и за хилядите положителни и отрицателни коментари за различните видове услуги!!! Темата е от голяма помощ!  Bravo  good От това, което прочетох, никъде не въдях някой да е ползвал услугите на сватбена агенция "Сватбено кафе". Ще съм благодарна ако някой, който е работил с тях, сподели впечатления.   girl_wink

Поздрави на всички
Активен
Thea
Професор

« Отговор #292 -: септември 18, 2012, 11:04:34 »

Jela, шампанското като го качите горе в залата, те го отварят и наливат по малко в чашите и го оставят на масата. Това стана още преди гостите да са влезли. Аз дори не обърнах внимание на шампанското, но да, наливат ви от вашето и ви го връщат после.

tonzita, аз също много се чудих за сватбена книга. Не исках традиционна, бях чела тук във форума някъде за една идея, вместо книга да се сложи пано и боички и всеки на нарисува, напише нещо. Но не го направих... Иначе в сватбената книга освен традиционните пожелания, друго едва ли ще ти напишат. Едва ли някой ще седне да мисли нещо по-дълго и емоционално. Всички дават картички, а там са написани пожелнията. В книгата пак биха се повторили. Но ако искаш сватбена книга си вземи, защо не?

Активен
Theya
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 18, 2012, 14:35:18 »

Привет момичета,
нашата сватба вече съвсем наближава. Още в самото начало на планиране бях казала, че не искам да има оркестър за вземане на булката, но всеки се чуди и започнах да се разубеждавам- щяло да създаде атмосфера и да бъде по- тържествено и т.н...
Та така де... обаче се притеснявам, че това е нещо, което не съм проучвала, а както казах- времето напредна. Може ли да ми препоръчате някои изпълнители, за да проверя дали са свободни. Изобщо нямам идея и ще се радвам, ако можете да ми помогнете.
Мерси предварително
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #294 -: септември 18, 2012, 19:02:51 »

Theya, и аз бих ти препоръчала оркестър. Нещо не одобрявам излизането "по терлици" от вкъщи  pardon Мен ще ме извеждат 3 или 4 изпълнители. Миналата година извеждаха моя позната. Страхотни са! Тъй като мои роднини се занимава с това, мога да разпитам за подробности и контакти  smile Ако решиш, можеш да звъннеш и в Тянков ТВ

http://vbox7.com/play:fe54593c
http://www.tiankov.com/index.php/performers/index/bg
« Последна редакция: септември 18, 2012, 19:42:02 от Alichka » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 20, 2012, 13:46:16 »

Някой има ли идея къде може да се паркира в близост до Обреден дом "Пълдин"? До Отец Паисий няма как да се стигне заради ремонтите, сещам се само за ул"Христо Г.Данов".
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #296 -: септември 20, 2012, 13:51:38 »

До обредния дом има платен паркинг, ако е за повече коли. Ако става дума за по-малко - общинска охрана пускат да се спира около бариерата по уличките. На скоро видях, че може да се влезе към Капана и Отец Паисий, обаче с тия ремонти всеки час има промяна. Отиди и виж най-добре за какво става дума  good
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 20, 2012, 13:58:15 »

Съмнява ме да пускат на Отец Паисий при положение,че целият булевард е затворен. Може би пускат само техни хора или работници.

Thea,сподели вие как постъпихте give_rose
Активен
Thea
Професор

« Отговор #298 -: септември 20, 2012, 14:23:52 »

Мариелка, ще се опитам да обясня, но улиците не ги зная точно, защото не съм от Плодви /ще питам мъжа ми довечера дали точно това са улиците/.
Ние отидохме 3 дни преди сватбата и питахме за места. На паркинга пред „Пълдин“ ни казаха, че места не може да се резервират. Тези на бариерата казаха, че можело да минат 7-8 коли т.е. план нямахме /при нас църква, ритуална и ресторант бяха в Стария Град/.

Точно в деня на сватбата затвориха някои улици. Ние дойдохме по „Цар Борис“ и „Криволак“ мисля. Нашата кола е пуснаха горе през бариерата, а и други гости след това ги пуснаха. Няколко коли паркираха от „задната“ страна на Стария град, има една забранена улица, от там влизат доста коли. Мисля, че е пресечна на „Цар Иван Шишман“ /след „Гришава“ май беше/. 3 дни преди това ходихме да проверим, нямаше проблем с влизането и имаше доста места. Е, повървяха гостите малко из Стария Град, но всичко беше ок. Иначе платен паркинга има и на „Криволак“ /зад обредния дом/.

Активен
tonzita
Любопитен
*

« Отговор #299 -: септември 21, 2012, 00:26:57 »

Моята сватба е на 06.10. Предвид захлаждане на времето, започнах да се притеснявам, защото роклята ми е без ръкави, а нямам нищо подходящо за отгоре ако се наложи. Днес обикалях из Моловете в Пловдив в търсене на дантелени ръкави(тип болеро) но никъде не намерих.
Търся и в интернет за нещо подходящо, но и тук не намирам. Някой ако знае къде в Пловдив мога да открия нещо подходящо да помага.
БЛАГОДАРЯ ВИ smile
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: