Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 18:43:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173588 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #165 -: август 17, 2012, 15:07:53 »

Armira, да ти кажа, аз търсих златисти. Обаче нали сме високосна година - навсякъде имаше само сребристи - долния край на Главната, Халите, Иван Вазов, Паоло Ботичели  smile Не знам само какво значи не много висок ток по твоите разбирания.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #166 -: август 17, 2012, 15:22:07 »

Alichka, ти купи ли си ? И аз търся златисти и вече съм в нервна криза, нищо хубаво и удобно няма  nea
Поръчах си едни невероятни обувки от Франция, но високи и много тясни, та си умрях от яд....
ЩЕ покажеш ли твоите, ако си ги купила  give_rose
И аз търся зластисти на не повече от 7 см. ток
Активен
Alichka

« Отговор #167 -: август 17, 2012, 15:29:38 »

Аз си търсех нещо много тясно и с висок ток - просто кракът ми е кльощав и всичко ми хлопа. Едните са ми с 10 см ток. Купих ги от Иван Вазов, магазин Алексо за 10 лв. Другите са с 9 см - купих ги от Главната, магазин Dizi за 19 лв.Третият чифт са затворени и не са златисти, а в цвят шампанско, но са по-ниски - 7 см и май няма да ги обувам на сватбата.

* untitled1.JPG (71.59 KB, 573x518 - видяно 288 пъти.)
« Последна редакция: август 17, 2012, 15:37:32 от Alichka » Активен
Alichka

« Отговор #168 -: август 17, 2012, 15:39:52 »

На тези с цвят шампанско нямам снимки. Ето и вторият чифт:

* untitled2.JPG (56.59 KB, 732x532 - видяно 277 пъти.)
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #169 -: август 17, 2012, 16:21:32 »

Armira, да ти кажа, аз търсих златисти. Обаче нали сме високосна година - навсякъде имаше само сребристи - долния край на Главната, Халите, Иван Вазов, Паоло Ботичели  smile Не знам само какво значи не много висок ток по твоите разбирания.
Иска ми се да не са по високи от 10 см.Главната,халите и Паолото ги обиколих...ще се ходи до Иван Вазов значи..Ако някой види сребърни обувки в онлайн магазин нека сподели give_rose
Активен
Thea
Професор

« Отговор #170 -: август 18, 2012, 13:02:39 »

Момичета, моите гости от други градове отпадат  cray май няма да се наложи да търся хотел..много мъчно ми стана...

Аличка, благодаря ти, че качи снимки на сандалките. На мен това ми е много високо. Ходя на високи обувки, но цял ден на това не мога да изкарам  huhhuh.gif Вчера бях с високи и се върнах с подути крака с мазоли

Аз си бях взела тези, но днес ще ги връщам обратно
http://azure.sarenza.net/static/_img/productsV4/0000047398/HD_0000047398_93332_09.jpg?201205152042

Май ударих на камък със златистия цвят, сега сигурно ще взема цвят Nude (телесен).

armira, онлайн обувки има в obuvki-bg май беше сайта, виж и в prodavalnik.bg. Аз от там намерих нови, златисти.
Има и в сайта на javari.co.uk, те са с интернационална доставка. Аз търся винаги в google изображения  и като ми хареса нещо, виждам от кой сайт е.
Активен
Alichka

« Отговор #171 -: август 18, 2012, 13:14:01 »

Аз си търсих такива - затворени и с отворено пръстче отпред, обаче ударих на камък и минах на вариант сандали  tease Луда работа е с тези златистите! Виж в темата за обувките - мисля, че Еми беше качила сайт на фирма, която ти прави цвят по поръчка. Другият вариант е в Кобел в Асеновград. Там видях много хубави кожи. Имаше шампанско с комбинация златисти нишки  give_rose
Активен
Misha_
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #172 -: август 19, 2012, 11:32:28 »

Май тази година обувките са правени само за много смели булки. Трябва голям кураж - за да ги обуеш и железни нерви, за да ги изтърпиш на краката си.  crazy Аз засега май позакърпих (буквално) положението. Като са готови, ще покажа и снимки. Може моя компромисен вариант да даде идеи на някоя от вас. smile

Поздрави!
Активен
Alichka

« Отговор #173 -: август 20, 2012, 08:07:10 »

Миша, то и при мен положението беше за закърпване  Xixixi Търсих си нещо около 12 см ток и лека платформа отпред. Обаче някой женомразец е правил тази година обувките и всичко е ужасно високо и за моите критерии и при това още по-ужасно тежко. С повечето обувки спокойно мога да правя упражнения за прасец  crazy
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: август 21, 2012, 18:10:04 »

момичета, аз си поръчах обувките от Кобел, в Асеновград. Там ти правят обувките по поръчка. Имат много различни модели и могат да ги направят с колкото искате висок ток, както и какъвто пожелаете цвят. Аз лично останах супер доволна от моите и много много си ги харесвам smile
Активен
Thea
Професор

« Отговор #175 -: август 21, 2012, 20:36:41 »

badesta_bulka, честито за обувките. Най-важното е да са удобни и да ти харесват. good
Четох за тази фирма, която прави обувки по поръчка. Щях да се възползвам от техните услуги, но за съжаление не живея в България и реално бих имала само 2-3 дни преди сватбата да отида да поръчам  sad
АЗ за сега си оставих едни бронзово-златисти сандалки, поръчах си и Peep Toe цвят Nude до 7 см. та ще реша кои ще са.

Да ви попитам в стария град /около обредния дом и църквите там/ има ли къде да се паркира или трябва да търсим места извън стария град. Нашата цялата сватба ще е там и се притеснявам дали няма да останат гостите без места за паркиране  nea
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 21, 2012, 20:42:03 »

На Отец Паисий (златарската улица) след 18 часа не се плаща. Иначе из уличките на Стария град, но ако са 5-6 коли.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: август 22, 2012, 07:38:28 »

Като цяло в стария град си е трудно да се намерят места за паркиране, особено събота и неделя. Както казва Мариелка за 5 -6 коли не е проблем, но ще трябва да обиколят или да са на платения паркинг срещу дома. Ние преди няколко месеца бяхме там на сватба и дори на платения паркинг нямаше места. Всичко е относително.
Ние основно заради паркирането се отказахме сватбата да ни е там.
Активен
ellie_78
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #178 -: август 22, 2012, 09:44:28 »

Здравейте, търся идеи за място за сватбено тържество в Пловдив или близо до града. Иска ми се нещо изискано и с хубава градина/тераса с хубав изглед. Намерих 'идеалното' място... но е във Варна ( http://villa-marciana.com/bg/restorant-varna-villa-marciana-obstanovka.html ) Приказно изглежда. Знаете ли за подобно място в Пловдив? Може ли някой да препоръча идеи. Много ви багодаря  smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #179 -: август 22, 2012, 10:24:08 »

ellie_78, единственото подобно място, за което се сещам е винарска изба Тдорофф в Брестовица или Беркут в Брестник, но капацитета на ресторантите е малък. В Пловдив обикновено сватбите се правят в огромни хотели с ресторанти тип Балкантурист - това в кръга на шегата  Wink Но наистина няма такива приказни места. В началото и аз исках нещо такова, но след няколко обиколки, все пак не се "отцепих от колектива" - и ние сме в голям хотел с ресторант, но поне нов, светъл, уютен, залата е с много прозорци без червен мокет или ненужни драперии.  Girl_hide  Може би ще ти препоръчат хотел Екзотик, но на мен не ми допада.
Успех с търсенето!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: