Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 18:56:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173608 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #150 -: август 16, 2012, 10:19:33 »

Thea, аз също търся хотели из Пловдив, но понеже ще заемем и Сватбения дом, ще са  ни нужни по-малко стаи. Засега най-евтин вариант се оказа хотел Родопи - хем е и сравнително близо. Попитай и в Чиирите - там също офертата беше много добра и хотела на ул. Богомил - там обаче са по-малко стаи и ако го заемете целия ще ви е съвсем различна цената.

Относно Лизиантус - виждала съм два букета от там на булки и ефектът беше  Oh my ... Първо на едната булка трябваше панделка да обвива стеблата - е нямаше. Поне другото беше спазено. На другата булка много на дълго и нашироко я убеждаваше какъв уникален букет ще направи от калии, как щял да ляга на ръката и тн. Накрая имаше един наръч калии вързани просто с панделка, ей така - събрани на снопче  bad Нямаше висящи панделки, нямаше букет, който да ляга на ръката. Цената на гъбата с вакум за колата я намерих за 8 лв, а продажната цена в цветарския беше около 40 лв  crazy
Активен
Alichka

« Отговор #151 -: август 16, 2012, 10:29:34 »

tonzita за Джия Бийч мога доста да ти говоря. Предполагам, че си запазила техния ди джей. Едва ли Жечка ще се откаже от братовчед си - тя работи само с него. Имай предвид, че той сватба почти не води. В смисъл - почти няма включвания с коментари, с поздрави и тн. Сватбата на моя приятелка там я изнесе кума им - грабна микрофона и не го върна после на ди джея  blum Говори специално в ресторанта да не ти направят поредния номер - в момента, в който влязат младоженците, имат навика да спират климатиците и вътре 100 човека ще се издушат.

Ролки за цветя има в Диги 84 http://www.digi84.com/bulgarian/

Купувай - обувки, късметчета за хвърляне, свещи за църквата, панделка за свещите и за чашите, бокал за църквата (ако ви искат), кошници за късмети (аз си я купих от магазин за 1 лв и си я украсявам сама), подаръчета за гостите. В Джия бийч имаха по мои спомен възглавничка за халки и кошница да късмети, ама ги питай все пак.

Запази си дата за прически и грим - поне се ориентирай към кого да се обърнеш.
Аз също сама си правя всичко и ми е удоволствие. Ако има нещо - питай  Wink

ПП Извинявам се за двата дълги поста
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: август 16, 2012, 10:37:04 »

Една моя приятелка беше настанила гостите си в хотела, който е зад Тримонцим на самия булевард преди светофара. Хотела се казва АЛЮР. Двойната стая е 50 лв (без отстъпката). Точно до хотела има чейндж бюро и голям магазин за мъжки костюми и веднага след това е Тримонциум.
Активен
Alichka

« Отговор #153 -: август 16, 2012, 10:40:23 »

За Алюр не се бях сетила. Нали няма опасност рецепционистките там да носят табелки с надпис "дискретни" (ако ме разбирате какво имам предвид)
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #154 -: август 16, 2012, 10:58:26 »

Благодаря момичета за помощта.  give_rose Наистина в х-л България са изгодни цените.

Аличка, няма да имаме  много гости от други градове – само около 4-6 човека /и 20 от Пазарджик, но те ще си пътуват след това естествено/. Зная, че при наемане на повече стаи правят отстъпка, но са 3-4 стаи няма кой да направи отстъпка. За сега съм се спряла на х-л „Алюр” и „България”..дано имат още места до другата седмица.

Явно за букетите е доста и субективно мнение и вкусове. Аз съм останала очарована от букетите на Нина. Ще споделя при мен как е било... Питах и при други флористи, но останах неприятно изненадана колко не познават цветята и колго са им ограничени възможностите.
Важно е всеки да избере това което го устройва и да няма разочарования след това.  good

П.С. сега виждам, че сте писали за „Алюр”. Вчера ми казаха, че цената е  60 лв. за двойна стая. 
Активен
Alichka

« Отговор #155 -: август 16, 2012, 11:16:41 »

Да ти кажа - заслужава си пазаренето за хотелите  Wink Аз си правех експерименти от 5 до 10 стаи и като кажа, че ще имам сватба и веднага клякаха с по някой процент  blum
Активен
Misha_
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #156 -: август 16, 2012, 11:55:30 »

punk_girl123 благодаря ти за предложението. Снощи минахме от там, но беше късно и бяха затворили. Ще ги видим като отидем в събота какво ще кажат. Страшна работа е ситуацията в Пловдив с обувките тази година. Средни варианти почти няма - или с плажни шляпки-бързоходки, или като фолк звездите.

Ще вмъкна и едно питане към останалите - препоръчайте ми гримьор.

Благодаря на всички!
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: август 16, 2012, 12:01:50 »

Аз навсякъде препоръчвам Слави Стоянов. Той ме е гримирал няколко пъти. За мен по добър от него няма, но качеството си има цена.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: август 16, 2012, 12:20:33 »

Thea, за хотели мога да ти препоръчам два, в които бях настанила гостите от моята сватба и бях изключително доволна- хотел "България", в който двойната стая миналата година септември беше 50 лв. и хотел "Експо" (на бул.Руски), двойната стая беше 60 лв., но със включена закуска.
Tonzita, нашите бутилки с ракия бяха украсени със сатенени ленти в цвета на сватба и стана много по-хубаво и изчистено отколкото варианта с етикети... жалко, че има проблем в сайта и не излиза сватбения ми албум, за да ги видиш, но аз ги омотах в горната част на бутилката, която беше тънка и издължена и накрая правех панделка. В тази връзка, ленти можеш да намериш на ул.Иван Вазов, има голям магазин за копчета, ленти, всякакви шивашки джунджурии smile Ако идваш в посока откъм гарата, магазинът се пада в лявата част на "Иван Вазов".
Мisha, за гримьор и аз гласувам с две ръце за Слави Стоянов и за гримьорите от салон "Добо и Капели"- Коцето и Дани  good
За Нина от "Лизиантус", аз също мога да дам отзиви. Страшно доволна съм и не мога да повярвам, че букет направен от нея не е издържал или се е разпаднал или пък, че не е изглеждал добре  crazy
При нея поръчах сватбения ми букет, икебаната за колата с вакуум гъба, бутониерите за младоженеца и кумовете, както и панделки за дръжките на колата. Сватбата ми беше на 04.09.2011г. и беше страшна жега... всичките цветя издържаха без проблем и изглеждаха така, все едно току що са откъснати. Икебаната, която цял ден беше на капака на колата, след това до сутринта стоеше на нашата маса в ресторанта, а накрая си я взехме вкъщи, където престоя още 4-5 дена. Това е близо седмица преди да почнат да увяхват цветята smile А букетът ми така беше размятан на хората, че просто нямам думи, но не падна и цветенце от него! Пак жалко, че не може да се види сватбения албум, там съм качила снимки на всичко.
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #159 -: август 16, 2012, 16:32:46 »

Още едно ''за''  Нина от "Лизиантус" - препоръчаха ми я и останах страшно доволна.Направи букета така както беше в главата ми, намери точната черна дантела и перли.Цветята бяха бели рози който издържаха стоически на слънцето и идеите на фотографа.При нея си поръчах  бутониерите, украсата на свещите и част от декорацията на ресторанта.Нямах и една забележка.В най скоро време пак ще я търся за една луда идея good

За грим мога с чисто сърце да препоръчам Коцето от ''Добо и Капели'' good

И да попитам някой да е виждал сребърни сандали на не много висок ток?
Активен
Misha_
Новак
*

« Отговор #160 -: август 16, 2012, 20:23:23 »

armira, днес бях там. Каза ми (поне предполагам, че беше той, защото не се представи  lol, че е в отпуск за датата на моята сватба. Много се разочаровах. Този човек просто излъчва нещо позитивно, много ми хареса, но ... Препоръча ми колежката си, но сериоооооозно се колебая ... Вече се опарих веднъж ... в този ред на мисли препоръчайте ми и фризьор. От кой сте били доволни вие?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: август 16, 2012, 21:48:14 »

Misha, ако Коцето ти е препоръчал Дани за грим, не се колебай! Тя ме гримира за сватбата, страхотно се справи и я препоръчвам с две ръце! Като оправят форума и се появят албумите, разгледай моя и ще видиш на снимките как ме е гримирала, за да добиеш представа smile Другият вариант е във фейсбука на "Добо и Капели", там има качени снимки на гримирани булки  good
Активен
Misha_
Новак
*

« Отговор #162 -: август 17, 2012, 07:53:02 »

lawyer, а имаш ли наблюдения как Дани се справя с прическите?
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #163 -: август 17, 2012, 09:45:52 »

Misha_,изобщо не се тревожи,Дани работи страхотно! Била съм няколко пъти там докато тя гримира или прави прическа и съм виждала само супер резултати.Последният път когато бях за прическа за сватба (като гост) се наложи Дани да ме довършва и косата не ми мръдна.И тя и Коцето са супер спокойни и много позитивни!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: август 17, 2012, 13:04:19 »

Misha, нямам наблюдения за уменията на Дани като фризьор, защото моята прическа ми я прави фризьорката, при която ходя от години. Но armira е права, че и двамата с Коцето са страхотни и мисля, че няма да имаш проблеми  good Аз бях с един куп изисквания за грима, даже със снимки отидох при нея и тя се съобрази изцяло, а гримът ми издържа до сутринта!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: