Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 16:43:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част (Прочетена 173546 пъти)
svetlana77
Регистриран
Публикации: 2
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част
«
Отговор #180 -:
август 22, 2012, 12:14:55 »
Цитат на: ellie_78 в август 22, 2012, 09:44:28
Здравейте, търся идеи за място за сватбено тържество в Пловдив или близо до града. Иска ми се нещо изискано и с хубава градина/тераса с хубав изглед. Намерих 'идеалното' място... но е във Варна (
http://villa-marciana.com/bg/restorant-varna-villa-marciana-obstanovka.html
) Приказно изглежда. Знаете ли за подобно място в Пловдив? Може ли някой да препоръча идеи. Много ви багодаря
Здравей Ели, това за което се сещам на първо време е бившата Резиденция - Стария град или сега р-т Петър I- ви
http://www.booking.com/hotel/bg/d-dud-d-d-dud1-2nd-n-d-nddegnd-nn-d3nddegd.bg.html?aid=323176;label=d-dud-d-d-dud1-2nd-n-d-nddegnd-nn-d3nddegd-a
*U4CjNLcfsbWnY1mLr3swS11949176724:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws= тук можеш да видиш снимки,но той е с капацитет от 80 места мисля и няма градина, а по-скоро мраморна тераса с фонтан. Ресторантите с градини са много малко в Пловдив.Друго за което се сещам е
http://www.hotel-exotic.com/
по пътя за Марково, там има страхотна огромна градина, но мисля, че не правят сватби в градината, а само в залата. Дано намериш това, което търсиш
«
Последна редакция: август 22, 2012, 12:18:20 от svetlana77
»
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #181 -:
август 22, 2012, 13:07:34 »
Вила Марциана е по-точно на 40км от Варна и там е наистина приказно. В Пловдив и да искаш подобно място, няма къде, но и на мен ми се струва, че най-близко до това е хотел екзотик. Може и да направят градинска сватба на открито, зависи от бюджета.
Активен
Theya
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #182 -:
август 22, 2012, 15:15:26 »
Здравейте, дойде време да се позамислям за сватбения букет.
Можете ли да ми препоръчате къде мога да го поръчам, тъй като нямам абсолютно никаква идея за места.
Благодаря ви предварително!
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #183 -:
август 22, 2012, 15:31:50 »
Аз мога да ти препоръчам едно магазинче, на бул. Христо Ботев - казва се Мишел Флауърс/в района срещу Военна болница е/. Моят букет е от там и съм страшно доволна, даже надмина очакванията ми! А цена като там няма да ти дадат никъде в града!
Активен
Alichka
«
Отговор #184 -:
август 22, 2012, 16:18:22 »
Нашата сватба ще е в Сватбен дом Водолей именно защото е с много голяма зала - 300 души, с хубава градина, хотелска част и места за снимки и за паркиране. Друго място си е Екзотик. Мисля, че и в Старосел правят сватби, но не знам за колко души.
Относно Стария град - места за паркиране има на платения паркинг до катедралата Св. Богородица. Иначе из самия Стар град ще ви пуснат с коли като ви видят, че сте от сватба. Можете да уговорите предварително да запазят места за вас
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #185 -:
август 22, 2012, 16:37:47 »
Josephine: Допаднаха ми много предложенията, които си дала. Ние търсим място за сватба сред природата, макар и аз да съм родом от София, и да живеем в момента във Филаделфия. Оглеждаме района на Пловдив, а и като цяло Тракия, тъй като имаме доста гости от Хасково. Обърках ли те с всички тези градове
? Иска ми се хем да е красива природата, хем да е модерен и приятен ресторанта и комплекса, хем обслужването да е ниво и цената да не е безбожна. Почвам да си мисля, че в цяла България май не може да се намери това, което търсим, а пък ни е толкова красива природата.
Пиши ми ако имаш възможност дали си ходила на място до Тодорофф и до Брестник. Съдейки по всичко, което си писала тук във форума, струва ми се, че имаме доста сходен вкус и усет. Тези места дали стават за сватба от около 80-90 гости?
Чакам с нетърпение.
Активен
Jela
Любопитен
«
Отговор #186 -:
август 22, 2012, 19:27:48 »
Здравейте момичета,
Много ме е яд, че много рядко имам време да пиша и разглеждам форума, има толкова полезна информация. Искам да попитам дали имате информация относно ресторант Санкт Петербург и по конкретно за дъжд от балони. Казаха ми, че се съгласяват да се монтира дъжд от балони в ресторанта им само от една фирма..вярно ли е това?
На мен от подготовката ми остава да си запазя фризьор, дъжд от балони, и да си избера от къде да ми е букета:)
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #187 -:
август 22, 2012, 20:08:40 »
helena31
, добре дошла в "клуба". Някои момичета знаят и моята история - проста и лесна - той е от Пловдив, тя е влюбена в Пловдив, той отива в София заради нея.
Организираме сватбата от разстояние, отскачаме през месец-два до Пловдив за организационни въпроси, това всъщност е причината да започна организацията година по-рано. В началото бях категорична - не искам хотел/ресторант, мечтаех си за приказно място с градина, вълшебна кухня и уютен интериор. Е да, ама не!
Принципно у нас тези мечти много бързо се изпаряват - истинските професионалисти са много малко и съм далеч от мисълта да правя сравнения с тези в чужбина. Изобщо сватбената индустрия у нас е на едно по-ниско ниво. Но благодарение на този форум всъщност преглътнах някои детайли, направих компромиси, получих ценни съвети.
Нашето първо обикаляне из Пловдивските потайности за перфектния ресторант беше първият път, когато попариха сватбения ни ентусиазъм. В предишната тема споделих впечатленията от посетените места. Ще ти ги пусна на ЛС, за да не отегчавам момичетата със стари писания. И все пак, щастлива съм, че именно в прекрасния Пловдив ще се венчая в атмосферата на Стария град - черквата Св.Св. Константин и Елена е толкова сантиментална, красива, вдъхновяваща; гражданското Пълдин не може да се сравнява с никой Обреден дом в София, наследство от социализма. Фотографите са вълшебници - Якови, Чепишев, Вачев... Ако се спреш на Пловдивския район ще помагаме с всички сили
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #188 -:
август 22, 2012, 20:18:54 »
Цитат на: Jela в август 22, 2012, 19:27:48
Здравейте момичета,
Много ме е яд, че много рядко имам време да пиша и разглеждам форума, има толкова полезна информация. Искам да попитам дали имате информация относно ресторант Санкт Петербург и по конкретно за дъжд от балони. Казаха ми, че се съгласяват да се монтира дъжд от балони в ресторанта им само от една фирма..вярно ли е това?
На мен от подготовката ми остава да си запазя фризьор, дъжд от балони, и да си избера от къде да ми е букета:)
Това не е вярно! Там всяка фирма,която си е наела сватбата си поставя дъжда от балони. Поне на нас досега никога не са ни правили проблеми,когато се слага мрежата.
Активен
helena31
Сватбар
«
Отговор #189 -:
август 22, 2012, 20:19:59 »
Josephine, благодаря ти много за бързия отговор. Аз току-що сътворих няколко дълги поста точно по темата с обслужването в темата "Ресторантите - 9 ч." Все едно съм направила по-дълга версия, на това, което ти току-що си написала. Нашата история е малко по-дългичка за разказване, но ще стигна и до там някой ден
Имам май много ограничена възможност за ЛС, тъй като нямам много мнения във форума. Имаш ли Скайп? Пращам ти бележка с името ми там.
«
Последна редакция: август 22, 2012, 21:00:07 от helena31
»
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #190 -:
август 22, 2012, 22:29:59 »
Момичета, добре ме ориентирахте за местата за паркиране. Ние няма да сме мнаго коли /надявам се/.
Честно казано, аз не съм избирала умишлено стария град за сватба, марак че съм влюбена в него, просто така се получи. Само там имаше свободни места, все пак решихме преди 2 месеца да правим сватба, а и не сме в БГ
Платен паркинг също ме устройва.
Alichka
и на мен ми се иска предварително да запазим места за паркирането, надявам се да може.
Josephine
и нашите обреден дом, църква и фотограф са същите
А за църквата много настоявах да е именно тя, плени ме веднага.
helena31
, дано намерите това, което търсите. Сватба сред природата е прекрасна. Тракийската низина е чудесна и много обаятелна. Мисля, че ресторантите с градина са извън градовете. Аз не ги познавам добре, но в последно време бях очарована от сватби в такива градини, но около София...
Активен
helena31
Сватбар
«
Отговор #191 -:
август 22, 2012, 22:33:28 »
Thea, а помниш ли къде са били тези сватби около София? Много ще съм ти благодарна за някои имена.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #192 -:
август 23, 2012, 09:59:01 »
helena31
, от живеещите в чужбина /съответно с гости от чужбина/, последната сватба беше в Арбанаси, миналата година - в Правец. Въпреки, че съм локален патриот и трето поколение пловдивчанка, бих ти препоръчала да сте около столицата или към Варна.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,30097.0.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,33065.0.html
Разгледай ги тези, имат и посочени линкове за снимки и са споделили доста от неволите при организиране на сватба от дистанция.
Ако романтиката на Стария град ти е достатъчна, ще помагам и аз с удоволствие. А, сетих се за една сватба с градина в Пловдив.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25626.0.html
, но не можеш да видиш снимки, защото галерията още не работи.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #193 -:
август 23, 2012, 13:07:52 »
helena31
,
svekarva
правилно те е насочила. Единият хотел, за който говорех е в Правец. За другата сватба нямам точна информация къде е била. На мой познат е, мога да попитам. Беше красив хотел с градина, но на мен лично обстановката в Правец по ми хареса...
Активен
did4eto_85
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #194 -:
август 27, 2012, 19:18:43 »
и аз потвърждавам за букета същото магазинче Мишел Флауърс на бул.Христо Ботев - цветята не мръднаха цяла вечер и после издържаха още няколко дни вкъщи...ето сайта им:
http://mishelleflowers.weebly.com/
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15