Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 04:28:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173906 пъти)

Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: септември 11, 2012, 08:56:50 »

Страхотна начална страница Bravo. Аз още не мога да се запиша с дата, но се надявам скоро да си имам такава danceg
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #241 -: септември 11, 2012, 09:08:31 »

Началната страница е страхотна!!!  yahoo

Искам да ви споделя впечатления от един църковен брак, на който присъствах. Откакто си избрахме църквата Св. Спас, се каним да отидем на ритуал. На скоро бяхме там. Венчавката се водеше от двама свещеници, имаше и хор. Беше много хубав, стегнат ритуал, без излишно протакане. Както вече съм казвала - има и страхотна градина за снимки  good
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #242 -: септември 11, 2012, 09:10:37 »

Между другото и аз постоянно чувам страхотни отзиви за църковния брак в тази църква  good
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #243 -: септември 11, 2012, 10:51:52 »

Аз също преди известно време присъствах на ритуал в "Св.Спас" и беше страхотно. Подаръчетата за гостите аз също ще ги правя сама, но все още не съм почнала Wink
Активен
did4eto_85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #244 -: септември 11, 2012, 14:27:16 »

нашият църковен брак също беше в църквата Свети Спас и много ми хареса, беше кратко,стилно, а църквата е просторна,след ремонт и отвън е прекрасно!  good
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: септември 11, 2012, 16:18:40 »

Охооо в заглавната страничка виждам, че на 13.10 сме вече две пловдивски булки – аз и Jela  Bravo danceg.
Jela, вашата сватба къде ще бъде? Нашата ще е в Империала, зала "Панорама"

Bravo за 13. Октомври ставаме три- много хубав ден!
Активен
Drunda
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #246 -: септември 11, 2012, 16:56:07 »

Момичета от доста време ви чета... та най-накрая и аз да се включа в темата. И нашата сватба ще е на 13.10.2012г. Вече почти приключих с покупките. Днес дори взех и халките. По- късно ще кача и снимки. Сега остана да намеря гримьор  crazy
Активен
Kriseto86
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #247 -: септември 11, 2012, 21:35:11 »

Здравейте и от мен!На мен също ми предстои сватба-през май 2013, но още не сме се спряли на ресторант-моля ви да споделите впечатленията си от ресторанти в Пловдив като предпочитам да са ресторанти на хотели.Благодаря предварително! smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: септември 11, 2012, 21:53:04 »

Здравейте и от мен!На мен също ми предстои сватба-през май 2013, но още не сме се спряли на ресторант-моля ви да споделите впечатленията си от ресторанти в Пловдив като предпочитам да са ресторанти на хотели.Благодаря предварително! smile
 С хотели са - Екзотик- минимален куверт -33-40лв градина,езеро и басейн/голяма панорамна тераса към р-та с маси и столове,р-т Тримонциум куверт- 35-40лв. няма градина,р-т Санкт Петербург куверт-35-40лв. аква парк за изнесени ритуали,р-т Виенски павилион- куверт-35-40лв. градина с езеро получавате стая в Санкт Петербург и отстъпка за вашите гости в същия хотел,р-т Империал куверт-35-40лв. с градина /зала Панорамна на 9 етаж без тераса и директна връзка с градината/ малка зала до градината и зала Кристал до градината,р-т Пълдин -куверт-35-40лв. с градина -получавате стая в Санкт Петербург.  Моя съвет  е да търсите р-т с директна градина или тераса свързана с ресторанта,защото всяка седмица виждам, какво се случва с пушачите в ресторанти,които са на 5 или 9 етаж и трябва да се слезе до долу за да се пуши. Вярно е че не трябва да се съобразявате с това,но можете да попитате много наши булки как се изнервиха,че ресторанта е все празен и не можем да ги съберем хората за ритуалите,защото са все по асансьорите за да слязат да пушат. Не е приятно за вас,но е факт,че пушенето е сериозен проблем при организирани мероприятия. В ресторантите,които имат тераси или градини нещата са по спокойни и хората се завръщат на тържеството по-бързичко след цигарата.
« Последна редакция: септември 11, 2012, 22:00:20 от Nina Style » Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #249 -: септември 12, 2012, 06:45:08 »

Аз ще съм при Слави от Pretty Woman. Всички са много доволни от него и напълно ще му се доверя. ТИ фризьор и прическа избрала ли си си?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: септември 12, 2012, 07:39:04 »

Качих още полезна информация за ресторантите, отново благодарение на Josephine®. Мила, ти направо една агенция отваряй, няма какво да му мислиш  give_rose

Напомням отново на всички бъдещи булки, които искат да ги впиша на първа страница да ми пишат на лични, защото нямам възможност да преглеждам темата постоянно и да чета дали някоя от вас не е писала датата в нея. Сега виждам няколко дами и ще ги добавя, но моля ви не ме карайте да препрочитам темата, нямам време с дребното. Пишете ми на лични  smile

На 13.10.2012 ще имаме бум на булките blum Вече сте 4 smile
« Последна редакция: септември 12, 2012, 07:41:48 от Капризче » Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #251 -: септември 12, 2012, 07:55:27 »

Капризче, изчервих се!  blush Сигурна съм, че има доста по-информирани булки. Черпя информацията от дистанция. Дано помогнем на всички бъдещи дами във форума. Така е много по-лесно и удобно!  Girl_hide
Активен
Kriseto86
Регистриран

« Отговор #252 -: септември 12, 2012, 09:33:31 »

Nina много благодаря за информацията.Мислим сватбата ни да е 100-110 човека и ме притеснява от една страна да не е тясно, а от друга ресторанта да не изглежда празен - примерно Санкт петербург.Накакви отзиви да сте чували за Лайпциг?
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: септември 12, 2012, 10:04:22 »

Аз съм чувала само хубави неща! Но не знам защо малко го пренебрегват този ресторант. Но според мен не е за изнесена церемония! Не че не става, на мен не ми допада!
Активен
Kriseto86
Регистриран

« Отговор #254 -: септември 12, 2012, 13:30:53 »

Стана ми интересно за Лайпциг, защото почти никой не го споменава.Нещо за цени на кувертите там знаете ли? И още един въпрос - в новотела много ли са високи кувертите?
« Последна редакция: септември 12, 2012, 13:35:03 от Kriseto86 » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: